Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 maksimum cezayı almıştık bu savunmanın üstüne ek ceza ister artık adamlar yönetmelikte varsa öyle bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 oh ban açılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 +18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Cezalar 3 gün içinde filan açıklanır heralde. BJK'nin bir ihtimal erteleme olabileceğini ama kuvvetle muhtemel cezasının bu şekilde kalarak onanacağını düşünüyorum. FB'nin ise cezasının düşme ihtimalini görmüyorum. Hatta yapılan son komik savunma ile artabilir bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 http://tr.eurosport.com/futbol/super-lig/2012-2013/super-lig-aziz-yildirim-cezalari-platini-mi-istiyor_sto3839045/story.shtml ama şu habere göre aziz uefaya vermiş ayarı, vermiş ayarı. ceza yok, hatta cl kupasını direkt olarak fenere veriyor uefa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Eeee ilk duruşmada da öyle deniyordu. Platini Infantino masanın altına saklandı şu oldu bu oldu. Bizim spor basınına hiç ama hiç bakmamak lazım. Hepsi Aziz'in oyuncağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 serjuhan said: Cezalar 3 gün içinde filan açıklanır heralde. BJK'nin bir ihtimal erteleme olabileceğini ama kuvvetle muhtemel cezasının bu şekilde kalarak onanacağını düşünüyorum. FB'nin ise cezasının düşme ihtimalini görmüyorum. Hatta yapılan son komik savunma ile artabilir bile. İbrahim Akın'ın savunmasında hocayla şike parasının caiz olup olmadığını konuştuğu kayıt için aslında kumarda kazanmış o parayı utandığı için şike parası caiz mi diye sormuş diye savunma vermişler. UEFA, bizle dalga mı geçiyorsunuz lan diye arttırabilir bile cezayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 İbrahim akın savunmasını duyunca ben biri dalga geçiyor sandım. Cidden... Hani Fener'le kafa yapmak isteyen bir fanatik GS'lı makara yapıyor sandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Ahahsdzxvleminckx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Abi süper savunma bu mu ? asdfgasdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 ahahaha acaba böyle savunma yaparken yüzleri kızardi mi merak ediyorum , ya da uefa yetkililerinin yüzleri ne haldeydi, bu ney lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 bir muz savunmasi degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 applev0dka said: ahahaha acaba böyle savunma yaparken yüzleri kızardi mi merak ediyorum , ya da uefa yetkililerinin yüzleri ne haldeydi, bu ney lan dinleyen kurulun yüzü şöyle birşeydir heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 muz olayındaki rezillik kepazelik devam etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 :/ :/ :/ <-juriler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 takipteyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Eşşek kadar adamlar, uluslararası bir kurumu aptal yerine koymaya çalışıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2013 Essek kadar degil essoglu essek gibi adamlar olduklari icindir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Ya hala gülüyorum... Bir de utandım dediği SUÇ OLMAYAN birşey hocasına reZil bir suçu soruyor - neresinden baksan tutarsız nereden baksan ahmakça. Avukat şöyle bir savunma yapmış, müvekkilim cinayeti itiraf etmiş tamam ama aslında bira içtim demeye utnadığı için cinayet demiş. Öyle yani .. Aslında birayı sormak için öyle sormuş, amacı o, cinayeti de laf olsun diye söylemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Orhan Şam FB için savunma yaptı diye Kasımpaşa sözleşmeyi feshedecekmiş. http://www2.sporx.com/futbol/superlig/kasimpasa/orhan-sam-depremi-ilginc-gelismeSXHBQ336445SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Bir dakika. UEFA'ya savunmaya maçtan sonra oyuncuları puanlayan gazeteciyi götürdük diye birşey okudum. Troll mu ciddi mi o haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2013 Herşey beklenir bu yönetimden inanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Lan bu nazı ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2013 Bu da Akşam gazetesi ahaha said: Fakstan al haberi UEFA, Tahkim Kurulu’nun aldığı kararı F.Bahçe ve Beşiktaş’a faksla bildirecek. Aynı faks, bilgi için Türkiye Futbol Federasyonu’na da geçilecek. Disiplin, faksı önce Kartal’a ardından F.Bahçe’ye geçmişti. Tahkim’in sıralaması merakla bekleniyor. Beşiktaş ve F.Bahçe’nin fakslarının tüm bakımları yapıldı, makineye kağıt konuldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar