Law Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Aral iyi iş çıkardı, mng şubeye saat 9.04 de varmış, şubede ofise 5 dakika mesafeda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 eskişehir yenibağlar. saat 12.40 sularında kargo elime ulaştı tamam. editle bir sual: şuan steamde update yapıyor yüzde 87 üzerine nedir bu? bilgisi olan var mı? edit cevabımı aldım: yamaymış alt mesajdan hallendim tnx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Benimki yerel şubeye ulaşmış, bugün akşama kadar gelir diyorlar. Bakalım artık. Lakin caddede kazı yapan tipler bütün sitenin telefonunu kesti, oyun gelse de yamasız gg. Fortuna bu sefer güldürmedi.. Güldürmedi.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Sabah 6 da bagculardan cikmis 8 saattir erenkoy subeye gelisini bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 yau steamden almıştım.preload bitmişti şimdi play a basıyorum hiçbişey olmuyo nedir bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 ilk başta oyunu unpack ediyor ve ufak bi patch + dx zımbırtılarını yüklüyor bi süre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rave Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 yok unpack falan etmedi hiçbişey.C full nerdeyse steam Dye atıyo gerçi ama ondan olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 restart falan at? benimde steam, sabah unpack etmeye basladi su anda oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Itarizim var gecen hafta carsamba ogleden sonra 3 de dhl e teslim ettigim evrak ertesi gun sabah 10 da milanoya teslim edildi benim kargo daha anadolu yakasina gecemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Sabah saat 11de falan elime geçti, bide mersinin tarsusa yakın bi köyünde iş yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Şimdi oyunu kurdum dvdden, şimdi steamde aktive etmek için ne yapmam lazım. Oyun ekle diyip dvd deki keyi mi gireceğim ? Yada steamde aktive tmeye gerek var mı ? Hani patchler vs daha temiz uğraştırmadan iner diye yapmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Oyun steamworks zaten, installer otomatik steam'e ekliyor olması lazım. Bütün turgutreis'in telefonları kesilmiş, oyun şimdi gelse de oynayamacağım. Çıldırmak işten değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Seninki de büyük şansızlık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Sorma, cidden öyle. 20 yıldır buraayım neredeyse, ilk defa bugün böyle birşey oldu. Sabote ettiler resmen beni. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 11:30 da bizim alkadar kargo şubesine teslim etmişler bu saat olmuş benkliyormuş, iş yerinde internete yok, bakamıyorumda bende bodoslama adam gönderdim, bu satırları yazarken tam masama geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Benim oyun da şimdi geldi ama internet yok telefon kesik olduğu için. Hangi duvarı yumruklasam diye geziyorum evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 knox said: said: Evlilik, insanoğlunun hayatını idame ettirdiği vetire içerisinde tadacağı mutlulukların en önemlilerinden birisidir. Anlaşabileceğin bir eş, baldan tatlı olan çocuklar ve diğer sosyal bağlar… Her şey çok güzel, öyle değil mi? Lakin yüzyıllar önce ortam böyle değildi. İskit kadınları, evlenmek istediklerinde kendilerini savaş meydanlarına atıyorlardı. Zira evliliğe hak kazanmak için yapmaları gereken zorunlu bir uygulama vardı. 3 düşman kellesini komutanına getirmeyen kadın evlenemiyordu o dönem… alakasız ama, benim bildiğim, tecavüze uğrayan veya kocası savaşta ölüp tekrar evlenmek isteyen kızlar ve kadınlar, düşman kellesi getirmek zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Feamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 daha oyunu oynamadım, şu meşhur ai sorunlu mısır savaşında gördüm: develer niye ateşli ok atıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hmm bu province de halk huzursuz olunca tüm diğer bağlı şehirleride etkilenio, 1 isyanla 4 şehir kaybetmek ilginç olabilir lel general olmadan ayrı birlik de bırakamıyoruz şehre vede birlikleri ordudan ayıramıyoruz görebildiğim kadarı ile, yapışık hepsi, şu askerleri şu orduya geçireyim diye bi seçenek de yok artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Yarın ekip göndrecekler tamire siteye, açtım kılavuzu okuyorum oturup şaka gibi ya. Steam kodu girmeden oyunu kuramıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Norak said: hmm bu province de halk huzursuz olunca tüm diğer bağlı şehirleride etkilenio, 1 isyanla 4 şehir kaybetmek ilginç olabilir lel general olmadan ayrı birlik de bırakamıyoruz şehre vede birlikleri ordudan ayıramıyoruz görebildiğim kadarı ile, yapışık hepsi, şu askerleri şu orduya geçireyim diye bi seçenek de yok artık sanırım. askerler anca generaller arası değişmelerde oluyor. o da iki general dip dibe gelince oldu. iki adım uzaktan askerleri seçip diğer generale basıyım olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 lan benim kargo sorgulamam çaışmıyor durum'da da havale günü geçti yazıyor ne havalesi aq kredi kartıyla aldım parayı aldığım gün çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 heh gittim telefonu ubs'den bağladım, 3g ile yüklüyorum oyunu. umarım çok büyük değildir yama. :/ derken BİR NOKTA İKİ GİG yama indiriyor, tüküreyim günümüzün day 1 yama anlayışına. bunu indirmeye çalışırsam milyar fatura gelir. lanet olsun. neyse data pakedim 4gb imiş ve 3 gün sonra yenileniyor, zaten az kullanıyorum. boşuna endişe etmişim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jungle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 cep telefonuna bir defalık bi 4gb lık internet paketi tanımlatabilirsin diye tahmin ediyorum. Anında aktiv oluyor en azından turkcell'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 sağol, 4gb imiş zaten sms gönderiyorlardı pakedin detaylarını. ne ara yükselttim farkında değilim, unutmuşum tamamen. neyse en azından adsl bağlantımdan daha hızlı indiriyor. :p derken kuzenler "bu akşam film izlemeye gelelim" diye aradı. :/ MUTSUZLUK :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 Sonraki 45.sayfa (Toplam 80 sayfa) Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır. Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Feamer Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 daha oyunu oynamadım, şu meşhur ai sorunlu mısır savaşında gördüm: develer niye ateşli ok atıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 hmm bu province de halk huzursuz olunca tüm diğer bağlı şehirleride etkilenio, 1 isyanla 4 şehir kaybetmek ilginç olabilir lel general olmadan ayrı birlik de bırakamıyoruz şehre vede birlikleri ordudan ayıramıyoruz görebildiğim kadarı ile, yapışık hepsi, şu askerleri şu orduya geçireyim diye bi seçenek de yok artık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Yarın ekip göndrecekler tamire siteye, açtım kılavuzu okuyorum oturup şaka gibi ya. Steam kodu girmeden oyunu kuramıyorum bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Norak said: hmm bu province de halk huzursuz olunca tüm diğer bağlı şehirleride etkilenio, 1 isyanla 4 şehir kaybetmek ilginç olabilir lel general olmadan ayrı birlik de bırakamıyoruz şehre vede birlikleri ordudan ayıramıyoruz görebildiğim kadarı ile, yapışık hepsi, şu askerleri şu orduya geçireyim diye bi seçenek de yok artık sanırım. askerler anca generaller arası değişmelerde oluyor. o da iki general dip dibe gelince oldu. iki adım uzaktan askerleri seçip diğer generale basıyım olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 lan benim kargo sorgulamam çaışmıyor durum'da da havale günü geçti yazıyor ne havalesi aq kredi kartıyla aldım parayı aldığım gün çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 heh gittim telefonu ubs'den bağladım, 3g ile yüklüyorum oyunu. umarım çok büyük değildir yama. :/ derken BİR NOKTA İKİ GİG yama indiriyor, tüküreyim günümüzün day 1 yama anlayışına. bunu indirmeye çalışırsam milyar fatura gelir. lanet olsun. neyse data pakedim 4gb imiş ve 3 gün sonra yenileniyor, zaten az kullanıyorum. boşuna endişe etmişim heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jungle Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 cep telefonuna bir defalık bi 4gb lık internet paketi tanımlatabilirsin diye tahmin ediyorum. Anında aktiv oluyor en azından turkcell'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2013 sağol, 4gb imiş zaten sms gönderiyorlardı pakedin detaylarını. ne ara yükselttim farkında değilim, unutmuşum tamamen. neyse en azından adsl bağlantımdan daha hızlı indiriyor. :p derken kuzenler "bu akşam film izlemeye gelelim" diye aradı. :/ MUTSUZLUK :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar