Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

gemi savaşı çok komik ya az geri alıp 2-3 defa üst üste kafa atınca batıyor düşman dsf

ilk verdiği düşmanı yendim falan şimdi az gelişip ticaret ve gölgeli yollar :o

yemek ve mutluluk olaylarına da dikkat edip random bina yapmamak lazım, binaların hemen hepsi kullanıyor bunları ilerde kaynak olarak. arada kullanmayanlarda var.

bi şu aile yönetim kısmını tam çözemedim daha henüz.

encyclopedianın bir kısmını kötü yapmışlar ama, alfabetik sıraya göre 32223 uniti dümdüz alt alta koymak nedir lan lol
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

knox said:

bide grafik ayarlarini kokledim, texture'lar hala low-res gibi, inanilmaz kotu.

http://forums.totalwar.com/showthread.php/76672-Low-Resolution-Texture-when-running-on-Extreme?p=646496#post646496

tamamdir eyvallah.
jowu said:

http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-notebook-urun7900.html# şu laptopum var biraz kasıyor ya her yer duman diye :/. bi patchle düzelme umudu var mı ki optimizasyonun? shogun2 süper çalışıyodu

kismet. gw2 mesela optimizasyon sorunu vardi betasindan beri oyun cikali 1 sene oldu hala sorunlu hehe.
Sosyal ağlarda paylaş

knox'un dediği bende de oldu, 1gb vram yetmiyor bariz. benchmark unlimited video memory option kapalıyken 32fps ortalama, açınca 20fps'ye düşüyor ortalama. oyun bayağı ağırlaşıyor ama mükemmel gözüküyor askerler. bakalım artık deneyeceğim şansımı.

gene bir total war oyunu pc yeniletmek istetti lol, en son medieval2'de olmuştu. shogun2 zorlamadı bu kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

knox'un dediği bende de oldu, 1gb vram yetmiyor bariz. benchmark unlimited video memory option kapalıyken 32fps ortalama, açınca 20fps'ye düşüyor ortalama. oyun bayağı ağırlaşıyor ama mükemmel gözüküyor askerler. bakalım artık deneyeceğim şansımı.

gene bir total war oyunu pc yeniletmek istetti lol, en son medieval2'de olmuştu. shogun2 zorlamadı bu kadar.

campaign map fps dususleri yasiyormusun sende?
Sosyal ağlarda paylaş

7850 ile ultra yaptı herşyi 2x da ffsa mı nderi o, şu benchamrk testinde 35 fps ortalama aldım, ultraya çektim 45 oldu 1280*1024 res. Ama bir kabızlık var grafiklerde ağırlık.

Xfire yapabilirim belki zaten makina 7 aylık oldu.

Greek state yok birde sonradan mı gelecekde biz o zaman beleşe alacağız ?

Herşeyi çok yüksek, üniteleri aşırı yaptım 52 fps oldu böyle daha iyi gibi olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...