Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ne kullanıyorsunuz? Neden? enchantress power armor + focused mind, scundrell hysteria kıyasla bariz daha iyi gibi geliyor bana. erosion ve charm da gayet iyi enchantressta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ablanın herşeyi daha iyi ki, kıyaslama yapmak bile hata. aa tabi bir de benim barbara sulanıo, companionzone'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 dh oynarken templar alıyorum önüme barrel niyetine öbür türlü enc akar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 dh olarak scoundrel crit chance ve dmgı arttırıyor, aoe slowu disorienti falan çok iyi templar infernoda 2 hitte ölüyor zaten bir olayı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Valla inferno act 2 de bile ölmüyor benim templar. 60k hp'si var anca böyle yere alan açan birşey gelecekte üstünde duracak, o zaman 15 sn ye out of combat oluyor gene yetişip healını atıyor. Her charla (özellikle kendi kendine yetecek life on hite erişene kadar melee charlarda) full defansive templar öneririm, hele level kasıyorsanız hiç tartışılmaz. O kadar çok hayatınızı kurtarıyor ki şaşarsınız. Diğerlerinden aldığınız %5-10 dps yanına bile yaklaşamıyor yarar konusunda. Act 2 de gelen fast jailer invul kimbilir kaç grubu templar sayesinde kapılara - dar geçitlere sıkıştırıp free kill aldım sayısını hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 templar iyi iyi. güzel bi relic de düştü baya sağlam oldu. monkun kaç kere hayatını kurtardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 DH oynarken templar baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 enc kullanıyorum. nikahı basıcam çünkü hastasıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 scoundrel hysteria 3 sn %10 dmg, 6sn cooldown veya anatomy %3 crit, sürekli aktif blind 3sn aoe cc, 30 sn cooldown enchantress focused mind %3 attack speed, sürekli aktif power armor %15 armor, sürekli aktif erosion aoe dmg + dmg increase charm 4sn single cc, 15 sn cooldown açıkçası templar hiç kullanmadım diğerleri açıldığından beri. bi faydası olacağını da sanmıyorum barbrian ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 DH oynarken iyi gearınız varsa companion kullanmak hata. SS bastığınızda yanınızda bitiyor ortalıkta waller pack varsa can sıkıyor. Ayrıca combattan çıkamıyorsunuz çoğu zaman. iyi gearınız yoksa templar kapı girişlerinde iyi blockladığı oluyor. Arada bi charge-stun işe yarıyor. reflect dmg için regen fena değil. barbar için enchantress çok çok iyi. Armor bonus olsun, charm olsun, aoe damage olsun iyi gear yaptıysanız sağlam vuruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 en büyük faydası gearin iyi değilse mobların bir kısmını tanklaması işte. aoe stunı var. heali var. taunt var. daha nossun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 templar kullanıyorum hatred regen için ben dh olarak. zaten başka bir fonskiyonu yok, hemen de ölüyor. o yüzden mf eşyaları giydirdim nasılsa ölüyken de bonuslardan yararlanabiliyorum diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 onun bonuslarından yararlanabilmen için son vuruşu onun yapması gerekmiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 senin mfye ekliyor direk. üçte bir demişim ama beşte biriymis meh. neyse hic yoktan iyidir yine 10-15 mf aliyorsun item degistirmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Ben Act 1'de templar kullanıyorum, diğerlerinde enchantress. Act 1'de templar kullanma nedenim shield'dan ekstra mf gelmesi asdfsfgj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 %20 ekleniyormuş, mf gf ve +exp olaylarından. son vuruşa falan gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 _ILuVaTaR_ loh+life regen vit relic ver mfli yüzük kolyedede stam yada gene loh/life regen olsun eline de 100 dps dahi olsa söle 600+ loh bi silah ver ölmüyor hiç 100-150k felan harcarsın en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 wizardım full all resistance ile dosedım templerı duruyo kapıda you can not pass i basıyor beklıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 wizarda templar, gerisine enchantress Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 ya templar ölsün ölmesin pek bi fark olmuyor ki taunt diye bir şey olmadığı için. combatın başında stun atsın ölsün zaten cooldown bitene kadar ölüyor moblar sdf o yüzden gerek yok bence tempların hayatta kalmasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Wizard da templar.Barbar da ench kullanıyorum ama temp falan da deneyebilirim heal i falan işe yarar belki.Wizard da templar hayat kurtarıyor ama.50k hp ile beni tnaklıyor valla moblarda champları da kesmeme yetecek süre oyalıyor.Canım azalınca charge atıp stun vuruyor heal atıyor hızır maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Templar'a 90k hp bastım, çat diye ölmüyor öyle hiç, hatred regen, heal falan da cabası zaten kaç defa kurtardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 wizardda kesinlikle templar, skilleride sırf ilk sırayı verirseniz iyi olur ama şöyle bir şey var çoğu kişi bende dahil sırf mf için kullanıyor followerı. O yüzden öle item mitem pek kasmayıp direk mfleri giydirin, arada 2 heal atsa yetiyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rLykMdRRkZ8 http://i.imgur.com/Grd6u.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 wizardda enchantress kullaniyorum, biraz gearda yapinca cok sahane oluo bide female wizard cok super trolliyor eiranayi, yazik ehueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar