Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
barbu said:

abi dayandım dayandım. l.a noire i de zamanını kaçırdığım için almadım. o da dayanmış sayılırım. ama sanırım fallout u alıcam. fak. irade denemesi yapıyordum. ama sizinle karşılaştırınca baya iradeli sayılırım aslında sdfs.

la var bende, hala istiyorsan haberleşelim.
Mesaj tarihi:
ben de şimdilik sadece 2 tane trine 2 aldım co-op için. son günlere saklıyorum bütçeyi. aynı oyunlar dönüp duruyor zaten son günler yine gelir hepsi.
Mesaj tarihi:
vakit yok pek ama sırf fallot 1-2'nin hatrına new vegası alabilirim ya. iyi mi bari oyun? bir fo1-2 değildir ama fo3 gibiyse de 1 cent haram direk. :D

dead spaceleri de çok övüyorlardı. 12 dolara düşmüş. şu ana kadar crusader kings 2 aldım. bu vakitsizlikte sadece ck2 beni sene sonuna kadar götürür gerçi. :) bakalım dead space ve new vegas yorumlarınıza göre onları da alabilirim.
Mesaj tarihi:
Fallout3 shit tier, New Vegas ve DLCleri (ki dlc değil xpac gibi çoğu) Fallout 1-2'nin gerçek devam oyunu. Kesinlikle oynamaya değer.

Obsidian rpglerine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Şimdiye kadar 1 tane bile kötü obsidian rpgsi çıkmadı.
Mesaj tarihi:
jonq said:

VPN ile alabilirsiniz Arkham City'yi.

flyvpn

http://www.flyvpn.com/ a girip indiriyorsunuz. Sonra Free Trial a tıklayıp orda yazan account ile login oluyorsunuz. Sonra Programı açıp Ingiltere yada Amerika seçiyorsunuz. 10sn bir kopukluk yaşıyıp sonra istediğinizi alıyorsunuz :)

Toplasanız hepsi 1 dk sürmüyor :)

iyide kredi kartını kabul etmiyor ki? ediyor mu bilemedim :/
Mesaj tarihi:
brinki geçtim zaten şu saatten sonra kaç saat oynıcaksın fallout u skyrimi?

darkcloud feci yardırıyo sanırım storeda 'friends bought' ,'darkcloud bought' a dönmüş
Mesaj tarihi:
Sypro said:

barbu said:

abi dayandım dayandım. l.a noire i de zamanını kaçırdığım için almadım. o da dayanmış sayılırım. ama sanırım fallout u alıcam. fak. irade denemesi yapıyordum. ama sizinle karşılaştırınca baya iradeli sayılırım aslında sdfs.

la var bende, hala istiyorsan haberleşelim.

hazır kaçırmışken para harcamayim diyorum. ama olur da fikir değiştirirsem çakarım bir özel mesaj.
Mesaj tarihi:
abi valla sole diyim
oynamaktan ote ole oyun yapsın adamlar diye aldım oyunnarı
oynadım bitirdim zamanında
bide walla seneler sonra vampire the bloodlines biştimiş adamım onuda bitiririm
  • Yeni Oluştur...