jowu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Sonunda eve geldim dalıyorum oyuna, ama dil değiştirmeyi bulamadım biri söyleyebilir mi? Steam ing diye oyun da direk ing geldi galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Dil degistirme soyle, oyundan cik ---Steam de TW:Rome2 sag klik - properties - Languages - Turkish/English etc. Hehe bu arada zoomlayinca o anki duruma gore piyadeler kendi aralarinda konusuyor baya geyik. Ha birde Sam...baya bahtsizsin ne diyim. heuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Steamde kütüphaneye gel, oyunun üzerine sağ tıkla özellikler orada dil seçeneği var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 teşekkürleeeer. Sparta ne bahtsızmış onlarla başlayayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 >buggy and unoptimized beyond belief optimization ozurlusu oyun :o anlamsiz fps dususleri yasiyorum.. bide grafik ayarlarini kokledim, texture'lar hala low-res gibi, inanilmaz kotu. AI net kotu. bilemiyorum 60$ verseydim baya uzebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 gemi savası ınanılkmaz buglı birazda yavan. gözünü seviyim empire total war'un. hoş age of saildı sonucta insanlık tariginin en taktiksel dönemlerinden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 knox said: bide grafik ayarlarini kokledim, texture'lar hala low-res gibi, inanilmaz kotu. http://forums.totalwar.com/showthread.php/76672-Low-Resolution-Texture-when-running-on-Extreme?p=646496#post646496 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jowu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-notebook-urun7900.html# şu laptopum var biraz kasıyor ya her yer duman diye :/. bi patchle düzelme umudu var mı ki optimizasyonun? shogun2 süper çalışıyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 gemi savaşı çok komik ya az geri alıp 2-3 defa üst üste kafa atınca batıyor düşman dsf ilk verdiği düşmanı yendim falan şimdi az gelişip ticaret ve gölgeli yollar :o yemek ve mutluluk olaylarına da dikkat edip random bina yapmamak lazım, binaların hemen hepsi kullanıyor bunları ilerde kaynak olarak. arada kullanmayanlarda var. bi şu aile yönetim kısmını tam çözemedim daha henüz. encyclopedianın bir kısmını kötü yapmışlar ama, alfabetik sıraya göre 32223 uniti dümdüz alt alta koymak nedir lan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 beyler resmen şimariklik bu tepkileriniz ps ai hariç gerçi iyi a.isi olan total war yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nayu Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Sam said: knox said: bide grafik ayarlarini kokledim, texture'lar hala low-res gibi, inanilmaz kotu. http://forums.totalwar.com/showthread.php/76672-Low-Resolution-Texture-when-running-on-Extreme?p=646496#post646496 tamamdir eyvallah. jowu said: http://www.pcdepo.com/asus-n56vz-notebook-urun7900.html# şu laptopum var biraz kasıyor ya her yer duman diye :/. bi patchle düzelme umudu var mı ki optimizasyonun? shogun2 süper çalışıyodu kismet. gw2 mesela optimizasyon sorunu vardi betasindan beri oyun cikali 1 sene oldu hala sorunlu hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 knox'un dediği bende de oldu, 1gb vram yetmiyor bariz. benchmark unlimited video memory option kapalıyken 32fps ortalama, açınca 20fps'ye düşüyor ortalama. oyun bayağı ağırlaşıyor ama mükemmel gözüküyor askerler. bakalım artık deneyeceğim şansımı. gene bir total war oyunu pc yeniletmek istetti lol, en son medieval2'de olmuştu. shogun2 zorlamadı bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 bendede extreme settings başlattı da biraz ayar çektim üstüne, çimlerinde hd olmasına gerek yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 evet extreme ağır geldi alete, bu yıl alınan makinelere göre. ultraya çektim herşeyi askerler extreme sadece. bayağı rahatladı oyun ve aynı gözüküyor aşağı yukarı. tavsiye ederim extreme ağır gelenlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ben bu mereti araldan sipariş ettim de şunu unuttum bende yıllardır optik sürücü yok. İnternetten indirebileceğim bir yer var mı? (key daha gelmediği için steam'e key tanıtmak haricinde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 evet, eve geldim, duşumu aldım, şükür namazımı kıldım, tw:rome2 play tuşunua basmayı bekliyorum, inşallah Vajinismus olmaz canım twr2 im :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 harita bölümü çok kötü geldi, unitelerin cizimi vs çok zayıf kalmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hannibal44 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 şu an canlı izlemek isteyenler için http://www.twitch.tv/zagar989 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Sam said: knox'un dediği bende de oldu, 1gb vram yetmiyor bariz. benchmark unlimited video memory option kapalıyken 32fps ortalama, açınca 20fps'ye düşüyor ortalama. oyun bayağı ağırlaşıyor ama mükemmel gözüküyor askerler. bakalım artık deneyeceğim şansımı. gene bir total war oyunu pc yeniletmek istetti lol, en son medieval2'de olmuştu. shogun2 zorlamadı bu kadar. campaign map fps dususleri yasiyormusun sende? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 abi greek state yok ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 7850 ile ultra yaptı herşyi 2x da ffsa mı nderi o, şu benchamrk testinde 35 fps ortalama aldım, ultraya çektim 45 oldu 1280*1024 res. Ama bir kabızlık var grafiklerde ağırlık. Xfire yapabilirim belki zaten makina 7 aylık oldu. Greek state yok birde sonradan mı gelecekde biz o zaman beleşe alacağız ? Herşeyi çok yüksek, üniteleri aşırı yaptım 52 fps oldu böyle daha iyi gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 pronoit said: abi greek state yok ya ? Bende mevcut, new campaign kisminda en sagda Greek state, kendi icinde 3 house olarak secilebiliyor. (steam preorder) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Mısırlan başlayacam sanırım hmmmsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Hannibal44 said: şu an canlı izlemek isteyenler için http://www.twitch.tv/zagar989 herif uyudu uyuyacak az kaldı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar