Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

barbar piyadesi cataphract gibi charge vuruyordu multide, mantıklı olmuş charge düşüşü. spartalıların hp artmamış ama onlara haksızlık olmuş heh.

wpn dmg'lerini 40-44'e, hp'leri genel olarak 45'e çekmişler görünen o ki. wpn dmg tradition giderseniz gene aynı hızda döveceksiniz sanırım ama armor nasıl çalışıyor ondan emin değilim.

yalnız alt+tab yapmayın, oyunu bozdu attı.

yok daha cok etkiler gibi, cünkü dmg'ı yuksek olan herseyin armor pen'i az. charge dısında tek vurusta ölmüyo genelde armorlı üniteler benim gördüğüm.
hanı 2 değidle 3 vurusta ölse bile baya fark yaratır.
Sosyal ağlarda paylaş

Caladorn said:

Feamer said:

abi efsane hazırlamış adam, 4.sayfada verdiği kaynak siteler falan (tu)
misal http://www.theartofbattle.com/battle-of-gallipoli-1915-1916.htm

Şu artofbattle.com'a daha önce girmiştim negzel, şimdi isim şifre istiyor, sizde de öyle midir? Bi de neden böyle bişe yapmış olabilirler ki öyleyse de? :(
Sosyal ağlarda paylaş

benim senato %93'tü civil war çıktığında, benden başka kimse yoktu zaten diğer aileleri öldürdüm hep, 5 kara 3 deniz ordusu geldiydi benimkiler.

senin ordu gücüne göre geliyor senato ordusu diye biliyorum.

böyle gelen de var gerçi sfs tam alt+f4lük.
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/1099165943221361330/9D69371690C43C62C0388E5C9361DBBF1420A4C5/

bide sonunda oyun seçenek sunarken detay vermiyor şunları:

-Republic: -10% recruitment costs, +2 recruitment capacity (for every province)
-Empire: -10% upkeep, -25% corruption
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:

Caladorn said:

Feamer said:

abi efsane hazırlamış adam, 4.sayfada verdiği kaynak siteler falan (tu)
misal http://www.theartofbattle.com/battle-of-gallipoli-1915-1916.htm

Şu artofbattle.com'a daha önce girmiştim negzel, şimdi isim şifre istiyor, sizde de öyle midir? Bi de neden böyle bişe yapmış olabilirler ki öyleyse de? :(

Bakım falan vardır, sadece adminler girebilsin diye şifre koymuşlardır diye umuyorum, baya emek vardı sitede.
Sosyal ağlarda paylaş

Yine araya gireyim. TWT R2 Karışık Kebab Mod S0.2'yi hazırlamaya başladım.

Modlar birliğinde var olan modları güncelliyoruz + fazladan 3 mod (artabilir) ve bazı oyuncuların sorunlarını aşmak için (modlar temiz ama oyuncular bizzat kendi hataları yüzünden problem yaşıyorklar) daha geniş anlatımlı ve user.script destekli bir içerik hazırlıyorum.

1. sürümü denemeyen varsa bkz TWT R2 Karışık Kebab Mod S0.1
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

benim senato %93'tü civil war çıktığında, benden başka kimse yoktu zaten diğer aileleri öldürdüm hep, 5 kara 3 deniz ordusu geldiydi benimkiler.

senin ordu gücüne göre geliyor senato ordusu diye biliyorum.

böyle gelen de var gerçi sfs tam alt+f4lük.
http://cloud-2.steampowered.com/ugc/1099165943221361330/9D69371690C43C62C0388E5C9361DBBF1420A4C5/

bide sonunda oyun seçenek sunarken detay vermiyor şunları:

-Republic: -10% recruitment costs, +2 recruitment capacity (for every province)
-Empire: -10% upkeep, -25% corruption

bana buna yakın sayıda çıktı galyada, artı binaları deniyordum -30 yiyecekle yakalandım, artı ana gücüm germenya ve danimarkada, kısılı kaldı, yürüyünce adam kayediyor, britanya için sotığım son model ordum, düzlükte bunlara yakalandı, gerçi benim hatam, duvarsız şehir yeter diye düşünmüştüm, 4 orduyu yendi, ama sonra üç tane daha gönderdi, o da orada yatı, çekirge sürüsü gibi yayılıyor adamlar 3 turde romaya geldiler ama dört ordusunu iki girişi olan bir germen şehrinde savunmada yenince güçten düştür ve alakasız yerlere gidip dağılınca kolay hedef oldular, 3-4 turnleri kaldı

birde şunu sormak istiyorum, okçular için menzili hasar rakamı geçerli dimi, ok mok atarken, diğer rakam sadece ok atarken? eğer öyle ise çok saçma bir iş yapmışlar. bütün okçular aynı vuruyor
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...