SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Karadeniz'in en büyük kentsel dönüşümü diye yutturdular varoşlarda dere yatağına Toki diktiler ne desek boş Samsun'da her yaz yağar böyle yağmurlar bile bile lades. said: Samsun'un Canik ilçesinde Mert Irmağı'nın taşması sonucu Kuzey Yıldızı TOKİ Konutlarındaki apartmanların zemin katlarını su bastı. Beşi TOKİ konutlarında olmak üzere 8 kişi hayatını kaybetti. Ölenlerin altısı çocuk. http://www.hurriyet.com.tr/gundem/20910915.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 https://maps.google.com/maps?vpsrc=6&ie=UTF8&ll=41.263711,36.343675&spn=0.004823,0.008465&t=h&z=17&iwloc=0004c3fcc164bea1f29da şuraya bina yaparsan ne beklersin ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bakalım Erdoğan Bayraktar istifa edecek mi. Van depremi sonrası büyük deprem geçti artık enerji boşaldı rahat olun evlere girin diyip insanlara yalan yanlış bilgi vererek tekrardan enkaz altında bırakan bakanımız. Açılışını yaptığı, elinden evini arsasını alıp dere yatağında tabut satan adam ne yapacak acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 said: Bayraktar: TOKİ yanlış yere ev yapmamıştır Samsun'da 8 kişinin yaşamını yitirdiği selle ilgili açıklama yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, TOKİ konutlarının da sular altında kalmasıyla ilgili eleştirilere “Ben de gazetelerden öğrendim. Yer seçimi konusunda yanlış olduğunu zannetmiyorum” dedi. http://www.ntvmsnbc.com/id/25363880 TOKİ'nin eski başkanı, bu konutları törenle açan kişi, bu ülkenin Çevre ve Şehircilik bakanı bu olayı gazetelerden öğreniyor. Herşeyi geçtim, TOKİ'nin sorumluluğu olup olmamasını geçtim şu beyanat bile başlı başına bir skandal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 abv TOKİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 geçmiş olsun valla, başı sağolsun ailelerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 bu memleket her şart da gelişiyor,iktidarın yaptıgı her işi eleştirip de ergenekoncu darbeci kemalist faşist paşaların ekmegine yağ sürmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 nolmuş 3-5 kişi öldüyse,HER GÜN MÜMİNLERİN IN HAYIR DUASINI ALIYOR O KONUTLARI ULKEMIZE KAZANDIRANLAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 TOKİ'nin yeni açıklamasına göre facianın önüne geçilmiş dayanıklı binalar yapılarak. Abov adamlar kılıf uydurmak için ne saçmalayacaklarını şaşırdılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Hep kamelist zihniyetin suçu bu, hatta ergenekonun parmağı var bu işte. AKP'mi sevemeyenlerin uydurmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 lovelet outlet açıldı geçenlerde. yine dere yatağına yaptılar. 1 ay önce http://www.kastamonudanhaber.com/images/haberler//18lovelet-samsun--da-hizmete-girdi-.jpg şimdi http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/s720x720/523644_494740607218521_1512437174_n.jpg http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/599674_494740730551842_743620515_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 abi anırarak gülesim geldi outlete.. doğa inlet miş resme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 buda mı gol değil. http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20917804.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 kemalist diktatoryanın bir numaralı gardiyanı yözdilin yazıları bir anlam ifade etmez,koy bir ahmet altan havamızı bulalım memeler felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 hem atlayarak satır satır yazıyor ne kadar komik de mi mesela benim cok komigime gidiyor böyle gasteci mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 pişkin pişkin bizim sayemizde az insan öldü diye açıklama yapıyorlar şimdi bunlara sövünce biz suçlu duruma düşeceğiz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 halkın kararına nasıl saygı duymazsın lan ? darbeci misin yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 hükümet dalga geçeceğine keşke hiç açıklama yapmasaymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Dünden bu yana yerel kanallar, gazetelerden takip ediyorum olayları. Osman Genç denen şovmenin tek amacı büyükşehir'e aday olmak onun için herşeyi yapar. Samsun ve Sel her yaz bir araya gelmesi muhtemel bir ikili önce Atakum dereleri taştı 2 kere çocuktum onları ıslah ettiler. sonra şehir içinde kurumuş dere yatağı patladı onu devasa beton drenaj borusu döşeyip çözdüler ama Trabzon kafası işte bu Osman Genç gitti dere yatağına yer tahsisi yaptı hem Lovelet'e hem Toki'ye sonuç ortada. Bu Trabzonlu boş adamları vekil, belediye başkanı seçen hemşehrilerimde kabahat hizmetten ne anlarlar hamdolsun ülke iyiye gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 o irmagin sagi solu hep genis acik birakilmis betonlanmisti. Tasardi ama temizlik isi cikarirdi en fazla. Sonra girdiler meskenler, sogutlubahce derken kentsel donusumu dayamislar dere yatagina. Bu tokileri ben gormemistim daha ama fotolardan gorundugune gore hele o alisveris merkezinin oldugu yer is bilmemezlik, ihmal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 samsunda sel bölgesi işte başarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 kanal istanbul , 3. köprü ve Çamlıca'ya yapılacak olan camii. Ağır sıçtık İstanbullular olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2012 istemeyen çeker gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar