Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 New Vegas UE'de aldım hadi hayırlısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 I see empty wallets Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 barbu said: abi dayandım dayandım. l.a noire i de zamanını kaçırdığım için almadım. o da dayanmış sayılırım. ama sanırım fallout u alıcam. fak. irade denemesi yapıyordum. ama sizinle karşılaştırınca baya iradeli sayılırım aslında sdfs. la var bende, hala istiyorsan haberleşelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hiç oyun almadım. oynayamayacağım oyuna neden para vereyim ya. akıllı işi değil sizinkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 axedice said: said: Bi daha shopping festte anamla bacımla dalga geçersem Gaben çarpsın ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 hayırlısıyla terraria + trine 2 ile cüzdan tamamen boşalmadan kapatıcam summer sale'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ben de şimdilik sadece 2 tane trine 2 aldım co-op için. son günlere saklıyorum bütçeyi. aynı oyunlar dönüp duruyor zaten son günler yine gelir hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 vakit yok pek ama sırf fallot 1-2'nin hatrına new vegası alabilirim ya. iyi mi bari oyun? bir fo1-2 değildir ama fo3 gibiyse de 1 cent haram direk. :D dead spaceleri de çok övüyorlardı. 12 dolara düşmüş. şu ana kadar crusader kings 2 aldım. bu vakitsizlikte sadece ck2 beni sene sonuna kadar götürür gerçi. :) bakalım dead space ve new vegas yorumlarınıza göre onları da alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Fallout3 shit tier, New Vegas ve DLCleri (ki dlc değil xpac gibi çoğu) Fallout 1-2'nin gerçek devam oyunu. Kesinlikle oynamaya değer. Obsidian rpglerine gözünüz kapalı güvenebilirsiniz. Şimdiye kadar 1 tane bile kötü obsidian rpgsi çıkmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 jonq said: VPN ile alabilirsiniz Arkham City'yi. flyvpn http://www.flyvpn.com/ a girip indiriyorsunuz. Sonra Free Trial a tıklayıp orda yazan account ile login oluyorsunuz. Sonra Programı açıp Ingiltere yada Amerika seçiyorsunuz. 10sn bir kopukluk yaşıyıp sonra istediğinizi alıyorsunuz :) Toplasanız hepsi 1 dk sürmüyor :) iyide kredi kartını kabul etmiyor ki? ediyor mu bilemedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bir tane bile ss3 alacak adam yok mu şurda ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 meh 50 dolara skyrim + fallout + brink aldım skyrim 30 dolar fallout 10 doalra dustu küfür gibi brink 10 dolara geldi oyun ne en ufak bi fikrim yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 brink 1 dolar bile etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 brinki geçtim zaten şu saatten sonra kaç saat oynıcaksın fallout u skyrimi? darkcloud feci yardırıyo sanırım storeda 'friends bought' ,'darkcloud bought' a dönmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 community choice da JA %18, red faction %45 oy almis. kufur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Sypro said: barbu said: abi dayandım dayandım. l.a noire i de zamanını kaçırdığım için almadım. o da dayanmış sayılırım. ama sanırım fallout u alıcam. fak. irade denemesi yapıyordum. ama sizinle karşılaştırınca baya iradeli sayılırım aslında sdfs. la var bende, hala istiyorsan haberleşelim. hazır kaçırmışken para harcamayim diyorum. ama olur da fikir değiştirirsem çakarım bir özel mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 fuuuuu jagged bekliyodum ben de neyse girer yine indirime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 seçimde patlayanlar flash'ta fln giriyor genelde indirime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 abi valla sole diyim oynamaktan ote ole oyun yapsın adamlar diye aldım oyunnarı oynadım bitirdim zamanında bide walla seneler sonra vampire the bloodlines biştimiş adamım onuda bitiririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bir brink daha kaldıramazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 beyler new vegas kaç dakika kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 1 saat 58 dakika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 ;_: saol paticik nasıl oldu da filtrede değil anlamadım : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 bi new vegası aldım şimdiye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2012 KHaRoN said: community choice da JA %18, red faction %45 oy almis. kufur gibi. Valla şaka gibi ya Red factionın nesini oynayacaklar daha lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar