Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 bu roma da niye 5 tane bina slotu var ya :/ istediğim şekilde ordu yapabilmem için limansız (liman sökülemiyor bir kere yapınca) ve 6 slotlu şehir lazım lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Ordu yapmak için neden altı slotlu şehre ihtiyacın var? Armory bonusu vs. bölgedeki bütün şehirleri etkiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 ben upgrade binalarını diğer şehirlere koydum, ortak faydalanıyor bütün province. ha public order dersen evet benimki de yerlerde, isyan çıkaracak birazdan spartaküs kesin. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Yoruldum cevap yazmaktan :D.. Pharsalus savaşını incelerseniz neden aileler arasında sanki 3 farklı devletmiş gibi yapıldıgını anlarız (ama tabiki farklı halklarmıs gibi olması yanlıstır) sonrasında point of rubicon,roma döneminden beri gelen bi terim..dönüşü olmayan yol anlamında sebebide romaya hic bir generalin girememesi(tarihsel gercek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 roma ve yanındaki diğer adalı regionun ilçe slotları hep dolu ya, hmm du bakim ozman değiştircez madem biraz. yok, public order yemek falan var bende sorun değil onlar zaten order falan 95 üstü değilse yeni bina yapmıyorum oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Roma la başladım spartadan sonra, hestatilerden sonra triari yapmaya başladım. Ama triariler kargılı anladığım kadarıyla. Hestatilerin üst modelimi oluyor bunlar yoksa destekleyici ünite mi ? işte atlı matlı için ? Yoksa doğrudan ön saflara yerleştir mi diyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 early roma ordusundaki elit birlikler işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Law said: Roma la başladım spartadan sonra, hestatilerden sonra triari yapmaya başladım. Ama triariler kargılı anladığım kadarıyla. Hestatilerin üst modelimi oluyor bunlar yoksa destekleyici ünite mi ? işte atlı matlı için ? Yoksa doğrudan ön saflara yerleştir mi diyorsunuz ? Triari mızraklı işte Hastatinin daha iyisi Principiler oluyor, lejyonerin ilkeli diyelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Demin hayatımda ilk defa bütün total war serisinde kendimden çok daha güçlü bir orduyla savaşıp yani savaşı kendim yönettim (oto battlede hiç şans vermiyordu ) kazandım. Oto battle ın müdavimi biri olarak gayet eğlenceliydi :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 mızraklı piyadeye phalanx filan değilse güvenmeyin piyade vs piyade savaşı için, kılıçlılar genelde dövüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2013 Law said: Demin hayatımda ilk defa bütün total war serisinde kendimden çok daha güçlü bir orduyla savaşıp yani savaşı kendim yönettim (oto battlede hiç şans vermiyordu ) kazandım. Oto battle ın müdavimi biri olarak gayet eğlenceliydi :P. oto battle yapıyosan zaten git civ oyna abi olur mu öyle şey 10 kayıp vericeğin savaştan 30 kayıp veriyosun o şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 yeni patch(1.5) campaign map'teki kasilmalari baya bi gidermis, eskisine nazaran suan kaymak gibi akiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 oyunu fazla oynayamıyorum da yarın falan bi oynayacağım sorum olacaktı 6'dan fazla ordu yapamıyorum neye bağlı olarak artıyor ordu/fleet sayısı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 imperium, o da kabaca yönettiğin bölge sayısıyla alakalı.faction düğmesine basınca görebilirsin imperium barını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 1.5 ufakta olsa AI iyilestirmis sanki en azindan aptal gibi ayni tur orduyu basip durmuyorlar ahahaha. yavas yavas adam ediyorlar oyunu, 6 aya filan artik full surumunu oynariz heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 mulgear6 said: Law said: Demin hayatımda ilk defa bütün total war serisinde kendimden çok daha güçlü bir orduyla savaşıp yani savaşı kendim yönettim (oto battlede hiç şans vermiyordu ) kazandım. Oto battle ın müdavimi biri olarak gayet eğlenceliydi :P. oto battle yapıyosan zaten git civ oyna abi olur mu öyle şey 10 kayıp vericeğin savaştan 30 kayıp veriyosun o şekilde abi tamamda çok sıkıcı bi süre sonra her savası kendin yonetmek bitmiyo oyun gunlerce suruyo 2 sehri ele gecirmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Arada çerezlik saldırılar oluyor, 90% kazanacağın (artık auto battle için kazanma ratio'su ve remaining force estimate'i vermesi çok iyi olmuş, her ne kadar stance şu an için gereksiz gözükse de) savaşlarda auto battle kullanmak zamandan bayağı tasarruf ettiriyor. Ama çoğunlukla auto battle kullanmak oyunun temel yapısına aykırı. Fifa oynayıp her şeyi manuele almak gibi bir şey. Bu arada, hiç auto battle yapmayıp hiç savaş kaybetmeden campaign'i tamamlama (ya da sadece 1 savaş kaybederek tamamlama) achievement'ları var. En rare achievement'lar olacak gibi duruyor da ömür yetmez pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 keltler çok iyi olmuş demiş miydim? ayrıca atın yoksa, ağır piyaden az veya yoksa slinger çok zorluyorlar, shogun den direk almışlar ama burada fark hem at çok, hem ağır piyade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ben o achi'lerden 10 loss altı olanı yapmaya çalışıyorum ama şu deniz savaşları yüzünden kaçırırsam şaşmayacağım. karada ne kadar beceriksizse ai, denizde tam tersi. phyrric victory filan alıyorum güçler denkken. cidden devamlı auto resolve yapmak oyunun keyfinin %90'ını çöpe atmaktan farksız. 1.5 beta diye savegame yalan etmesin? güvenemedim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Total War'da naval battle olayına pek ısınamadım ben ezelden beri. Yetemiyorum yani o da var açıkçası. Tutoriallarını da çok kapsamlı bir şekilde yapmadılar. Denk birimleri seçip birbirlerine attack move vermekten ibaret bir naval stratejim var, denk olmayan güçlerde direkt patates oluyorum. Lafı açılmışken tips and tricks alabilirim onunla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 100 manual battle'ı geçmişim, %0,1'de varmış achi'si lol millet artık nasıl auto-battle spamliyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 eskiden daha az kayıp eriyorsun, gözüne zor görünen ordularda o yüzden, kimse şehre saldırmak istemiyor, arveniye kadar bende öyle yaptım, hatta sur kapısı yakılıyormuş yeni öğrendim,... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 şehir savaşları aslında bayağı güzel, adamlar özene bezene her şehre özel harita yapmış. birbirinin aynı iki şehir gördüğümü hatırlamıyorum. ballista olunca orduda zaten kapıları, kuleleri filan tarumar ediyorum heh, yakmaya da gerek kalmıyor. bir de bazen garnizonla isyancılara karşı savunuyorum, kaybetmesi kesin savaşlardan heroic victory filan. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 ai adam olmadan ben bıraktım oynamatı. auto battleda spamlanmıycak gibi değil, achi için 2500 vs 200 lük savaslar yapamam valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2013 valla ben achi olmadan da her total war'ı sıfır auto-resolve ile oynuyorum eskiden beri, rtw1'i geçen hafta oynadım işte HER TURN brigand/rebel çıkıyor 200 spearmen vs onları bile manuel. o yüzden bu oyunda o saçmalığı kaldırmalarına şapka çıkardım, gereksiz gerilla çatışmaları asgariye inmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar