Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 66 lira olayı ne zaman bitiyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 pepsi kampanyasi 31 aralik son ama oyunun on siparis fiyati ile 66 lira geliyor, oyun cikinca buyuk ihtimal artacaktir fiyati. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 90 lira olacak, 81 ön-sipariş indiriminde şu an. pepsi vs onun üstüne geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 sizin bölgeye hangi kargonun hangi şubesi bakıyorsa, gidip oradan da alabilirsiniz daha hızlı olabilir, duruma göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 said: Greenmangaming'den 3 arkadaş key satın almıştık Mayıs ayında, dün region olayını öğrenince support ticket attık para iadesi için. Hızlı bir geri dönüş yaptılar ve 1 arkadaşımıza direk para iadesi yapıldı. 2 kişiye ise keylerin Türkiye uyumlu bir key ile değiştirileceği söylendi. İşi garantiye almak için bunu kabul etmedik ve tekrar ticket atıp para iadesi talep ettik. Şu an cevap bekliyoruz, iade yapacaklarını düşünüyorum, son durum bu. Aktive oldu diye bu iş tamam dememek lazım. Oyun çıktığı gün giremezseniz şaşırmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 işiniz mng kargo'ya kaldıysa kusura bakmayın ama 3 gün sonra bile elinize ulaşmayabilir.. 30k'lık ilçeye 2 gunde gelen kargoyu 1 gun de ilçe içinde dolaştıran bir kargo şirketinden bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 mng grev falan var diye duymuştum diye hatırlıyorum, aral kimle gönderecekmiş ki? rakipleri nasıl "subjugate" edeceğiz bilen var mı? civil war da olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ben de gmg'ye refund için ticket attım bakalım. Hem Aral hem gmg içime oturdu, çıkarmak lazım zararı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 fazla bir keyim var greek states dahil olmak üzere, aklınızda olsun. neyse kampanya fiyatı benden alabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Steam Pre-load acilmis bu sabah..indiriyorum, enteresan sey ben 20-30gb ye hazirlamistim kendimi..pre-load 9.9gb indiriyor, nasil skistirdilarsa artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Cuce said: fazla bir keyim var greek states dahil olmak üzere, aklınızda olsun. neyse kampanya fiyatı benden alabilirsiniz. key nerden alınma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 gmg, ama neyse durun alan var sanırım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deschain Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Arkadaşlar daha önce verildimi bilmiyorum ama elimde playstore kodu var 20 tl indirim sağlıyor. Ben rome 2 yi 60 liraya aldım bu kodla haberiniz olsun. Son kullanım tarihi 1 eylül. zjhjsxek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 35 gb hdd ye kurulmus hali iste setup daha az olacak tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Bende de var key. Alırım diyene.. Anlayana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 35 gb degilmis oyun. said: Hello All, So there's been some confusion about pre-loading and the size so just to clear some things up for you. 9.9gb is correct, it will uncompress to a larger size at launch. The game will not be the full 35gb noted in the recommended specs at launch because that includes an estimate of additional space for future content updates, temporary disc space needed at install and so on. The actual size of the game on your hard drive at launch once you’ve finished installing will be around 18gb. No need to panic If you have any concerns I will get the answers if you give me a bit of time find them out. http://forums.totalwar.com/showthread.php/74980-CA-post-Pre-loading-concerns-9.9gb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 son 4 oh be iyiki Araldan almışız, hem bölge sorunu yok hem de acaip ucuza geldi zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 encyclopediayı açsalarda baksak ya erkenden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 bunla idare et Roma Teknoloji Ağacı: http://wiki.totalwar.com/w/Tech_Tree_Panoramic tekno ağaçları böyle ilk çağdan başlatınca, oyununda ilk çağlardan başlaması gerekiyor gibi geliyor bana, koca roma olmusun dok için tech araştırıyorsun veya atina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Rome 2 yi araldan alsak, keyi falan önden maile atıyorlar mı ? Yoksa illa kutunun elimize glemesini mi beklyeceğiz ? Neyse gaza gelmeyeyim siz bir oynayın 1 ay sonra yorumlara göre alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 üsteki tech tree nin full olanı: http://d3sfrpv2p43dtq.cloudfront.net/panorama6/techPanoramic.jpg (not: pic. 22MB kadar, açılması sürebilir baya :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Neyse aldım araldan ama oyunu bekleme kısmı herhalde oynamakdan daha keyif verici olacak benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Kan yok mu bu oyunda.Gameplayleri izliyordum baya güzel ama gözüme battı yoksa options sohbetimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 kanı ayrı satarlar gene :p http://cdn2.steampowered.com/v/gfx/apps/201272/header.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 maalesef yok, shogun 2 deki gibi dlc ile gelicek deniyor ama ne zaman gelir belirsiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar