Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hırsıza karşı Fake Kamera


Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Oturduğum site tonla apartmandan oluşuyor, haliyle kim kime dum duma. Yan daireye girmiş geçende hırsız, bende bi önlem alayım dedim, bulunduğum kata apartman içine 1-2 fake kamera koyacam.

Yuvarlak fanus tiplilerden istemiyorum, ayrıca hareket sensörlü olarak ışığı yanan ve dönen bir model var piyasada bolca, onu da istemiyorum.
Devamlı ledi yanacak dönmeyen ve tavanın köşesine takılacak normal bişey arıyorum, uzatma kablosu kutudan çıkmasa da olur ben çekerim görünür bişey. Öneriler lütfen...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

en eski webcam'i alıp koy, kablosunu da kapıdan içeri uzat.

bende şunun beyazından vardı yıllar önce, hatta software'ı hareket algılayınca resim/video bile çekebiliodu. bi özelliği de kablosundan çıkarıp normal fotoğraf makinesi gibi gezdirebiliodun. o zamanlar digital kameralar pek yoktu tabi..

http://ixbtlabs.com/articles/videoconference/image33.jpg

böyle bişi kullan, illa fake olsun diosan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni hırsızlık olayı yaşamış biri olarak asla fake koyma. En sağlamıda olsa iplemeden dalıyor şerefsizler. Kamera kaydından hırsızı yakalayacak karakol polisi varsa adresi vereyim benimkini bulsunlar önce. Allah'a emanet yaşıyoruz. En güzeli evi sigorta yada iyi bir güvenlik firmasından hizmet almak.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...