Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 BENİ BESLEMENİ İSTİYORUM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 hapis mi? ne aciziz ya. "napalım bu hıyara? hapis verelim gitsin, zira şu anki sistemimiz başka bi bok veremiyor" diye düşünmüş müdür acaba kararı verenler. şundan bi 20-30 sene sonra "oha eskiden bu tip şeyler yapanlar hapis yatıyomuş lan, düşünebiliyomusun hapis" diye söylenir heralde yeni nesil falan. çocuğun hapis yatması neye yarayacak? bazıları da çocuğa böyle yaparım şöyle yaparım anasını tekmelerim falan demiş o da baya baya iyi. az bi oturup düşünsünler kendi içlerindeki canavarları. sonuçta şu çocuğun farklı bir türüsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 abi sabah 4:55 te uyanıp, bunları mı yazdın yani? kalktın güne başladın ve dur şu kedileri öldüren adama isyan edeyim paticikte mi dedin yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 yok daha yatmadım dota 2'de matchmaking yaparken boş vaktimi doldurdum, malum şu saatte kolay oyuncu bulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 haa.. taam o zaman. gl hf gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paticikte isyan etmeyecekte nerede edecek ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 ben nescafe içeceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 asdasdsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 razzRaziel said: hapis mi? ne aciziz ya. "napalım bu hıyara? hapis verelim gitsin, zira şu anki sistemimiz başka bi bok veremiyor" diye düşünmüş müdür acaba kararı verenler. şundan bi 20-30 sene sonra "oha eskiden bu tip şeyler yapanlar hapis yatıyomuş lan, düşünebiliyomusun hapis" diye söylenir heralde yeni nesil falan. çocuğun hapis yatması neye yarayacak? bazıları da çocuğa böyle yaparım şöyle yaparım anasını tekmelerim falan demiş o da baya baya iyi. az bi oturup düşünsünler kendi içlerindeki canavarları. sonuçta şu çocuğun farklı bir türüsünüz. adam öldürenleri, hırsızlık yapanları, dolandırıcıları felan da cezalandırmayalım aslında. iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 razzRaziel said: hapis mi? ne aciziz ya. "napalım bu hıyara? hapis verelim gitsin, zira şu anki sistemimiz başka bi bok veremiyor" diye düşünmüş müdür acaba kararı verenler. şundan bi 20-30 sene sonra "oha eskiden bu tip şeyler yapanlar hapis yatıyomuş lan, düşünebiliyomusun hapis" diye söylenir heralde yeni nesil falan. çocuğun hapis yatması neye yarayacak? bazıları da çocuğa böyle yaparım şöyle yaparım anasını tekmelerim falan demiş o da baya baya iyi. az bi oturup düşünsünler kendi içlerindeki canavarları. sonuçta şu çocuğun farklı bir türüsünüz. e evet, ama zaten öyle olduğu için hapis cezası iyi bişey. Bundan sonra kimse kalkışmaz işte böyle bişeye.Hapisten başka belki mecburi hayvan hizmeti falan verilebilirdi yıllarca ama hapiste iyi. haa tabi cezanın kediyi keyfi olarak öldürmek üzerinden verildğini düşünmüyorum, sonuçta avlanmak hadi onu geçtim balık avlamak çiçek koparmak gibi faaliyetler cezasız gayet. Olayın içinde toplum baskısı + kamuoyu vs falan var. Yoksa öldürülen hayvan, her gün aslında ihtiyacımız olmadığı halde göbeklerimizi büyütmek veya sıçmak için bir sürü hayvan ve bitki öldürüyoruz sonuçta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patatespresi Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Benim de konuyla pek alakalı değil ama; İki şarkı okundu Birisi çok dokundu Dönme derse gururun Ona uyma olur mu Ümitler yaşlanıp yok olup silinecek Giden uzaklaştıkça kalan kıymetlenecek Soldan sağa iki kalpli en zor bulmaca Aşkı birimiz çözecek birimiz de üzülecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Videoyu sonuna kadar izleyemedim. Allah belasını versin bu insanın. Korumasız bir hayvana bunu yapanın insana da bir faydası olmaz, toplum içerisinde barınmaması gerekiyor! 3 ay ceza komik olmuş, ülkemizde hayvan haklarının daha caydırıcı cezalar ile korunmasını dilerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 barınakta çalışcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 GwindonSurion said: http://i.imgur.com/axJUH.jpg ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 napiyonuz hayvanseverler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 GwindonSurion said: http://i.imgur.com/axJUH.jpg thread kedi olunca böyle resim üstüne yazı direk uglyyi aklıma getirdi yapılır mı şimdi bu sabah sabah :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 lemuria said: Videoyu sonuna kadar izleyemedim. Allah belasını versin bu insanın. Korumasız bir hayvana bunu yapanın insana da bir faydası olmaz, toplum içerisinde barınmaması gerekiyor! 3 ay ceza komik olmuş, ülkemizde hayvan haklarının daha caydırıcı cezalar ile korunmasını dilerdim. şahsen ben insan haklarının bile olmadığı bi ülkede bu cezaya sürpriz gözüyle bakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Hapise karsiyim. Kisasa kisas olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 adamı kediye çevirip öldürsünler mi diosn :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 goldbären said: bu senko herhalde lisede HİTLER SÜPER ADAMDI SİZ BİLMİYOSUNUZ triplerinde gezenlerdendi değil miydi? HA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Bone said: razzRaziel said: hapis mi? ne aciziz ya. "napalım bu hıyara? hapis verelim gitsin, zira şu anki sistemimiz başka bi bok veremiyor" diye düşünmüş müdür acaba kararı verenler. şundan bi 20-30 sene sonra "oha eskiden bu tip şeyler yapanlar hapis yatıyomuş lan, düşünebiliyomusun hapis" diye söylenir heralde yeni nesil falan. çocuğun hapis yatması neye yarayacak? bazıları da çocuğa böyle yaparım şöyle yaparım anasını tekmelerim falan demiş o da baya baya iyi. az bi oturup düşünsünler kendi içlerindeki canavarları. sonuçta şu çocuğun farklı bir türüsünüz. adam öldürenleri, hırsızlık yapanları, dolandırıcıları felan da cezalandırmayalım aslında. iyi fikir. bone zamanında yeterince paragraf sorusu çözmemişsin anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 senko said: goldbären said: bu senko herhalde lisede HİTLER SÜPER ADAMDI SİZ BİLMİYOSUNUZ triplerinde gezenlerdendi değil miydi? HA! Nasıl böyle bir şey söylersin, Hitler milyonlarca insanı katletti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2012 Haklı gerekçeleri vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar