Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

knox said:

said:
Evlilik, insanoğlunun hayatını idame ettirdiği vetire içerisinde tadacağı mutlulukların en önemlilerinden birisidir. Anlaşabileceğin bir eş, baldan tatlı olan çocuklar ve diğer sosyal bağlar… Her şey çok güzel, öyle değil mi? Lakin yüzyıllar önce ortam böyle değildi. İskit kadınları, evlenmek istediklerinde kendilerini savaş meydanlarına atıyorlardı. Zira evliliğe hak kazanmak için yapmaları gereken zorunlu bir uygulama vardı. 3 düşman kellesini komutanına getirmeyen kadın evlenemiyordu o dönem…

alakasız ama, benim bildiğim, tecavüze uğrayan veya kocası savaşta ölüp tekrar evlenmek isteyen kızlar ve kadınlar, düşman kellesi getirmek zorunda
Sosyal ağlarda paylaş

hmm bu province de halk huzursuz olunca tüm diğer bağlı şehirleride etkilenio, 1 isyanla 4 şehir kaybetmek ilginç olabilir lel

general olmadan ayrı birlik de bırakamıyoruz şehre vede birlikleri ordudan ayıramıyoruz görebildiğim kadarı ile, yapışık hepsi, şu askerleri şu orduya geçireyim diye bi seçenek de yok artık sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

hmm bu province de halk huzursuz olunca tüm diğer bağlı şehirleride etkilenio, 1 isyanla 4 şehir kaybetmek ilginç olabilir lel

general olmadan ayrı birlik de bırakamıyoruz şehre vede birlikleri ordudan ayıramıyoruz görebildiğim kadarı ile, yapışık hepsi, şu askerleri şu orduya geçireyim diye bi seçenek de yok artık sanırım.

askerler anca generaller arası değişmelerde oluyor. o da iki general dip dibe gelince oldu. iki adım uzaktan askerleri seçip diğer generale basıyım olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

heh gittim telefonu ubs'den bağladım, 3g ile yüklüyorum oyunu. umarım çok büyük değildir yama. :/

derken BİR NOKTA İKİ GİG yama indiriyor, tüküreyim günümüzün day 1 yama anlayışına. bunu indirmeye çalışırsam milyar fatura gelir. lanet olsun.

neyse data pakedim 4gb imiş ve 3 gün sonra yenileniyor, zaten az kullanıyorum. boşuna endişe etmişim heh.
Sosyal ağlarda paylaş

sağol, 4gb imiş zaten sms gönderiyorlardı pakedin detaylarını. ne ara yükselttim farkında değilim, unutmuşum tamamen. neyse en azından adsl bağlantımdan daha hızlı indiriyor. :p

derken kuzenler "bu akşam film izlemeye gelelim" diye aradı. :/

MUTSUZLUK
:m
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...