BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Oh be abi bitti sanırsam. Yane açıp bakıyorum bi tane ilgimi ceken oyun yok. Ha alınsa alıncak oyun varda mesela total war pack gibi almam yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 "Vampire: The Masquerade - Bloodlines" indirime girmiş, şu meşhur modlar steam versiyonunda çalışmaz büyük ihtimalle değil mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 denemedim, çalışıyor olması lazım ama muhtemelen. dümdüz hali açılamıyor bile win7 64-bit'te. forumlarında illa sticky filan olarak yazıyordur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Yarım saati kalmış ama Braid oynamayan alsın. Risen'da char yaratma gibi birşey var Sam. Oyuna girip ilk bölümü oynayınca şeçiyorsun charını. Büyücü müsünün, ranger mısın filan. Tüm oyun da ona göre değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 çalışıyor bloodlines modları steamde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Bloodlines'ı almayanı dövüyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 magicka collection aldim 7.5 daha ucuz bulup almamistim =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 GERGE said: Yarım saati kalmış ama Braid oynamayan alsın. Risen'da char yaratma gibi birşey var Sam. Oyuna girip ilk bölümü oynayınca şeçiyorsun charını. Büyücü müsünün, ranger mısın filan. Tüm oyun da ona göre değişiyor. Char yaratmadan kasit tipi direk, keltos cakma space marine HURRRR DURRRR tipe mahkum kalmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Insanely Twisted Shadow Planet dibine kadar jack kirbymiş. bazı bölümler silme kirby tech Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Kojiroh said: Bloodlines'ı almayanı dövüyolar dayaktan kurtuldum o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Oh mis, şimdi vampirler düşünsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Risen özellikle almadım. new vegas ultimate rpg ihtiyacımı karşılar umarım. Oyunda fallout 1 ve 2 müzikleri var +75 puan oradan kapıyor. RPG diye tutturanlara risen , new vegas(tekrar düşerse) tavsiye edebilirim. (klasikleri oynadıklarını varsayarak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Dragon Age:Origins'i 4$'a almak... Hep böyle olsa negzel olur işte. Sürümden hayvani kazanırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 gözükmeyen oyun hangisi yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 her oyun o kadar olsa, oversaturationdan bir sürü oyun sürümden kazanamaz hale gelir. aaa oyunların tutanabilmesinin sebebi, insanların yüksek fiyatlar yüzünden ufak nasıl olduğunu bilemediğini 10 dolara 5 oyun almaktasa triple a cıkan bir oyunu alıyo olması. her oyun 5 dolar olsa triple a oyun ıcın harcanan bütcenın karsıkğı kadar oynıycak süresi olmaz oyuncuların. haliyle aslında satıcakları oyun sayısı %1000 artmaz. kabaca her oyun her zaman 5 dolar olsa, fiyat değil oyun oynamaya ayrılan süre kısıtlıyıcı paremetre olur, buda fiyat farkını kapatıcak kadar satıslara artıs sağlamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Divinity 2'yi bekleyenler, flash indirime girmiş %75. Haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Divinity geldi indirime. Benim Gittigidiyor'dan aldığım 14.5 TL ama =) Nasıl öyle ucuza satıyor bilmiyorum, açtım oynadım, EU versiyon.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 http://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/divinity-2-the-dragon-knight-saga-steam-cd-key-60375079 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 divinity i kaptım steam den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DarkC1oud Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 www.gamespot.com/event/codes/awesomenauts_steam_beta_giveaway/ Kesin deneyin,uzun zamandır bu kadar eğlenmemiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 an itibariyle arma 2 girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 go go arma combined operations.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 arma 2 de kapıorum o zmn. daha da girmez heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 arma 2 yi kapın beraber dayz oynayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2012 bana alabilecek varmı ya limit bitmiş indirimi kaçırmak istemiyorum. cs go verebilirim üstüne 18 dolarıda pazartesi direk hesabına atarım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar