Sam Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 yoo konsol için tv aldım şahsen, gıcır high-end pc fiyatı tuttu tek başına tv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2012 konsol için niye tv almasın millet. evin ortak TV'si ile her istediğinde oyuna mı girebileceksin? odana bi tv şart salondakinden başka bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Benim odamda da TV var zaten :/ Bari siz yapmayın hacılar, o argüman nerden tutsanız elinizde kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 esas o argüman senin elinde kalır, pc için monitör en son 10 yıl önce filan almıştım herhalde. bir monitör çok rahat 6 yıl gidiyor. ha ayrıca tv monitörden kat kat daha pahalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 tv izlemek için tv mi alınır ya odaya. kapladığı alana yazık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 yer kaplamıyor pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 bilardo masası al. Hem ailecekte oynarsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2012 topiğin en iyi fikri gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 samsung 2450 al en ıyısı hem pc'yi hem ps3'ü hem de ses sistemini bağlarsın.. ben çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Desktop ps3 mu dıye dusunurken ps3 aldım. Pişman değilim ama söyleyebileceğim tek bişi var : PS3 oyunları doyurmuyor. Yani oturayım da 20 saat aralıksız oynayacağım diye bir oyun görmedim. PS3 oyunları 3-4 saat içinde bayıyor bir ara verme ihtiyacı hissediyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2012 Aynen böyle bir geyik var. Ps3 yarım saat, bir saat boş vakti olan adamın vakit geçirmesi için gibi bir şey. İşe gidip gelirken falan nefeslenmek için iyi geliyor. Ama kesinlikle 3-4-5+ saat başına oturup kalkmak istemediğim bir oyun görmedim daha. Ya parmakların ağrıyor ya da bayıyor. PC oyunlarıyla, konsol oyunlarını farklı konseptte olarak görmeye başladım bu yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 GEd said: Desktop ps3 mu dıye dusunurken ps3 aldım. Pişman değilim ama söyleyebileceğim tek bişi var : PS3 oyunları doyurmuyor. Yani oturayım da 20 saat aralıksız oynayacağım diye bir oyun görmedim. PS3 oyunları 3-4 saat içinde bayıyor bir ara verme ihtiyacı hissediyorsun. Konsol öyle işte, online mw3 - bf3 oynıyım sabahlara kadar kafası yoksa çok oturulmaz başında. Gerçi ben mgs 2, ffx falan oynarken sabahlıyordum PS2'de ama o zaman liseliydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2012 http://i.imgur.com/KbLXT.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2012 xbox iyimiş böyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar