Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 dnr vermicek galiba kargoya çildireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 said: Durumu: Hazırlanıyor (Kredi Kartı Ödeme) benim Aralda hala böyle gözüküyor, noyu girince bişey çıkmıyor, arayayımmı acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Bende de aynı, olmadı steamden alcağım yarın. 28 ağustosa sipariş verdim belki daha önce sipariş verenlerinki önce sisteme giriliyordur hani sırayla yapılıyorsa, tatar sen kaçında verdin siparişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 23/08/2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Şimdi birde araldan alıp oyunları kargoya verilenler sipariş tarihini yazsın. İş güç kalmadı teorimi destekleyecek kanıtlara ulaşmaya çalışıyorum :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 ya biz geç almışız işte, bizim geç yollanır normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 cok takmayin kafaya, yarin bir bakmisniz oyununuz elinizde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 1 turn 1 yılmış bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 YAAAAAAAAAGGHHH!!!!! HAZIIIIIIIIIIIRRRRRRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 http://www.twitch.tv/psponge campaign stream Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 29.06.2013 sipariş tarihi DnR... vermez olaydım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Reviewlar dusmeye baslamis..hani merak eden varsa linkten devam etsin..usendim buraya calip cirpmaya. http://www.reddit.com/r/Games/comments/1lkqle/total_war_rome_ii_review_thread/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 abi kötü.. beklentiler fail.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Rewievler Spoiler eurogamer – 7/10 pcgamesn – 7/10 rock, paper, shotgun – no score digital spy – 4/5 nowgamer – 9.5/10 cvg – 9/10 joystiq – 3.5/5 one hit pixel – b 9 lives – 86/100 gamesvillage – 9.6/10 eurogamer.cz – 8/10 beefjack – ‘flawed gem’ expansive dlc – ‘no score’ gamestar hungary – 8.7/10 connected digital world - 5/5 everyeye.it – 9.5/10 eurogamer.it 9 spaziogames 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 incelemeler filan hic takmiyorum ya oyun bariz kotu, gamebreaking AI mevcut, shogun 2 'den bile kotu bir cikis yapacak oyun. sirf donemi cok ilgimi cektigi icin katlanicam bazi seyleri birde cok ucuza aldim oyunu yoksa dumanlardi gozumde sdsfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Birkaç yerde shogun üzerine rome modu gibi yorumlar okudum. Shogunu hiç oynamadım ama shogun kötümüydü diğer TW lere göre. Birde gamebreaking AI ne demek ? Patch felan düzeltirler. 2-3 gün oyalasın yeter benim beklentim bu oluyor oyunlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 dusuk not verenlere bakinca Ai hakkinda bazen problem yasamislar biraz..ama anlamadigim sey Shogun'i re-skin yapip cikartsalar bile 7/10 yada 3.5/5 garip bir not, hani eurogamer Xcom-Beureauaeuau'ya da 7/10 vermis...kafalar bi dunya...yada o kadar problemli cidden..Hatta Joystick, xcomburo'ya 4/5 vermis, buna 3.5/5 verirken ehueh...pek iplememek lazim. neyse oynayalim bakalim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 yamayla düzelir ya, Empire misal çok değiştiydi yamalarlan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Shogun eskilere kıyasla kötüydü. Provincelere falan sadece 2 giriş vardı. Silahlar lamerleştiriyordu olayı. Diplomasi sıfır gibiydi. Sadece teması yüzünden sevdim ben. Rome'u çok istiyordum ama en son D3 ile Simcity'i pre order almıştım. İkiside başta patlayınca ağzım yandı bayağı. Almadım bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Shogun 2 şimdiye kadar çıkan en iyi TW oyunuydu. Ondaki kadar yapay zeka olsa bana yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 evet ama oradaki harita sıkıntılıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 said: So it sounds like... ...7/10 if you were annoyed by the bugs and lackluster AI. ...9/10 if you were not. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 o zaman 9/10 benim için heh. bug sorun değil. shogun zaten last man standing döneminde geçtiği için olabilecek en kötü oyun diplomasi bakımından. paradox ki en iyi diplomasi sistemlerini yapar, sengoku bile faciaydı. faults diyor da faults nedir o tek paragrafta söyleyen yok. okumak lazım. said: The trouble with meaningful detail, however, is its imposition to be noticed, a barrier that will likely fend off hordes of uninitiated would-be conquerors. oyun fazla derin diye paradox oyunlarına not kırdıkları gibi kırdılarsa daha da iyi benim için heh. neyse bulup okuyayım yazdıklarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Onu diyorum..yani 7 ne ya..Sunun xcombureaueu tier bir oyun olmasi cidddddden pek mumkun gozukmuyor...neyse streami izliyim, yarin sabah kahvalti esliginde girisecem zaten...Sonra Totalpiskuvit falan bakarim review icin. Sadece aptal Ai ise patchlenir gider umrum olmaz. Yada su ana dek gormedigim accayip kotu seyler var oyunda ki 7yi hakediyor ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2013 review ne abi eşek kadar adamsınız en azından 10 senedir oyun oynuyorsunuz. açın 2 tane gameplay videosu, developer commentary falan, bitti. veya ilk gün korsanla, beğenirsen alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar