Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Sam said: barbar piyadesi cataphract gibi charge vuruyordu multide, mantıklı olmuş charge düşüşü. spartalıların hp artmamış ama onlara haksızlık olmuş heh. wpn dmg'lerini 40-44'e, hp'leri genel olarak 45'e çekmişler görünen o ki. wpn dmg tradition giderseniz gene aynı hızda döveceksiniz sanırım ama armor nasıl çalışıyor ondan emin değilim. yalnız alt+tab yapmayın, oyunu bozdu attı. yok daha cok etkiler gibi, cünkü dmg'ı yuksek olan herseyin armor pen'i az. charge dısında tek vurusta ölmüyo genelde armorlı üniteler benim gördüğüm. hanı 2 değidle 3 vurusta ölse bile baya fark yaratır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Oha bu konu ne, 127 sayfa, forum yük altında inim inim inliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 zaten aynı motorla 4. oyunları hala bi windowsless eklememiş olmaları eşşeklik. yıllardır yukarda barla oynuyorum oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucretia85 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 hani patch match yok bende hala 1.0 yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 build numarası değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 patchten sonra ikonlar karışmış sanki eheheu http://imageshack.us/a/img856/4171/brck.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Caladorn said: Feamer said: ayrıca, 13 BEST INFANTRY OF ALL TIME[NO ORDER] abi efsane hazırlamış adam, 4.sayfada verdiği kaynak siteler falan (tu) misal http://www.theartofbattle.com/battle-of-gallipoli-1915-1916.htm Şu artofbattle.com'a daha önce girmiştim negzel, şimdi isim şifre istiyor, sizde de öyle midir? Bi de neden böyle bişe yapmış olabilirler ki öyleyse de? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 ben şifresiz girdim dün o linke, hatta ppt bastım kaydetti filan. o recruitment penceresinde unit card karışması en baştan beri oluyor ya, birkaç kere gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 iç savaş olayı fena sıkıntıymış yalnız şunu merak ettim senatoda daha güçlü olsaydım ona göre mi değişecekti karşımdaki ordunun büyüklüğü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 benim senato %93'tü civil war çıktığında, benden başka kimse yoktu zaten diğer aileleri öldürdüm hep, 5 kara 3 deniz ordusu geldiydi benimkiler. senin ordu gücüne göre geliyor senato ordusu diye biliyorum. böyle gelen de var gerçi sfs tam alt+f4lük. http://cloud-2.steampowered.com/ugc/1099165943221361330/9D69371690C43C62C0388E5C9361DBBF1420A4C5/ bide sonunda oyun seçenek sunarken detay vermiyor şunları: -Republic: -10% recruitment costs, +2 recruitment capacity (for every province) -Empire: -10% upkeep, -25% corruption Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 empire no brainer imiş, achi için republic yapıp reload'larım ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 o reload şeyinde sıkıntı var yanlız, load edince seçenek sunmuyor oyun birdaha :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 bak bunu öğrendiğim çok iyi oldu, achi bekleyecek o halde lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 BlackRose said: Caladorn said: Feamer said: ayrıca, 13 BEST INFANTRY OF ALL TIME[NO ORDER] abi efsane hazırlamış adam, 4.sayfada verdiği kaynak siteler falan (tu) misal http://www.theartofbattle.com/battle-of-gallipoli-1915-1916.htm Şu artofbattle.com'a daha önce girmiştim negzel, şimdi isim şifre istiyor, sizde de öyle midir? Bi de neden böyle bişe yapmış olabilirler ki öyleyse de? :( Bakım falan vardır, sadece adminler girebilsin diye şifre koymuşlardır diye umuyorum, baya emek vardı sitede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2013 Yine araya gireyim. TWT R2 Karışık Kebab Mod S0.2'yi hazırlamaya başladım. Modlar birliğinde var olan modları güncelliyoruz + fazladan 3 mod (artabilir) ve bazı oyuncuların sorunlarını aşmak için (modlar temiz ama oyuncular bizzat kendi hataları yüzünden problem yaşıyorklar) daha geniş anlatımlı ve user.script destekli bir içerik hazırlıyorum. 1. sürümü denemeyen varsa bkz TWT R2 Karışık Kebab Mod S0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 şunu da koyalım lazım olur belki, TOP 12 cavalry of all time.[no order] http://www.youtube.com/watch?v=Ndh3b9wC-A0#t=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Norak said: benim senato %93'tü civil war çıktığında, benden başka kimse yoktu zaten diğer aileleri öldürdüm hep, 5 kara 3 deniz ordusu geldiydi benimkiler. senin ordu gücüne göre geliyor senato ordusu diye biliyorum. böyle gelen de var gerçi sfs tam alt+f4lük. http://cloud-2.steampowered.com/ugc/1099165943221361330/9D69371690C43C62C0388E5C9361DBBF1420A4C5/ bide sonunda oyun seçenek sunarken detay vermiyor şunları: -Republic: -10% recruitment costs, +2 recruitment capacity (for every province) -Empire: -10% upkeep, -25% corruption bana buna yakın sayıda çıktı galyada, artı binaları deniyordum -30 yiyecekle yakalandım, artı ana gücüm germenya ve danimarkada, kısılı kaldı, yürüyünce adam kayediyor, britanya için sotığım son model ordum, düzlükte bunlara yakalandı, gerçi benim hatam, duvarsız şehir yeter diye düşünmüştüm, 4 orduyu yendi, ama sonra üç tane daha gönderdi, o da orada yatı, çekirge sürüsü gibi yayılıyor adamlar 3 turde romaya geldiler ama dört ordusunu iki girişi olan bir germen şehrinde savunmada yenince güçten düştür ve alakasız yerlere gidip dağılınca kolay hedef oldular, 3-4 turnleri kaldı birde şunu sormak istiyorum, okçular için menzili hasar rakamı geçerli dimi, ok mok atarken, diğer rakam sadece ok atarken? eğer öyle ise çok saçma bir iş yapmışlar. bütün okçular aynı vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 lucretia85 said: hani patch match yok bende hala 1.0 yazıyor V1.3 oldu. alt+tab sorunu acilen duzeltmeleri lazim, demin unuttum bastim ve yarim saatlik savasim gume gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 http://www.gameholds.com/total-war-rome-ii-pc-game-steam.html 37 dolar diyor, site ne kadar güveilir bilmem ama sdf gg'de de biri 70 liraya satıyor, greek culture pack ile birlikte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 bende bı tane var preorder ket greek pacli falan kaca alınıyo idiyse turkiyede satıyım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Beta patch ile beraber ne oldu durumlar ? Test eden var mı ? Ben indirmedimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 bana daha iyi geldi, medium/low oynuyorum laptop yanmasın diye biraz daha güzelleşti sanki. ama aynen alt tab yapmayın gitti o kadar şey :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 abi bu millete gold falan verirken neden hazinemizin %10 u veriyoruz, ben mi tıklayamıyorum o miktar kısmına yazmak için nedir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 ben de yapamıyorum, onlar da bişi isterken %10 istiyor en az. neden böyle bir saçmalık yapmışlar anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yabgu Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2013 Madem öleceksin neden geliyorsun, madem geliyorsun neden ölüyorsun, madem gelip ölmek istemiyorsun neden kaçıyorsun? Iceni vs. Pictones Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar