Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gratis downloaden nerde abi :/ anno 1503 hayatımın oyunu benim. bir yaz onun demosunu oynarak geçirdim ahahah.

ben öküz gibi 2. maddeden okumaya başlamışım.
Mesaj tarihi:
ayrıca almanca mı iniyor? anno'nun languages kısmında G yazıyor. indirmeyeyim o zaman hiç :(

anno almancaymış beyler. http://www.reddit.com/r/GameDeals/comments/w67ai/make_shop_account_to_get_one_of_10_downloadable/c5am8fv
Mesaj tarihi:
abi telefondan yazdim aciklama yapamadim, tum sorularinizin cevabi reddite yazilmis.

no steam no playci lamer veletler gibi de olmayin ya alman abiler baya guzel kampanya yapmis bence bu oyunlarla, hom&m 5 golt falan
Mesaj tarihi:
ShadowFax said:

steam'e eklenmeyince sanki oyuna sahip olduğumu hissetmiyorum. Origin'de bile var bu. Steam olacak.

aynen abi daha dogrusu useniyorum 150 tane ayrı accountun olmasına
homm oynamak icin alman sitesine bilmemne olmak icin bilmemne sitesien login olamam
sorun o
sırf o sebeble gogdan oyun almıyorm
Mesaj tarihi:
gmail kullaninca her oyunu tek maile ekleyebiliyosunuz. mesela innuendo@gmail in.nuendo@gmail inn.uendo@gmail hepsi ayni mail. her birini bir oyun secerek yapin tek mail de olsun hepsi.
Mesaj tarihi:
gamersgate, gog, steam, origin, desura, retail vs oyun nerede en uygunsa (veya belesse sdf) alir catir catir oynarim aga ben, konsolfag misiniz olm tek platforma bagli kaliyosunuz. drmfree bitecek her sey bi client gerektirecek yakinda sizin gibiler yuzunden akikiki
  • Yeni Oluştur...