df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Revangelis said: hard reset multisi konusunda bi fikrim yok ama multisi hiç yok heralde. steam'de sadece tek oyunculu yazıyor. =( -------- ayrıca witcher 2 çıkmadı =( 4-5 gün içinde çıkar inş yine flash'ta fln. edit: tribes ascend iyiymiş ama. f2p zaten yarın indireyim eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Ya nasıl bi community bu ya! Batman 30 kere indi zaten, getti Witcher gettiii vallah gettiii edit: Witcher2 girdi geçende Flasha:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 şu an tr'ye gözükmeyen oyun hangisi? ben krater'e verdim oyu bakalım tutacak mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 witcher daily indirime girer daha da, gog periodik olarak indirim yapiyor zaten hem drm olmadan falan mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Batman ne kadar düştü ya? VPN öğretsenize bana ._. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ya bu region olayı nedir anlamadım arkadaş oyun alacaz alt tarafı ne kasarlar bu kadar anlamam . Bunu değiştirme falan yok mu batman arkham city alacam alamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 ilk oyun, Batman Arkham Asylum GOTY - 6.79$ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Hannibal44 said: ya bu region olayı nedir anlamadım arkadaş oyun alacaz alt tarafı ne kasarlar bu kadar anlamam . Bunu değiştirme falan yok mu batman arkham city alacam alamıyorum. warner bros sırf amerika ve avrupa birliği içine satmak istemiştir, diğer ülkeleri bi kenara atmıştır... böyle kıl şirketler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 O region olayı tam kıllık ,zaten istediğin gibi fiyat ayarı çekiyorsun birde bu ne ? Street fighter arcade edition -Dirt 3 gibi oyunlar var ibirde bu kıllığı yapan , dirt3 vatanda 5 tl olmuş steamde kıllık yapıyor hıyar :P ,street fightre arcade geldiğinide sanmıyorum türkiyeye. Bu arada bana kızmayın arkadaşlar ,bende bir mağdurum tam 75$ gitti üstünede listede 7 oyun var 75% indirime girsin diye beklediğim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Saints Row 3 TR'de 40 liraya satılan bir oyun. Arkham Asylum'da daha ucuza satılıyor. Üstelik bu oyunları alınca steam'e kaydettirebiliyorsunuz bile. Hangi gerizekalı böyle bir şeyi koymayı düşünmüş gerçekten bilemiyorum yani. Steam'den değil ama bu saçmalık satıcılardan kaynaklanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Batman in fiyatı ne şu an. Göremiyoruz haliyle. Aksam VPN le alalım olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Batman arkham city 10.19 / batman arkham asylum GOTY 6.79 steamgamesales.com 'a göre EK : Arkham city 2. oyun , arkham asylum ilk olyunmuş , batmanle ilgilenmediğim anlaşıldı sanırım :) VPN için http://forum.paticik.com/read.php?35,6365356,6374279,view_spoiler=6374279:1#bbcode_spoiler_anchor_6374279_1 jonq anlatmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Son kez soyluyorum indirime girdiginde batman paypal hesabima parayi yatirmak suretiyle aninda alinir giftlenir Sonra arkadaslar laf ediyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 hayır pati patiye güvenmiyo parayı hemen ver diyo ben anlam veremiyorum al işte ver hepimize 3er 5 er tane. yurtdışında sterlinle euro ile yaşıyosun zaten ::( :/ :duygusömürensmiley: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 overlock makinesi ayağınıza gelmiş hala mezarcılık yapıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 avadon kaça düşmüştü? %50 şu an, ona göre beklicem son güne kadar bi daha girermi diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Burda da € olarak satiliyo ama. Senin 5$ verdigin oyun bana 5€ Bankada cok az para var paypalden hesaba atma olayini beceremem filan simdi ac kalirim kirayi faturalari odiyemem evime haciz gelir esyalarimi gotururler ac ve acikta kalirim sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 arkham city ve arkham asylum iki farklı oyun mu? yoksa biri exp. mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 city 2. oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 arkham city 2. oyun asylum 1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 İki farkli oyun Once city sonra asylum oynama attan inip essege binmek gibi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Tamam bu arada vurmiyalim olmus artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 abi ne kadar tüm dlcleriyle evropa fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Kastın europe universalais mi? Oysa 75% indirime girer tekrar diğer paradox oyunları gibi aceleye gerek yok diyorum , 75% indirimi bekle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2012 bugun ne var, bakamiyorum steame, site de acilmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar