Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Dungeon defenders nasıl bir oyun tower defence tarzım oda alıcamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Aynen batıcaz bu gidişle. L4 dead 2 ye verin oy, lazım bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Sypro said: güzel oldu. grimrock işi halloldu, bi de from dust kapattım. bu sene baya ucuza kapatcam sezonu. nıhahahahah. şu an ilgilendiklerim: Splice / Snuggle Truck / Samorost 2 / Offspring Fling! / Capsized / Culpa Innata / Pineapple Smash Crew / Indie Game: The Movie en yükseği $5 bişey. almak isteyen olursa inventory'den bişiler yaparız dediğim gibi, mesaj atın inventory'yi yolliyim. mjx. bu durum halen geçerli. bi de alan wake AN kapattım arada tabi. özellikle splice'ın peşindeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 sipeyskeyk said: L4 dead 2 ye verin oy, lazım bana :) Onun devri geçti millet dağıldı, bu saatten sonra alıp napıcan hacı boşver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Alamamıştım içimde kalmıştı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 http://store.steampowered.com/app/207350/?snr=1_4_4__sfs Bu çıktı şimdi. JRPG sever herkes almalı, PC'de çok az iyi örneği oluyor zaten, bu da onlardan biri. Konu çok çok imba değildi ama aksiyon ve işleniş güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 onu alayım ben ya netbookda oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Half_Cow said: Plants vs Zombies Game of the year edition çıkmış en son oylamadan. 2,49$'a veriyorlar. İyi midir? Neye benzer? Daha önce duymuştum ama pek bilmiyorum. 6-12 yaş grubu için cidden süper bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acdervis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Kimse bunu koymamış, olmamış. http://www.youtube.com/watch?v=bUo1PgKksgw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 aldım bende kardeşim falan da oynar. steam'i aynanda iki pcden açabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 L4D kazanacaktır büyük ihtimal. Portalcılar zaten en başta ve sonraki indirimlerde almışlardı oyunu. Bu sefer seçilmeyecek büyük ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 lol nasıl satacak adam aynı anda birkaç pc'de aynı hesap açılabilse, bütün ülke tek hesap alır paylaşır o zaman. l4d2'ye verdim oyu, hala almayan varsa alsın da tekrar canlansın komünite. acdervis said: Kimse bunu koymamış, olmamış. http://www.youtube.com/watch?v=bUo1PgKksgw HALELÜYA KARDEŞİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 splice ve universe sandbox için alasım var indie pack 2'yi, alınır mı ne dersiniz indie'ciler? bu arada 5 dolara muhteşem bir oyun olarak Rochard'ı öneriyorum buradaki herkese. storyline tırt ama oynanabilirlik muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 rochard'ı ign dağıttı bi ara, almayan kaldı mı :) kotor 2.5$'a inmiş. eğer pvz goty isteyen varsa bana kotor alsın, hemen vereyim pvz yi.. alternatif olarak mafia 1 de verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 two worlds mu yoksa dead island mı ? gerçi daha sonra ikisini birden alıcam da oylesine soruyorum. azgadasdasfg tanrı valve'yi korusun! kotor aldım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dead island alma bence. two worlds 2'yi bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Two Worlds II öykü açısından zayıf bir RPG olduğu için önermiyorum ama Oblivion en imba oyunlardan diyorsan al, seversin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 şimdilik ikisinide beklemeye aldım arada kotor , fm gibi super ındırımlı oyunlar olursa onları alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 dead island almadım da daha demo cıkmadan önce söyledik hayal kırıklığı olacak diye. henüz uzun süreli oynamış birine rastlamadım. alanlar sanırım tadını almak için girip bakıyorlar bir. malum ortamlardan elde edeceğim ben de bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 26 saat oynamışım daha ne oynicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Görmüşsündür ama yinede söyleyeyim skyrim 50% indirimde 29.79 şu anda. Ayrıca dirt 1-2 de 75% ve showdownda 50 % indirim var sevgili patiler . EK : revangelisin uyarısı üzerine showdown indirimini 50% ye çektim :P Dark_Soul said: 6-12 yaş grubu için cidden süper bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 showdown 50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Revangelis said: 26 saat oynamışım daha ne oynicam kaç paraydı abi sen aldığında? 39 dolares? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 fizban said: rochard'ı ign dağıttı bi ara, almayan kaldı mı :) kotor 2.5$'a inmiş. eğer pvz goty isteyen varsa bana kotor alsın, hemen vereyim pvz yi.. alternatif olarak mafia 1 de verebilirim. ulan benim çevremde 3 kişinin haberi bile yoktu rochard'dan daha dün mesela, muhabbetini açınca "o ne?" dediler. sen diyon ki almayan kaldı mı :D ign dağıttığını bilmiyodum ben de mesela. kısacası vardır illa rochard'a sahip olmayanlar, ve kaçırmasınlar 5 dolarken. pvz konusunda da 6-12 yaş falan diyenlere denecek söz yok valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar