Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gandalf terminatoru dover

unity100

Öne çıkan mesajlar

said:
Helcaraxe, 30 Ekim 2004 14:44 tarihinde demiş ki:
Topic guzel geldi devam etmesini istedim

başlığın sahibi yok ortada, burada olsaydı devam ederdik.. :)

"o emer ama ben yalarım" mesajlarıyla devam edecekse zaten bone'un dediği gibi havada kalır.. :-p

ekleme: lol ama bakıyorum da ne felsefe yapmışız ilk sayfalarda, gerçekten okunmaya değer birşeyler çıkmış ortaya.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.

[Bu mesaj Sam tarafından 30 Ekim 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

röeh adamlar neyi tartışmış ya :)

said:
unity100, 30 Haziran 2003 17:06 tarihinde demiş ki:
gandalf bir nevi rehber niteliginde gonderilen bir sahis tadinda oldugu icin oyle hete hoto buyu yapmiyor benim ogrendigim kadariyla. yani sen ordu topla sen sunu yap diye milleti gaza getirip birlestirmeye calisiyor.
doğrusu bu ayrıca. zaten gandalf'ın dahil olduğu wizard sınıfı (istari) orta dünyaya gönderilirken onlara krallıklar kurmak, kesip asmak, fethetmek, hıdı bıdı yasaklanmıştı. ha saruman uymadı buna, yedi pıçağı sırtına, oturdu. gandalf batıya yelken açtı, fıstık gibi yaşadı gitti, ooh mis.

hnn yani terminatör ratatarata diye deşer geçer gandalf'ı, ama gandalf maia olduğu için paso döner gelir, terminatörün devrelerini delirtir.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light."
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
  • Yeni Oluştur...