Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

OsManiaC

Öne çıkan mesajlar

barbu said:

abi dayandım dayandım. l.a noire i de zamanını kaçırdığım için almadım. o da dayanmış sayılırım. ama sanırım fallout u alıcam. fak. irade denemesi yapıyordum. ama sizinle karşılaştırınca baya iradeli sayılırım aslında sdfs.

la var bende, hala istiyorsan haberleşelim.
Sosyal ağlarda paylaş

vakit yok pek ama sırf fallot 1-2'nin hatrına new vegası alabilirim ya. iyi mi bari oyun? bir fo1-2 değildir ama fo3 gibiyse de 1 cent haram direk. :D

dead spaceleri de çok övüyorlardı. 12 dolara düşmüş. şu ana kadar crusader kings 2 aldım. bu vakitsizlikte sadece ck2 beni sene sonuna kadar götürür gerçi. :) bakalım dead space ve new vegas yorumlarınıza göre onları da alabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

jonq said:

VPN ile alabilirsiniz Arkham City'yi.

flyvpn

http://www.flyvpn.com/ a girip indiriyorsunuz. Sonra Free Trial a tıklayıp orda yazan account ile login oluyorsunuz. Sonra Programı açıp Ingiltere yada Amerika seçiyorsunuz. 10sn bir kopukluk yaşıyıp sonra istediğinizi alıyorsunuz :)

Toplasanız hepsi 1 dk sürmüyor :)

iyide kredi kartını kabul etmiyor ki? ediyor mu bilemedim :/
Sosyal ağlarda paylaş

Sypro said:

barbu said:

abi dayandım dayandım. l.a noire i de zamanını kaçırdığım için almadım. o da dayanmış sayılırım. ama sanırım fallout u alıcam. fak. irade denemesi yapıyordum. ama sizinle karşılaştırınca baya iradeli sayılırım aslında sdfs.

la var bende, hala istiyorsan haberleşelim.

hazır kaçırmışken para harcamayim diyorum. ama olur da fikir değiştirirsem çakarım bir özel mesaj.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...