Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Samsun'da Sel


SPectre88

Öne çıkan mesajlar

Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşümü diye yutturdular varoşlarda dere yatağına Toki diktiler ne desek boş Samsun'da her yaz yağar böyle yağmurlar bile bile lades.

said:
Samsun'un Canik ilçesinde Mert Irmağı'nın taşması sonucu Kuzey Yıldızı TOKİ Konutlarındaki apartmanların zemin katlarını su bastı. Beşi TOKİ konutlarında olmak üzere 8 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin altısı çocuk.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20910915.asp
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

bakalım Erdoğan Bayraktar istifa edecek mi.

Van depremi sonrası büyük deprem geçti artık enerji boşaldı rahat olun evlere girin diyip insanlara yalan yanlış bilgi vererek tekrardan enkaz altında bırakan bakanımız.

Açılışını yaptığı, elinden evini arsasını alıp dere yatağında tabut satan adam ne yapacak acaba.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bayraktar: TOKİ yanlış yere ev yapmamıştır
Samsun'da 8 kişinin yaşamını yitirdiği selle ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TOKİ konutlarının da sular altında kalmasıyla ilgili eleştirilere “Ben de gazetelerden öğrendim. Yer seçimi konusunda yanlış olduğunu zannetmiyorum” dedi.


http://www.ntvmsnbc.com/id/25363880

TOKİ'nin eski başkanı, bu konutları törenle açan kişi, bu ülkenin Çevre ve Şehircilik bakanı bu olayı gazetelerden öğreniyor. Herşeyi geçtim, TOKİ'nin sorumluluğu olup olmamasını geçtim şu beyanat bile başlı başına bir skandal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

lovelet outlet açıldı geçenlerde. yine dere yatağına yaptılar.

1 ay önce


http://www.kastamonudanhaber.com/images/haberler//18lovelet-samsun--da-hizmete-girdi-.jpg




şimdi


http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/523644_494740607218521_1512437174_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/599674_494740730551842_743620515_n.jpg

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Dünden bu yana yerel kanallar, gazetelerden takip ediyorum olayları. Osman Genç denen şovmenin tek amacı büyükşehir'e aday olmak onun için herşeyi yapar.

Samsun ve Sel her yaz bir araya gelmesi muhtemel bir ikili önce Atakum dereleri taştı 2 kere çocuktum onları ıslah ettiler. sonra şehir içinde kurumuş dere yatağı patladı onu devasa beton drenaj borusu döşeyip çözdüler ama Trabzon kafası işte bu Osman Genç gitti dere yatağına yer tahsisi yaptı hem Lovelet'e hem Toki'ye sonuç ortada. Bu Trabzonlu boş adamları vekil, belediye başkanı seçen hemşehrilerimde kabahat hizmetten ne anlarlar hamdolsun ülke iyiye gidiyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o irmagin sagi solu hep genis acik birakilmis betonlanmisti. Tasardi ama temizlik isi cikarirdi en fazla. Sonra girdiler meskenler, sogutlubahce derken kentsel donusumu dayamislar dere yatagina. Bu tokileri ben gormemistim daha ama fotolardan gorundugune gore hele o alisveris merkezinin oldugu yer is bilmemezlik, ihmal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...