Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yeni desktop mu konsol mu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
konsol için niye tv almasın millet. evin ortak TV'si ile her istediğinde oyuna mı girebileceksin? odana bi tv şart salondakinden başka bence.
Mesaj tarihi:
esas o argüman senin elinde kalır, pc için monitör en son 10 yıl önce filan almıştım herhalde. bir monitör çok rahat 6 yıl gidiyor. ha ayrıca tv monitörden kat kat daha pahalı.
Mesaj tarihi:
Desktop ps3 mu dıye dusunurken ps3 aldım. Pişman değilim ama söyleyebileceğim tek bişi var : PS3 oyunları doyurmuyor. Yani oturayım da 20 saat aralıksız oynayacağım diye bir oyun görmedim.

PS3 oyunları 3-4 saat içinde bayıyor bir ara verme ihtiyacı hissediyorsun.
Mesaj tarihi:
Aynen böyle bir geyik var. Ps3 yarım saat, bir saat boş vakti olan adamın vakit geçirmesi için gibi bir şey. İşe gidip gelirken falan nefeslenmek için iyi geliyor. Ama kesinlikle 3-4-5+ saat başına oturup kalkmak istemediğim bir oyun görmedim daha. Ya parmakların ağrıyor ya da bayıyor. PC oyunlarıyla, konsol oyunlarını farklı konseptte olarak görmeye başladım bu yüzden.
Mesaj tarihi:
GEd said:

Desktop ps3 mu dıye dusunurken ps3 aldım. Pişman değilim ama söyleyebileceğim tek bişi var : PS3 oyunları doyurmuyor. Yani oturayım da 20 saat aralıksız oynayacağım diye bir oyun görmedim.

PS3 oyunları 3-4 saat içinde bayıyor bir ara verme ihtiyacı hissediyorsun.

Konsol öyle işte, online mw3 - bf3 oynıyım sabahlara kadar kafası yoksa çok oturulmaz başında. Gerçi ben mgs 2, ffx falan oynarken sabahlıyordum PS2'de ama o zaman liseliydim.
  • Yeni Oluştur...