knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 beyler şu oyunda şunu yap tarzı ıvır zıvır geldi mi HEMEN İŞE KOYULAYIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 rise of samurai güzel ama fall u bilmiyorum henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 vanilla shoguna göre ne sunuyor farklı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 harita falan aynı işte zaten. yeni birimler klanlar var, bazı mekanikler değişik (ninja gibi) birimlerin isimleri çok kötü :p öyle işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 baska Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 knoxville said: beyler şu oyunda şunu yap tarzı ıvır zıvır geldi mi HEMEN İŞE KOYULAYIM gelmedi yastayım aylardır onu bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bence oylama biraz daha kapsamlı olsa, sadece 3 opsiyon olmasa istediğimiz oyunu seçsek ve en çok oy alan 10 oyun, sırayla %75 indirime girse mesela. üfff... 50 kat falan iyi olur oyunlu ticket kazanmaca olayından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 aquila said: uff civ exp 10% indirimde, ama sonra daha da iner mi acaba tereddutu. 10% sabit indirim zaten summer sale sonuna kadar devam edecek.. beklemekte fayda var.. belki daily indirime girebilir.. girmezse 10% indirimle alirsin heh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 mantikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 abv ine ine saints row inmiş :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 of almanya of bok var sansurluyorsun saints row'u, alamiyorum sudan ucuza eksik oyun diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Viktor said: CK alsammi almasammi cok akrarsizim ya best of 2012. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 AHAHAHAHAH açlıktan ağzın kokmuyosa al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 LAN OĞLUM NİYE HATIRLATTINIZ, MAYIŞLARI YATIRDIM KREDİ KARTINA GELİYORUM Crusader Kings 2 Complete + Islam yeterli mi tam bir oyun zevki için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 DarKRideR said: LAN OĞLUM NİYE HATIRLATTINIZ, MAYIŞLARI YATIRDIM KREDİ KARTINA GELİYORUM Crusader Kings 2 Complete + Islam yeterli mi tam bir oyun zevki için ? yeterli. her şeyi al CK2nin african unitten müziğine islamına kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 koydum çocuğu tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 4 tane hedefim var; Fallout3+Vegas, AC Bro+AC Rev %30-40 gibi indirimler var henüz, mecbur günlükleri bekleyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Yeni paradoks oyununa baslicak vaktim yok bu aralar, victoria 2 ye bakmadim bile sirf bu yuzden, hayvan gibi bos zaman lazim once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Sainst Row kapalı mı şimdi bize, niye yahuuu, alacaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 skyrime %75 indirim gelir mi acaba beklesemmi aç gibi sadsadf. Bu arada ck2 için swords of islam+mongol faces+african unit pack en iş gören dlc ler bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 max %50 gelir %33'le başladıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 off o kadar summer sale gelsin diye bekledim şu an almayı isteyebilceğim Legend of Grimrock, Splice, STALKER'lar, Snuggle Truck, Quake pack, Offspring Fling!, Rune Classic, Alan Wake'ler, Vessel, Fallout'lar ve haliyle Skyrim dışında bir şey yok. pff. yarısından çoğu da indie şuna bak. inventory'de 112 item olmasının da etkisi çok tabi bunda. bu summer sale hiç istediğim gibi geçmeyecek sanırım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Gelebilir ,skyrim 5 soruyorsun değil mi ? Orda şöyle bir kolaylıkta var bethesa paketinde Elder scrol skyrim 5 de var ve toplam paket 49.99 diğer oyunlar 10 dolara gelmiş oluyor. Hem bethesta hemde skyrim tek oyun olarak indirimi 23 temmuza kadar devam ediyor ,ben bekler 22 sinde alırdım. Dark_Soul said: skyrime %75 indirim gelir mi acaba beklesemmi aç gibi sadsadf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Bu Ck Medieval gibi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2012 bayağı alakasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar