jowu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 oha 100 vs 4000 falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 settlement kalmayınca ölümüne dalıyorlar şansları olmasa bile, "ya istiklal ya ölüm" diyerek ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Kıyıya gelmeden önce bir kendi asker sayım kadar bir orduyu meydan muharebesinde erttim. Bunlar da çıkarma yaptılar düşman tam eridikten. Ben çıkarmaya az bir zaman kala iyi konuşlandım. İner inmez ümmüklerine çöktüm. Not: Bazen bug oluyor adamlar çıkarma yapamıyor öyle bekliyorlar gemide. Ben de şanslıyım ki bu tür bugların olduğu savaşlarda mancınık vardı bende. Mancınıkla sinema moduna geçip :D alıştırma yaptım. Gerçekten epic fail ama eğlenceliydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Parthian horse archerlar biraz rank vs kazanınca ağlatıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 modları kaldırdım ne varsa, patch 3'ü denedim şimdi, ileride artar elbet ama 20.turdayım şu an, turn araları efsane azalmış, 10-15 saniye falan sürüyor. (alt tab buglu hala) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 130. turndeyim bu 1.3 beta patch ile turnler gerçekden çok kısalmış. Campagin map lagı eskiye göre düşmüş ama halen var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bu oyunu herşey max ayarda(makul bir fps min 40 olsun ) oynayabilen varsa. sistemini yazabilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 skynet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 modlara ulaşabileceğimiz en aktif forum neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Law said: Bu oyunu herşey max ayarda(makul bir fps min 40 olsun ) oynayabilen varsa. sistemini yazabilir mi ? Minimum 40 yüksek olmuş. 33-34 fps ile oynuyorum ki gayet yeterli bir fps bence. Ayarların hepsi extreme ama alpha vegetation ile depth of field açık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Sistemini de yazsayıdın. Birde benchmark testi ile çıkan ortalama fps yi sormuyorum (tabi ordakini yazdıysan) o test de hem bug varmış hemde pek objektif değil çünkü çok kalabalık savaş sahneleri göstermiyor. Bendede extreme o testde 35 ortalama verdi ama oyun içi kalabalık savaşlarda o fps yok. Campaign mapı zaten geçtim tamamen CA nın beceriksizliği patchlenene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Benchmark'daki Ortalama fpsyi yazdım ama oyun içinde de herhangi bir yavaşlık sorunu yaşamadım. Sistem: i7 - 8 GB RAM - HD 7870 2GB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 benchmark'ın bitiş kısmında kalabalık sahne var işte, oradaki rakama bakarak karar verin. o son kısım 30-35 filansa kafi ama altı yetersiz kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Bu arada oyununda roma yok olan var mı? bende 3 kere yok olup, bir kaç turn sonra yine çıktılar. ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2013 bende mısır yokolup 3 kere filan geri geldi ama her geri geldiklerinde genkleniyorlar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Law said: Bu oyunu herşey max ayarda(makul bir fps min 40 olsun ) oynayabilen varsa. sistemini yazabilir mi ? Benim FPS iyi ama birimler birbirine girince gümlüyor. Herkeste aynı sorun var. TITAN SLI yapan 40 fps görmüyor... Birbirine giren birim sayısı 20vs20. 40vs40'larda ara ara zoomluyorum, genelde kamera tepede böyle gayet akıcı. Savaş hafif sonuçlanıp sayılar azalınca zoom yapıyorum. ama 20vs20'lerde oynanabilir derecedeyim. Yakınlaşıp rahat rahat izliyorum. Bench'tede ortalama değerim 45-48 arası. Son olarak grafikleri güzelleştirme modum da aktif. Bu arada ben misal 16.000 küsür adamı shogun 2'de her şey açıkken teklemeden takılmadan fps gayet yüksekte oynuyorum. 16 K adam + blood DLC aktif. Bu gösteriyor ki, sayfalarca konuşuldu, oyuna yama lazım. İşte adamlar kasıyor. Umarım Shogun 2 gibi adam ederler. Sistemim İşlemci: Intel Core i7-950 OC 4ghz İşlemci Soğutucusu: ThermalRight Venomous X + Noctua FAN Anakart: Gigabyte GA X5 8A UD3R (rev. 2) Bellek: G.SKILL TT 6 GB (3x2 g b ) DDR3 1600 Mhz RAM CL6 Sabit Disk: Intel 180 GB SSD + WD Black 1 TB 7200 RPM Ekran Kartı: ASUS GTX 780 DirectCU II 3GB OC Edition Güç Kaynağı: Silverstone 1000 w Strider Plus Ses Kartı: Asus Xonar DX Kasa: Cooler Master Cosmos 1000 Ekran: BenQ XL2410T Caladorn said: modları kaldırdım ne varsa, patch 3'ü denedim şimdi, ileride artar elbet ama 20.turdayım şu an, turn araları efsane azalmış, 10-15 saniye falan sürüyor. (alt tab buglu hala) Yabancı http://www.twcenter.net/forums/forumdisplay.php?1892-Total-War-Rome-II Türk http://www.totalwar-turkiye.com/twforum/index.php?board=611.0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 itibar puanı tam olarak nasıl kazanılıyor bilen var mı? patch 3 tam olarak ne zaman çıkacak bilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 İç savaş çıkmaması için başkentte ordu bırakın deniyor doğrumu 20 birimlik en iyi ünitelerden oluşan upgradeli bir orduyu başkente koydum etkisi var mı ? Ayrıca senatoda fazla güçlenmemeye ve fazla güçsüzleşmemeye çalışıyorum. %30 civarı bir senatoda desteğim var, general atarkende bunu koruyacak şekilde hani diğer aileleride yine % 25 civarı tutacak şekilde ayarlıyorum. 156. turn deyim halen isyan yok. 9 ordu çıkaracak durumdayım. 1-2 yer daha alırsam bir üst aşamaya geçeceğim. Bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 ingilizcesi ney onun oyunda :p public order değil heralde? devletler arası olan attitude şeysi mi? eğer oysa para verince artıyor, sürekli ticaretle artıyor ama çok yavaş, o devletin sevdiği sevmediği ülkelerle senin ilişkilerin etkiliyor ama adamlar sürekli 3453 factionla savaşta olduğu için bunu kontrol etmek imkansız gibi, bide din çevirme vb. bide piracy için gemilerde patrol modu varmış yeni buldum asd edit: civil war askersiz bir şehirde çıkıyor benim gördüğüm, önceden isyan çıkan şehre ordu bırakınca bu sefer başka yerde oluyor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 itibar? gravitas herhalde. traitler dısında ordusuna xpsine rankine vs bakıyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Feamer said: itibar puanı tam olarak nasıl kazanılıyor bilen var mı? patch 3 tam olarak ne zaman çıkacak bilen var mı? gravitas mi neydi, komutan özelliklerinden en altta olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Cuce said: itibar? gravitas herhalde. traitler dısında ordusuna xpsine rankine vs bakıyo işte bende öyle düşünüyorum da sanki başka bir şeylerde hesaplanıyor gibi, eve gidince bakacağım ama 9 grav. olan adam 4-5 yıldızlı ve özellikliydi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Yabgu said: Sistemim İşlemci: Intel Core i7-950 OC 4ghz İşlemci Soğutucusu: ThermalRight Venomous X + Noctua FAN Anakart: Gigabyte GA X5 8A UD3R (rev. 2) Bellek: G.SKILL TT 6 GB (3x2 g b ) DDR3 1600 Mhz RAM CL6 Sabit Disk: Intel 180 GB SSD + WD Black 1 TB 7200 RPM Ekran Kartı: ASUS GTX 780 DirectCU II 3GB OC Edition Güç Kaynağı: Silverstone 1000 w Strider Plus Ses Kartı: Asus Xonar DX Kasa: Cooler Master Cosmos 1000 Ekran: BenQ XL2410T Markalar olmasa da sistemin geneli seninkine cok benziyor. benim 950 ye attığım OC daha az. bir de bende 780gtx sli var ama oyun SLI da bir sey farketmedigi icin yok varsayabiliriz. surunuyorum performansta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 rakip evlerdeki herkesi kesip develere yedirdiğim için sorun olmadı bende :p gravitas kazanılan savaşlarla/şehirlerle de artıyor o general için, empire olmadıysanız kendi evinizden yüksek gravitas olan adamları politikaya sokup, düşük olanları da savaşa gönderin ki onlarınki de artsın, rakip evlerin adamlarını da hiçbişi yapmayan orduların başına koyun ezik kalsınlar. bide -1 gravitas/turn veren trait var onada dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2013 şu işlerle hiç uğraşmadım hiç bir totalwar da, politikaya sokmak derken o nasıl oluyor? evin hanesi ordu kurarken çıkan adamlardan ibaret değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar