Holy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Bunlar Khimki, daha Real Madrid gelecek bu arenaya :)
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 çok iyi oynamamamıza rağmen, zaman zaman güzel oynadık ve rahat kazandık. takım %50liyle falan oynadı. david andersen hazırlık kampına katılamayınca formdan düşmüş. 2 3 hafta vermek lazım ona. ömer yine kalitesini konuşturdu. ordan oraya atladı, yerlerde süründü. emir geçen seneki formunu koruyo belli ki ama aklını kullanmaya başlamış daha fazla. gereksiz zorlayıp, aptal top kayıpları yapmadı. sato bu senenin en kritik adamlarından olacak belli ki. herkes kitlenmişken şut atmaktan hiç çekinmiyo. savunmada ztn müthiş mücadele ediyo. Bo çok ayrı bi adam. direk izlemek lazım neler yaptığını anlayabilmek için. oğuz belli ki savunmasını geliştirmiş. hala müthiş bi savunmacı değil ama koyduğu 3 blok çok ekstraydı onun için. hucumda da bildiğimiz oğuz. eğer istediği yerde topu ona indirebilirseniz sayı yapması için pek bi engel kalmıyo etrafında. bogdanovic'in çok çok daha iyi olması lazım. bugun ki en büyük katkısı yediği teknik fauldü resmen. o tf'den sonra taraftar ayağa kalktı, savunmamız sertleşti. ------sayı emir 20 bo 17 ömer 15 sato 12 oğuz 11
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 daha baya artar performansları bizimkilerin. harbi harbi çok isteklilerdi. yabancılar bile.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 zenci makedon taşır bu sene feneri ligi de alır final four'a da kalır gibi gözüküyor fener
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Takım keyif veriyor valla.En büyük transfer Pianigiani bence adam büyük güven veriyor.
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 beşiktaş felaket olmuş.. nazardan saklasın yukardaki
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Helal olsun Bjk a bi bakayım maça dedim sonuna kdr izlettiler.İlk Euroleague maçında 16 sayı fark , tebrikler.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi şimdi mactan geliyorum, tek kelime ile efsaneydi. belki milli mac olmasi belki ilk mac diye takıma guvensizlk bilemiyorum, o playofflardaki kalabalık yoktu ama ses ve baskı olark 2 kati güzel bir tribün yarattık bu aksam. takım gercekten cok iyi oynuyor, 3. periyottu sanrm markota'nın bir ucusu vardi,maci anlatmaya yetiyor. gercekten keyif veren ve her top için mucadele eden,izlerken asla sıkmayan bir takım olduk..
PZero Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 böyle oynarsak euroleague bir üst tura lider cıkarız . ilk defa katılıyoruz helel olsun
radagast62 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Biri arkadaşı Barcelona ve CSKA'nın varlığından haberdar etsin.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 abi anlamıyorum. Savanovic efes'te hep 2. planda ya da yedek. Adam oyuna girince inanılmaz etkili oluyor ama nafile. Efes baya kötü durumda. Takım olmaktan çok uzaktalar.
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 31-47 inanılmaz oynuyor beşiktaş :D 7/10 3 sayılık isabeti bulduk,allah bozmasın
Llama Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bu kadar 3lük nasıl giriyor anlamıyorum ben :D
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 2de2 yaptık, ilk kez deplasmanda EL maci oynayan bir takım için, catir catir oynuyoruz abi, cok keyif veriyor izlemesi
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ahaha abi naptn sen en olmucak seyi dedin off :(
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Barça kötü bu sene, belki üstün bir dirençle oynarsak kazanırız da CSKA gerçeği :( hatta :( :( :( :( Ayrıca said: Fenerbahçe Ülker, yarın Union Olimpija ile oynayacağı Euroleague maçı için bugün THY'ye ait tarifeli bir uçakla Slovenya'ya hareket etmiştir. Havaalanında yapılan kontrollerde, Orta Afrika Cumhuriyeti vatandaşı olan sporcumuz Romain Sato'nun pasaportuna, söz konusu ülke tarafından aynı ülke pasaport yasa ve uygulamaları gerekçe gösterilerek el konulmuştur. Bu usulsüz uygulama karşısında tarafımızdan diplomatik ve hukuki işlemler başlatılmıştır. Schengen vizesi de olan, aynı pasaport ile Amerika'dan ülkemize ve birçok Avrupa ülkesine de giriş çıkış yapan sporcumuzun maruz bırakıldığı bu hukuka ve diplomasiye aykırı tutum, tarafımızca anlaşılamamakla birlikte hukukçularımız ve yetkililerimiz tarafından takip edilmektedir. Oyuncumuzun yarınki maçta oynatılmamasına yönelik yapılan bu usulsüz işlemler, tarafımızdan hukuki platformda en ağır şekilde karşılık bulacaktır. Yapılan bu gayri hukuki uygulamanın, oyuncumuzun müsabakada oynatılmamasına yönelik olduğu aşikârdır. Söz konusu ülke yetkilileri, bu hukuk dışı davranışlarıyla her türlü hukuki ve diplomatik yaptırımı da göze alarak durumu oyuncumuzun bir gece tutuklu kalması boyutuna getirmiştir. Ancak unutulmamalıdır ki bu hukuk dışı uygulama, kulüplerarası bir sorun değil ülkelerarası bir SKANDALDIR. Konu ile ilgili her ayrıntı, gelişmeler doğrultusunda kamuoyu ile de paylaşılacaktır. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Sato gibi bir adamın pasaportunda nasıl usulsuzluk olabilir aklım almıyor. Ne yapmış olabilir abi adam? Tamamen oynatmamaya yöneliktir cidden ...
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 fikstürümüz gerçekten iyiymiş. Önce kolaylarla oynayarak özgüven kazandık.
barbu Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 DarKRideR said: Barça kötü bu sene, belki üstün bir dirençle oynarsak kazanırız da CSKA gerçeği :( hatta :( :( :( :( Ayrıca said: Fenerbahçe Ülker, yarın Union Olimpija ile oynayacağı Euroleague maçı için bugün THY'ye ait tarifeli bir uçakla Slovenya'ya hareket etmiştir. Havaalanında yapılan kontrollerde, Orta Afrika Cumhuriyeti vatandaşı olan sporcumuz Romain Sato'nun pasaportuna, söz konusu ülke tarafından aynı ülke pasaport yasa ve uygulamaları gerekçe gösterilerek el konulmuştur. Bu usulsüz uygulama karşısında tarafımızdan diplomatik ve hukuki işlemler başlatılmıştır. Schengen vizesi de olan, aynı pasaport ile Amerika'dan ülkemize ve birçok Avrupa ülkesine de giriş çıkış yapan sporcumuzun maruz bırakıldığı bu hukuka ve diplomasiye aykırı tutum, tarafımızca anlaşılamamakla birlikte hukukçularımız ve yetkililerimiz tarafından takip edilmektedir. Oyuncumuzun yarınki maçta oynatılmamasına yönelik yapılan bu usulsüz işlemler, tarafımızdan hukuki platformda en ağır şekilde karşılık bulacaktır. Yapılan bu gayri hukuki uygulamanın, oyuncumuzun müsabakada oynatılmamasına yönelik olduğu aşikârdır. Söz konusu ülke yetkilileri, bu hukuk dışı davranışlarıyla her türlü hukuki ve diplomatik yaptırımı da göze alarak durumu oyuncumuzun bir gece tutuklu kalması boyutuna getirmiştir. Ancak unutulmamalıdır ki bu hukuk dışı uygulama, kulüplerarası bir sorun değil ülkelerarası bir SKANDALDIR. Konu ile ilgili her ayrıntı, gelişmeler doğrultusunda kamuoyu ile de paylaşılacaktır. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Sato gibi bir adamın pasaportunda nasıl usulsuzluk olabilir aklım almıyor. Ne yapmış olabilir abi adam? Tamamen oynatmamaya yöneliktir cidden ... bunu cidden ben de anlamadım. bu adam yakın zamanda eminim elli yere gitmiştir yani. şimdi mi oluştu pasaportta sorun.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Sloven polisinin açıklamasına göre sahte pasaportmuş ve gitmediği yerlerin vizeleri varmış. eklemeyi unuttum, lol Sato gibi bir adam o polislerden daha çok yer gezmiştir lan
Tenekeadam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Sanırım ilk defa fenerin bir maçı kazanmasını istiyorum.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ya zaten kazanma ihtimalleri yoktu. Ömürlerinde kaç defa Orta Afrika pasaportu görmüş ki adamlar bu kadar sığ bir sebeple adam eksiltiyorlar. hayır direk sebep bu gibi geliyor çünkü 2010-2011 sezonunda Sato, Pana formasıyla yine aynı deplasmana gitmiş ve hiçbir sorun yaşamamıştı. O zaman farklı bir pasaport kullanmıyordu... Ayıp lan...
Öne çıkan mesajlar