Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 yavru köpeğimiz var 1 aylık filan golden şu an dışarda duruyo az önce üşümüştür artık hava soğudu diye içeri aldım ama egne dışarı çıkmak isetdi yatarken zaten alıcam içeri ama şimdi hemen alsam mı bilemedim üşüdüğünü filan nasıl anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 üşüse söyler sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 it gibi titremek deyimi vardır titrerse al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Çıkarma dışarı her istediğini almaya alışmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 kafasını apış arasına sokuyorsa üşümüş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Akhlaur said: Çıkarma dışarı her istediğini almaya alışmasın. o zaman da öyle bi viyaklıyor ki tüm ev uyanıyor eauh az önce (1 saat falan önce) gittim titriyodu biraz içeri aldım, şimdi gene saldım hayvan rahat durmuyo ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 yalnız onu 3 aydan önce falan dışarı çıkartmamanız gerekiyor zaten. önce aşılarının tamamlanması lazım. veteriner bana böyle demişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2012 bize ilk 15 gün dediler sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 3 aylıktan önce diye biliyorum ben de. vücudunda henüz bi bağışıklık ya da direnç sistemi olmadığından çabuk hastalanırlarmış dışarıda gezerlerse. otlardan gelecek bir böcek ya da zararlı bir şey yüzündenmiş buı da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 aşıları bitince çıkarılır dışarı puppy aşılar derken de karma , bronş, kunduz, yaklaşık 1,5-2 aylıkken falan aşılar başlıyor işte ( sütten kesilince ) 1-2 hafta aşıların arası 2,5-3 aylıkken de çıkartmaya başlarsın dışarı yoksa dışardan ota boka basmaktan onu bunu koklamaktan hasta olup telef edebilirsin yavruyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Çıkar dışarı çimenlerin üstünde göbek göbek yuvarlanmalarını yapsın :). Şekil 1-a: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Bella said: yalnız onu 3 aydan önce falan dışarı çıkartmamanız gerekiyor zaten. önce aşılarının tamamlanması lazım. veteriner bana böyle demişti. İnsan yavrusu, bildiğin bebek,yani insan bile 3 ay evde tutulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2012 tutulmuyorda insan yavrusunu çayıra böceklerin bokların arasına salmıyorsun. pakette duruyor sabit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanane_123 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 eğer biraz tüyleri varsa üşümez onu rahat bırakda bahçeye çıksın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 ne soğuğu lan bu mevsimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2012 köpek üşür mü yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar