Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Summer Sale 2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sypro said:

güzel oldu. grimrock işi halloldu, bi de from dust kapattım. bu sene baya ucuza kapatcam sezonu. nıhahahahah. şu an ilgilendiklerim:

Splice / Snuggle Truck / Samorost 2 / Offspring Fling! / Capsized / Culpa Innata / Pineapple Smash Crew / Indie Game: The Movie

en yükseği $5 bişey. almak isteyen olursa inventory'den bişiler yaparız dediğim gibi, mesaj atın inventory'yi yolliyim. mjx.

bu durum halen geçerli. bi de alan wake AN kapattım arada tabi. özellikle splice'ın peşindeyim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
http://store.steampowered.com/app/207350/?snr=1_4_4__sfs

Bu çıktı şimdi. JRPG sever herkes almalı, PC'de çok az iyi örneği oluyor zaten, bu da onlardan biri. Konu çok çok imba değildi ama aksiyon ve işleniş güzeldi.
Mesaj tarihi:
Half_Cow said:

Plants vs Zombies Game of the year edition çıkmış en son oylamadan. 2,49$'a veriyorlar. İyi midir? Neye benzer? Daha önce duymuştum ama pek bilmiyorum.

6-12 yaş grubu için cidden süper bir oyun
Mesaj tarihi:
lol nasıl satacak adam aynı anda birkaç pc'de aynı hesap açılabilse, bütün ülke tek hesap alır paylaşır o zaman.

l4d2'ye verdim oyu, hala almayan varsa alsın da tekrar canlansın komünite.
acdervis said:

Kimse bunu koymamış, olmamış.

http://www.youtube.com/watch?v=bUo1PgKksgw

HALELÜYA KARDEŞİM
Mesaj tarihi:
splice ve universe sandbox için alasım var indie pack 2'yi, alınır mı ne dersiniz indie'ciler?

bu arada 5 dolara muhteşem bir oyun olarak Rochard'ı öneriyorum buradaki herkese. storyline tırt ama oynanabilirlik muhteşem.
Mesaj tarihi:
rochard'ı ign dağıttı bi ara, almayan kaldı mı :)

kotor 2.5$'a inmiş. eğer pvz goty isteyen varsa bana kotor alsın, hemen vereyim pvz yi.. alternatif olarak mafia 1 de verebilirim.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Two Worlds II öykü açısından zayıf bir RPG olduğu için önermiyorum ama Oblivion en imba oyunlardan diyorsan al, seversin.
Mesaj tarihi:
dead island almadım da daha demo cıkmadan önce söyledik hayal kırıklığı olacak diye. henüz uzun süreli oynamış birine rastlamadım. alanlar sanırım tadını almak için girip bakıyorlar bir.

malum ortamlardan elde edeceğim ben de bi ara.
Mesaj tarihi:
Görmüşsündür ama yinede söyleyeyim skyrim 50% indirimde 29.79 şu anda.

Ayrıca dirt 1-2 de 75% ve showdownda 50 % indirim var sevgili patiler .
EK : revangelisin uyarısı üzerine showdown indirimini 50% ye çektim :P
Dark_Soul said:

6-12 yaş grubu için cidden süper bir oyun
Mesaj tarihi:
fizban said:

rochard'ı ign dağıttı bi ara, almayan kaldı mı :)

kotor 2.5$'a inmiş. eğer pvz goty isteyen varsa bana kotor alsın, hemen vereyim pvz yi.. alternatif olarak mafia 1 de verebilirim.

ulan benim çevremde 3 kişinin haberi bile yoktu rochard'dan daha dün mesela, muhabbetini açınca "o ne?" dediler. sen diyon ki almayan kaldı mı :D ign dağıttığını bilmiyodum ben de mesela. kısacası vardır illa rochard'a sahip olmayanlar, ve kaçırmasınlar 5 dolarken.

pvz konusunda da 6-12 yaş falan diyenlere denecek söz yok valla.
  • Yeni Oluştur...