Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

Revangelis said:

hard reset
multisi konusunda bi fikrim yok ama

multisi hiç yok heralde. steam'de sadece tek oyunculu yazıyor. =(

--------

ayrıca witcher 2 çıkmadı =( 4-5 gün içinde çıkar inş yine flash'ta fln.

edit: tribes ascend iyiymiş ama. f2p zaten yarın indireyim eyv.
Sosyal ağlarda paylaş

Hannibal44 said:

ya bu region olayı nedir anlamadım arkadaş oyun alacaz alt tarafı ne kasarlar bu kadar anlamam . Bunu değiştirme falan yok mu batman arkham city alacam alamıyorum.

warner bros sırf amerika ve avrupa birliği içine satmak istemiştir, diğer ülkeleri bi kenara atmıştır...
böyle kıl şirketler var.
Sosyal ağlarda paylaş

O region olayı tam kıllık ,zaten istediğin gibi fiyat ayarı çekiyorsun birde bu ne ? Street fighter arcade edition -Dirt 3 gibi oyunlar var ibirde bu kıllığı yapan , dirt3 vatanda 5 tl olmuş steamde kıllık yapıyor hıyar :P ,street fightre arcade geldiğinide sanmıyorum türkiyeye.

Bu arada bana kızmayın arkadaşlar ,bende bir mağdurum tam 75$ gitti üstünede listede 7 oyun var 75% indirime girsin diye beklediğim .
Sosyal ağlarda paylaş

Saints Row 3 TR'de 40 liraya satılan bir oyun. Arkham Asylum'da daha ucuza satılıyor. Üstelik bu oyunları alınca steam'e kaydettirebiliyorsunuz bile. Hangi gerizekalı böyle bir şeyi koymayı düşünmüş gerçekten bilemiyorum yani. Steam'den değil ama bu saçmalık satıcılardan kaynaklanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Batman arkham city 10.19 / batman arkham asylum GOTY 6.79 steamgamesales.com 'a göre

EK : Arkham city 2. oyun , arkham asylum ilk olyunmuş , batmanle ilgilenmediğim anlaşıldı sanırım :)

VPN için http://forum.paticik.com/read.php?35,6365356,6374279,view_spoiler=6374279:1#bbcode_spoiler_anchor_6374279_1 jonq anlatmış
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...