Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

knox said:

yeni patch(1.5) campaign map'teki kasilmalari baya bi gidermis, eskisine nazaran suan kaymak gibi akiyor

Bu cuma gelecek olan patch mi ?

Rome 2 de her savaş manuel yapılabilir çünkü çok kısa sürüyor savaşlar diğer serilere göre.

Edit : The latest on Patch 2 is that it’s delayed, instead Patch 1.5 (which may fix campaign map lag) has been released to beta.

Oh be sonunda.

Gerçi bir kaç yorum okudum yine işe yaramamış diyen adamalr var.

"absolutely no improvement on the campaign map. still stuck at a laggy 20fps with random drops.

INTEL CORE I7 2600K 3.4Ghz
GIGABYTE GA-Z68AP-D3 MOBO
8GB ram
geforce GTX 670 2GB Video card"

Meh.
Sosyal ağlarda paylaş

hala var, 20 kişi kalmış ülkesizler son şans şehre saldırıyor, birde oto da öldüremiyor 4-5 kez saldırıyor,

gerçi hep öyle olmuyor, sparta ile bergamayı kovalamıştım, adam iki üç saldırdı, geri kalan donama ile gitti antakyayı falan aldı

birde o takılma, bölgesel bölgesel oluyor, ve bazı turnler oluyor bana
Sosyal ağlarda paylaş

Benim öyle sadece faction leader'ı hayatta kalan bir düşmanım gitti confederation'a dahil oldu mesela, confederation bunu benim kıyıdan çekti aldı, evac etti. Ondan sonra gelip client state'in olayım agam diye de ağladı.

Hani böyle güzel şeyler de oluyor, bütün ülke elinden alındı faction yok oldu diye bir mantıktan ziyade diplomatik ilişkilere girebiliyor olman, hala çırpınması falan güzel bir detay. Bu şekilde kurtulan çok ülke olmuştur tarihte; tamamen diplomasiyle sıfırdan yükselen.
Sosyal ağlarda paylaş

ayrıca hep de boş ordu çıkarmıyor, dün arveni ile iskoçyada savaştım, iki balistalı, baya deneyimli, üst seviye bir birton ordusu getirdi, 4000 kişi kadar, şehre saldırdı, o saldırmadan ben üzerine atladım, kaynadı gitti adamları,

bu arada büyük balista koşan atlarımı falan vurdu,

şehre saldırıken sanki a noktasından be noktasına koşuyor gibi geliyor ama be mızraklıları shieldwall yapmayıp kanattanlar da kılıçlı göndermesen ezip geçiyorlardı.

ve gerçekten, şehirler çok güzel olmuş, barbar şehirleri hele
Sosyal ağlarda paylaş

ilginç şeyler var mesela yanımda libya var şehrini rebeller basmıştı senelerdir işgalde geri alamıo adam geri, hatta tüm ülkeyi kaybetti adam bunlar yüzünden lel, ben gemilerimi yaklaştırdım şehre savaşa girmeden, libyanın filosu işgali bırakıp uzaklaştı sonraki turn.

bide şu spy problemli baya galiba, full ranklı kadın 1 ranklı spyı öldüremiyor anca yaralıyor, üstelik 20 kere load ettim "acaba" diye denedim lol

iyice para falan gelmeye başlayınca vergileri de azalttım mutluluk falan tavanda. senatoda %85 benim oldu.

gladyator kullanan var mı savaşlarda hiç?
Sosyal ağlarda paylaş

Mike amcanın şu dediği aşamada geri getirirler belki tekerleği:

"Then we can start the kind of dialogue we always want to be having with the community – which new features you like, which you don’t like, which deleted features from previous games you really miss and so on. That’s a good conversation to be having, and since it’s our intention not to fall in to the trap of just re-skinning the previous game each time, it’s one that hopefully you’ll be having for years to come."
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Sam said:

formasyonu klavyeyle ileri filan yürütürken şu default run olayını engellemenin yolu var mı? phalanx'ı bozup mal gibi koşuyorlar.

Eski oyunlarda o dediğin bir tuşa basılı tutunca oluyordu diye hatırlıyorum. Shift, alt vs. ile dene.

Şimdi denedim, shift ile oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

shift denemiştim olmamıştı ama beceremedim herhalde. tekrar denerim sonra, sağol.
said:
The top priority is stability and performance – both frame rates in battle and campaign, and end of turn times and loading times. Then gameplay spoilers – AI flaws and exploits, balancing tweaks and the level of challenge on higher difficulties. Then minor bugs, lesser features that really didn’t pan out, UI improvements, and longer term adjustments to features and systems that could be better. Because there are a lot of us working in parallel there will be a mixture of different priority fixes in each patch. Much of this work would be part of the usual planned improvements we would make to our games post-launch anyway, but we are aware that they have now taken on extra significance and importance.

We have a major improvement to end of turn times in the pipeline, along with around 100 fixes in the next patch. We have another 100 or so fixes already being tested for the patch after that. At this point the limiting factor on getting issues fixed in patches is not our ability to fix issues, it’s our ability to test them and guarantee that we don’t repeat past mistakes by putting a patch out that breaks something new. We’ll also be putting each patch up as a beta you can opt in to before releasing it. It’s our aim to continue patching more or less weekly until all the bugs are dealt with.

gene komutan'ın eklediği yazıdan.
Sosyal ağlarda paylaş

"Rome 2 Going Console?"

http://forums.totalwar.com/showthread.php/88992-Rome-2-GOING-CONSOLE!!!-CONFIRM-IN-GAME-FILES

"SEGA considering porting Total War & strategy line-up to PS4 & Xbox One"

http://www.videogamer.com/pc/rome_ii_total_war/news/sega_considering_porting_total_war_and_strategy_line-up_to_ps4_and_xbox_one.html

lel
Sosyal ağlarda paylaş

http://forums.totalwar.com/showthread.php/82496-Sorry-From-CA-Current-State-of-the-Game-and-What-Happens-Next

CA said:

ROME II is a big and complex game and, especially on PC, we are always conscious of the wide variety of different combinations of hardware out there and, while we do test extensively before launch, it is clear that we have failed some of you and we will look at the way in which launch games in the future.

Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...