Sam Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2004 said: Helcaraxe, 30 Ekim 2004 14:44 tarihinde demiş ki: Topic guzel geldi devam etmesini istedim başlığın sahibi yok ortada, burada olsaydı devam ederdik.. :) "o emer ama ben yalarım" mesajlarıyla devam edecekse zaten bone'un dediği gibi havada kalır.. :-p ekleme: lol ama bakıyorum da ne felsefe yapmışız ilk sayfalarda, gerçekten okunmaya değer birşeyler çıkmış ortaya.. 8-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. [Bu mesaj Sam tarafından 30 Ekim 2004 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 unity nerelerde hakkaten?[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 röeh adamlar neyi tartışmış ya :) said: unity100, 30 Haziran 2003 17:06 tarihinde demiş ki: gandalf bir nevi rehber niteliginde gonderilen bir sahis tadinda oldugu icin oyle hete hoto buyu yapmiyor benim ogrendigim kadariyla. yani sen ordu topla sen sunu yap diye milleti gaza getirip birlestirmeye calisiyor.doğrusu bu ayrıca. zaten gandalf'ın dahil olduğu wizard sınıfı (istari) orta dünyaya gönderilirken onlara krallıklar kurmak, kesip asmak, fethetmek, hıdı bıdı yasaklanmıştı. ha saruman uymadı buna, yedi pıçağı sırtına, oturdu. gandalf batıya yelken açtı, fıstık gibi yaşadı gitti, ooh mis. hnn yani terminatör ratatarata diye deşer geçer gandalf'ı, ama gandalf maia olduğu için paso döner gelir, terminatörün devrelerini delirtir.[signature][hline]"And God said, Let there be light: and there was light." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efecik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 gandalf kim ya ancak kuşları kaçırır.[signature][hline]Manchester Ich bin Efe Genç Fenerli'yiz. Herşeyi göze alıp geleceksen,Bi daha yaparsan affetmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 said: Helcaraxe, 30 Ekim 2004 13:20 tarihinde demiş ki: Jedi hepsini yener doğru söze ne denir.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 gandalf biçer döver sallandırır maymun eder yamultur[signature][hline]LIFE IS A FUCKING LIE If Lıfe IS A MIRACLE THEN WHY IS EVERYONE SO BREAKBLE ---Noname-- THE SHADOWLORD OF THE UNDEAD WORLD LETS DANCE ALL AROUND UNTIL WE PUKE AROUND Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2004 gercekci olun biras gandalf terminatoru yenemez 2 kursun sıksa gandalf a ne oldunu anlamadan yokolur gider gandalfi ben bile yenerim ^^ eauheauhhea 2 tane sıksam topuklarina ne oldunu sasirir :p[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 gandalf ölümsüz :S ama döver gandalfı genede. o deilde raistlin terminatörü ne hale getirir bilomusun tost makinası yapar onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 *yörünge dışında cenx'i arar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 oha 2004 mus :D valla görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 asıl ben Terminator şu Gandalf'ın üstünde likid nitrojen tankı patlatsa ne olacağını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Bişey olmaz. Balron yendi adam. Balron. Adam değil tabi, maiar. Biz sana büyücü olamazsın demedik gandalf efendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 hatta 2003 ama 2004'te uplanmış ehu özledim valla unity'nin başlıklarını. beyin cimnastiği için birebir oluyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 terminator adamı tokat manyaı yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 *YOU SHALLLL NOT PASSSSSSSSS -TALK TO THE HANDDD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 ben anlamıyorum terminator nasıl birilerini dovuyo falan, adam o kadar yavaş yürüyo ve koşuyoki, hayır asla yetişemezski kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Steven seagull de öyle. Çatışma sahnelerinde falan bile agır abi, koşmaz, yürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 hairy man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 said: adam nadiren büyü yapıyor, o da çok basit büyüler. tabi canım, işte bi balrog kesme büyüsü var, onun dışında inlor in mani , conjure mana emerald frost nova falan anca atıo gandalf, app mage ıste lol... küçülttün bone gandalf çok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 allala mage the ascension'ın büyücüleri gayet hepsini solda sıfır bırakır arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Dota da alayını alırım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2007 gandalf kazanır gibime geliyor. adam filmde hiçbi büyü yapmadı neredeyse ama t 800 bi robot sonuçta gandalf kadar zeki değil komutlarla yönetiyor kendisini. gandalf bi yolunu bulur yane. gerçi bu çok saçma bi karşılaştırma olmuş yaf :P xmen jedilar bile daha mantıklı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar