Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 alan wake aldım harika oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 param kalmadı kartımda witcher 2 :( :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 sabonis said: splice, botanicula ve universe sandbox hakkında yorum yapacak yok mu, 10 dolar verilir mi bunlara? asıl splice için vericem gibi duruyor, diğer ikisi net tırt derseniz gidip tek başına splice aliim splice bi tane de bana al, anlaşabiliriz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Nihon falcom oyunun developerı ,wikiye göre http://en.wikipedia.org/wiki/Nihon_Falcom japonyanın ilk üç rpg stüdyosundan biri ve ARPG türünün mucidi .Birde Ys The Oath in Felghana var steam kataloğunda http://store.steampowered.com/app/207320/ Bu arada AI War: Fleet Command nasıl bir oyundur bilen var mı ? LethE said: ys nası jrpg oluyo fransız yapımı değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ulan içime oturdu ya. şu witcher2 flashi bitmeden biri alsa bana 40 yıl ona küçük süprizler yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Tropico 4 u alacaksaniz mutlaka modern times ep sinide alin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 L.A. Noire $3.74 - Complete Edition $5.74 lan dün iyi ki almamışım 7.5'ken ahuhua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 abov civ collection ne lan öyle bidaha alasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Bizim regionda available olmayan oyun hangisi? Şu flash sales ın hemen altında çıkıyor şu anda. Tropico oyunlarını hiç oynamadım ama çok övülüyor, bi elim gitmiyor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 batman franchise pack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 tropico böle simcity gibin city life gibin bişe mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 tropico cok guzelmıs nan. özellikle musicler bitirdi beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 skyrime 30 dolar hala çok pahalı yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 witcher 2'yi almak isteyip kaçıran varsa bana tropico 4 bundle alsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 fizban said: witcher 2'yi almak isteyip kaçıran varsa bana tropico 4 bundle alsın. Anlaştık reis Bi dakke bi dakke Bundle istiyomuşsun asdasdasdas edit: Sanal karta para atayım bikaç dakka sürecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 LAN tatar oyununu bozarım çekil ben alcam sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 hamsilipilav said: LAN tatar oyununu bozarım çekil ben alcam sdfs Olm keşke önce sen atlasaydın da sana bırakaydım, elimde patladı lan asdadadadasd Fiz'in Witcher Rus malı, uyuz Steam aktif etmeme sorunsuz izin verdi ama install etmeme izin vermiyor region diye tutturuyor, VPN-HotSpot falan herşeyi denedim ııhh lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 lol kazıklandın mı simdi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Bu L.A. Noire'ı alsam mı bilmiyorum. Oyungezerlerden bakayım dedim. Haziran 2011'deki konsol incelemesine baktım, oyun %92 almış. Yaklaşık altı ay sonra Aralık 2011'de PC için incelenmiş ve %75 almış. Burada bir de tek düze oynanış, mantık hataları ve zayıf kurgu diye eksileri yazılmış. Oyun polisiye olduğundan yazılan eksileri varsa pek almaya yanaşmıyorum. Bilen biri bir yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 la noire çok iyi oyun.en azındna oynanması gerekiyor.indirimdeyken alınmalı ha bence efsane olabilcekken oyunu biraz kolaylaştırmışlar bebeler için.daha kafa yorucu olsaydı keyifli olabilirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 "Tatar Ramazan" said: hamsilipilav said: LAN tatar oyununu bozarım çekil ben alcam sdfs Olm keşke önce sen atlasaydın da sana bırakaydım, elimde patladı lan asdadadadasd Fiz'in Witcher Rus malı, uyuz Steam aktif etmeme sorunsuz izin verdi ama install etmeme izin vermiyor region diye tutturuyor, VPN-HotSpot falan herşeyi denedim ııhh lol vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 barbu said: lol kazıklandın mı simdi sdfs Yok kazıklanmadım canım, Fiz baştan Rus malı olduğunu gösterdi ve garanti verdi, şu anda da ilgileniyor sağolsun yani malının arkasında ahlaklı bir satıcı hallederiz aramızda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 nese zaten şuandaki fiyatı rusçudan pahalı rusçudaki sorunsuz çalışıyorsa onu alırım ilerde zaten yeni desktop kurmadan ikinci kez oynamak istemiyordum notebookta ısınarak, düşük ayarlada falan tadı çıkmıyor. ha fizbanınki ile aynı rusçuysa o zmn bilmem sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Olm Rusa oyun işinde girmeyin bak sdf BF3te de sorun oluyor sonradan mesela, indirimleri gözlemek en iyisi, tonla site var sonuçta amazon/greenman/gamersgate/g2play.net/getgames/ultimatumgamekeys/gamestop vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 ARKHAM CITY FLASHSALE A GIRMIS sabah sabah uyanınca ne güzel geldi ya hemen alıyorum komple dlc + oyun 20€ ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar