Oski Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 işte betadaki karakterlerimizi silmeyeydiler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Mortis said: baydı çıktım diosan 3 haftasonu betada toplam 9 günde pek uzun oynamıcaksın demek. ah be mortisim bu nasıl düz bir mantıktır, bak nub arda bile anlamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 her releasede betadaki karekterler silinir, öbür türlü çok saçma zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 hayır bunda kaç betadır giriyoruz silmiyorlardı, son beta'da mı silecekleri tuttu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Yeni ırklar daha çok oynansın diye yapmış olabilirler, tam amacını bilmiyorum fikir yürüttüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 abi necromancer acicam ama race konusunda çok kararsızım ya. Netten araştırıyorum ama hiç tutarlı birşey yok Şu race'lerin elite özelliklerini tam olarak görebilseydik güzel olucaktı. Yalnız şuna kanaat getirdimki en iğrenç tasarım Sylvari olmuş. Çamur gibi iyi olsa bile açmıycam onu grafik berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 kafasından dal çıkan sylvari'ler falan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 o sorun degil ama grafikler berbat , aslında ben beta diye böyle oldugunu düşünüyodum oyunun grafikleri bumu :) . Bi smooth luk yok birde kendileri yeşil heryer yeşil...... Humana bak birde sylvari'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 grafiklerin neresi kötü yav ? best appearence'da oynadığına emin misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 http://tr.twitch.tv/guildwars2 dev'ler pvp yapıyor stream'deler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KullofAtlantis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Vabbi serverında mısınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 beta bitti yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 ben beğendim sylvariyi ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 aboo betayı unuttum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackSheep Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2012 Sylvariyi bende gayet beyendim.Elf-bitki-avatar tarzı tipleri renkleri baya birbirinden farklı karanlıkta parlaması renk değiştirmesi zırhları ve hikayeside güzel.Hiç kafamda yokken şidi bi karakterim sylvari olucak kesin. Buarada mesmer hala kasap gibi milleti keserken utanç duyuyorum lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 oyun gayet güzel olmuş yaw bu kadarını beklemiyordum. özellikle WvWvW'de sabahtan akşama kadar takılınabilir böyle 10 kişilik grupla o derece zevkli. Event ve crafting olaylarıda pvpden biraz kafayı kaldırıp vakit geçirmek için bire bir. Grafikler için konuşmak gerekirse bariz bir low-end sistem friendly yapmak istemişler çokta iyi etmişler. Benim emektar core 2 duo ve 4gb ram'de medium ayarlarda gayet akıcı oynanıyor. sadece çalışacakmı diye betaya girmek istemiştim bide genel olarak bi combatına bakmak için, 4chan /v/'de hibeci kardeşlerimizden yolladıda deneyebildim allahtan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 nası sistem dostu ya 8800 gts 6gb ram core 2 duo ile anca lowda kare kare donmadan oynayabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 alla alla. vallaha ben tecrübe ettiğimi sölüyorum. ekran kartımda 4670 yani öyle ahım şahım bişey değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 ultra da tıklamadan oynadım, güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 birşey değil dostum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 event çok kotu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Valla girdim iki saat kadar oynadim sylvariydi galiba irk, agac formunda olan, bir themepark sayilabilecek oyundan bu kadar keyif alabiilecegimi tahmin etmiyordum (onceki betalardaki izlenimlerimi de eklersek). Burdan oyuna bayildim dedigim sanilmasin ama bence bir themepark mmo ancak bu kadar iyi olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 sylvari'yı bir ben beğenmedim galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 WWW içinde para geliyormu biyerlerden ? Bi mancınık kuram dedim aldı bikaç silverımı. Supply bitti adamları püskürttük mancınık yapılmamış halde kaldı öyle armut gibi :D Norn ve Human map ve lvl olayı diğerlerine göre daha rahat ve ferah. Asura da fena değil pek ama o şehirler nedir arkadaş beynim döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2012 asura çirkin olmuş ama animasyonları ve questleri süper sylvari en iyi mmo ırkı olabilir yapılmış. zoneları ve armorlar en iyi biz önceki betalarda Istan serverındaydık orda pvp yapıyomuşuz zannediyoduk da. Desolation'a geçince bambaşka bi wvw gördüm ya resmen. ilk gün tırt 2 serverı yendik, 2. gün vabbi ve gandara'yı rahat yendik, pazar günü Far Shiverpeaks'i falan yenmiş güçlü Fransız serverlar Fort Ranik ve Augury Rock geldi. bunlarla yaptığımız wvw'da bırakın tower kuşatmayı, bi köprüyü bile geçmek için kaç siege weapon kuruyoduk karşılıklı. böyle adım adım ilerleyerek 3 serverın kesiştiği redbriar'ı almamız 2 saat falan sürdü. ha bi de burda bazı arkadaşlar çok iyi bi guildiniz olmazsa zevk almazsınız falan yazmışta. dün bunun baya yanlış olduğunu anladım. hep solo takıldım ve inanılmaz keyifliydi. desolation player base çook iyi, herkes ne yaptığını biliyo falan ondan da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar