BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 abiş new vegas icin bathesda pack aldım ben 49 dolar skyrim var nv war brink diye bisi war bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bu arada bioshock ile hangi oyunlar vardı oylamada? iyi uyumuşum o arada =)=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 screwy said: fm aldım temiz 7.5 dolara guzel oldu abi benim regionda açık değil of ya rezillige gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 http://whitethreads.files.wordpress.com/2010/07/simpsons_nelson_haha-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 iyi strateji oyunu indirime girince biri bana haber verebilir mi? Total War tarzı değil de Red Alert 2 veya AOE 2 tarzı. Grafiklere çok takılmam ama eli yüzü düzgün olursa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Öyle bir oyun varsa bildiğin sen haber var asıl. İndirim beklemeden alırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 malesef RTS'yi öldürdüler gibi bir şey. walking dead daily'e girerse haber uçursun birisi yada yüzde 50ye falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Empire Earth 1'i hala unutamıyorum lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 (tu) zaten aoe3'ün über expansionları ve bfme ile generalslardan sonra düzgün rts gelmedi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 şehir mantığı olan bi rts vardı bi zamanlar. rise of nations'tı heralde adı. o çok iyiydi. en son onu oynadım heralde rts. öldürmeselerdi türü iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 hamsilipilav said: (tu) zaten aoe3'ün über expansionları ve bfme ile generalslardan sonra düzgün rts gelmedi sanırım coh .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 c&c ve red alert 1den beri düzgün rts çıkmadı ki lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 tutturmuşlar rts öldürüldü diye. yahu bu millet warcraft 3 yerine dota oynuyorsa tabii ölecek. sonra nedir bu rts sevdası allah aşkına. bu ne menem şey. çıkıyor bir oyuncu "güzel rts çıkmıyor" diyor. eee, gerisini niye söylemiyorsun. "dota 2 oynuyorum" demiyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 CoH iyiydi de klasik RTS değildi. DoW 1'de iyiydi ama 2 farklı mesela, daha kötü. Rise of Nations zaten en iyi 5 RTS'den biridir gözümde. Rise of Legendsde aslında güzel oyundu çok iyi bi konsepti ve artworkü vardı ama tutmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bone said: tutturmuşlar rts öldürüldü diye. yahu bu millet warcraft 3 yerine dota oynuyorsa tabii ölecek. sonra nedir bu rts sevdası allah aşkına. bu ne menem şey. çıkıyor bir oyuncu "güzel rts çıkmıyor" diyor. eee, gerisini niye söylemiyorsun. "dota 2 oynuyorum" demiyorsun. oynamıyorum dota mota ben :D hep de ısrar ederdim adam gibi wc3 oynayalım normal diye herkes her lan partyde YYOK X HARİTASİ OYNAYALIM Z HERO ARENA BİLMEMNE HARİTASI OYNAYALIM derdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 baya rts'ydi hacı neyi klasik değil anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 screwy said: fm aldım temiz 7.5 dolara guzel oldu allahına qurban mesajını gordum hemen aldım bende 20 dakkası kalmıştı. daha dün alıcaktım 20 dolara dadfadadasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Hala karar veremedim o kadar oyun var ki indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Plants vs Zombies Game of the year edition çıkmış en son oylamadan. 2,49$'a veriyorlar. İyi midir? Neye benzer? Daha önce duymuştum ama pek bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bu steam 23'üne kadar iflagımızı kesicek anlaşıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Half_Cow said: Plants vs Zombies Game of the year edition çıkmış en son oylamadan. 2,49$'a veriyorlar. İyi midir? Neye benzer? Daha önce duymuştum ama pek bilmiyorum. %34 super meatboy %35 pvz çıktı :( super meatboy istiyordum, pvz var zaten bende. ayrıca tower defense seviyorsan kesinlikle alınır pvz. zevkli baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Bone, oyun listene baktım da sende STEAM'den daha çok oyun var helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 bu sene daha 1 oyun bilem almadım :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 oley ben ona oy vermiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2012 Tower defence ise kalsın ben çok sevmiyorum o türü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar