Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Follower

Aluriel

Öne çıkan mesajlar

Valla inferno act 2 de bile ölmüyor benim templar. 60k hp'si var anca böyle yere alan açan birşey gelecekte üstünde duracak, o zaman 15 sn ye out of combat oluyor gene yetişip healını atıyor.

Her charla (özellikle kendi kendine yetecek life on hite erişene kadar melee charlarda) full defansive templar öneririm, hele level kasıyorsanız hiç tartışılmaz. O kadar çok hayatınızı kurtarıyor ki şaşarsınız. Diğerlerinden aldığınız %5-10 dps yanına bile yaklaşamıyor yarar konusunda.

Act 2 de gelen fast jailer invul kimbilir kaç grubu templar sayesinde kapılara - dar geçitlere sıkıştırıp free kill aldım sayısını hatırlamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

scoundrel
hysteria 3 sn %10 dmg, 6sn cooldown
veya
anatomy %3 crit, sürekli aktif
blind 3sn aoe cc, 30 sn cooldown

enchantress
focused mind %3 attack speed, sürekli aktif
power armor %15 armor, sürekli aktif
erosion aoe dmg + dmg increase
charm 4sn single cc, 15 sn cooldown

açıkçası templar hiç kullanmadım diğerleri açıldığından beri. bi faydası olacağını da sanmıyorum barbrian ile.
Sosyal ağlarda paylaş

DH oynarken iyi gearınız varsa companion kullanmak hata. SS bastığınızda yanınızda bitiyor ortalıkta waller pack varsa can sıkıyor. Ayrıca combattan çıkamıyorsunuz çoğu zaman. iyi gearınız yoksa templar kapı girişlerinde iyi blockladığı oluyor. Arada bi charge-stun işe yarıyor. reflect dmg için regen fena değil.

barbar için enchantress çok çok iyi. Armor bonus olsun, charm olsun, aoe damage olsun iyi gear yaptıysanız sağlam vuruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Wizard da templar.Barbar da ench kullanıyorum ama temp falan da deneyebilirim heal i falan işe yarar belki.Wizard da templar hayat kurtarıyor ama.50k hp ile beni tnaklıyor valla moblarda champları da kesmeme yetecek süre oyalıyor.Canım azalınca charge atıp stun vuruyor heal atıyor hızır maşallah.
Sosyal ağlarda paylaş

wizardda kesinlikle templar, skilleride sırf ilk sırayı verirseniz iyi olur ama şöyle bir şey var çoğu kişi bende dahil sırf mf için kullanıyor followerı. O yüzden öle item mitem pek kasmayıp direk mfleri giydirin, arada 2 heal atsa yetiyor zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...