Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 www.reddit.com/r/GameDeals/comments/w67ai/make_shop_account_to_get_one_of_10_downloadable/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 IT'S A T- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 gratis downloaden nerde abi :/ anno 1503 hayatımın oyunu benim. bir yaz onun demosunu oynarak geçirdim ahahah. ben öküz gibi 2. maddeden okumaya başlamışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Double Agent'a girelim dedik. Steam key falan vermedi. Direk DL diyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 tamam güzelde; almanca falan çıkmasın ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ayrıca almanca mı iniyor? anno'nun languages kısmında G yazıyor. indirmeyeyim o zaman hiç :( anno almancaymış beyler. http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/w67ai/make_shop_account_to_get_one_of_10_downloadable/c5am8fv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 sadece bir oyun veriyor sanırım? heroes5'i aldım da başka birşey vermedi ısrarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 http://i.imgur.com/RUatz.jpg bunlar var zaten bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 abi steaqme yuklenmedikten sona bana cok manasız geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Bone said: http://i.imgur.com/RUatz.jpg bunlar var zaten bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 abi telefondan yazdim aciklama yapamadim, tum sorularinizin cevabi reddite yazilmis. no steam no playci lamer veletler gibi de olmayin ya alman abiler baya guzel kampanya yapmis bence bu oyunlarla, hom&m 5 golt falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 steam'e eklenmeyince sanki oyuna sahip olduğumu hissetmiyorum. Origin'de bile var bu. Steam olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 yaşı verify etmemi istiyo da ne alaka arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Sam said: sadece bir oyun veriyor sanırım? heroes5'i aldım da başka birşey vermedi ısrarla. oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 1 mail 1 oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 ShadowFax said: steam'e eklenmeyince sanki oyuna sahip olduğumu hissetmiyorum. Origin'de bile var bu. Steam olacak. aynen abi daha dogrusu useniyorum 150 tane ayrı accountun olmasına homm oynamak icin alman sitesine bilmemne olmak icin bilmemne sitesien login olamam sorun o sırf o sebeble gogdan oyun almıyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Steame kaydolmayınca en basitinden cdkeyi kayboluyor ve download linki olmuyor Settlers 7, NeverWinter Platinium falan böyle gitti benim, sırf bu yüzden almıyorum çok ucuz olsa bile bazı oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 gmail kullaninca her oyunu tek maile ekleyebiliyosunuz. mesela innuendo@gmail in.nuendo@gmail inn.uendo@gmail hepsi ayni mail. her birini bir oyun secerek yapin tek mail de olsun hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2012 gamersgate, gog, steam, origin, desura, retail vs oyun nerede en uygunsa (veya belesse sdf) alir catir catir oynarim aga ben, konsolfag misiniz olm tek platforma bagli kaliyosunuz. drmfree bitecek her sey bi client gerektirecek yakinda sizin gibiler yuzunden akikiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Upload hızları çok düşük sanırsam 30kb'ı aşamıyorum. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 abi bi kere o hataya dustum gittim bloodbowl aldım ucuza 10 defa oynadım gecen steamden leagendarysini tekrar aldım sırf goreunsun oynıyım diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar