Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şike Soruşturması 6 : Judgment Day

cavanagh

Öne çıkan mesajlar

serjuhan said:

Cezalar 3 gün içinde filan açıklanır heralde.

BJK'nin bir ihtimal erteleme olabileceğini ama kuvvetle muhtemel cezasının bu şekilde kalarak onanacağını düşünüyorum.

FB'nin ise cezasının düşme ihtimalini görmüyorum. Hatta yapılan son komik savunma ile artabilir bile.

İbrahim Akın'ın savunmasında hocayla şike parasının caiz olup olmadığını konuştuğu kayıt için aslında kumarda kazanmış o parayı utandığı için şike parası caiz mi diye sormuş diye savunma vermişler. UEFA, bizle dalga mı geçiyorsunuz lan diye arttırabilir bile cezayı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya hala gülüyorum... Bir de utandım dediği SUÇ OLMAYAN birşey hocasına reZil bir suçu soruyor - neresinden baksan tutarsız nereden baksan ahmakça.

Avukat şöyle bir savunma yapmış, müvekkilim cinayeti itiraf etmiş tamam ama aslında bira içtim demeye utnadığı için cinayet demiş. Öyle yani .. Aslında birayı sormak için öyle sormuş, amacı o, cinayeti de laf olsun diye söylemiş.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu da Akşam gazetesi ahaha

said:
Fakstan al haberi

UEFA, Tahkim Kurulu’nun aldığı kararı F.Bahçe ve Beşiktaş’a faksla bildirecek. Aynı faks, bilgi için Türkiye Futbol Federasyonu’na da geçilecek. Disiplin, faksı önce Kartal’a ardından F.Bahçe’ye geçmişti. Tahkim’in sıralaması merakla bekleniyor. Beşiktaş ve F.Bahçe’nin fakslarının tüm bakımları yapıldı, makineye kağıt konuldu.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...