Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2013 empire ve napolyonda hala gemi bordalarken oyun kitlenebiliyo, ki oyunun en uzun savasları gemi savasları böle yarım saat falan manevra yapıp duruyosun derliyip topluyposun düşman filosunun first rateleri falan hep ele gecirmişssin, hop son gemiyi bordalarken kitleniyo oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 of facia kötü oynadı adam lol. iyi iyi hadi bakalım gelsin oyun. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Romayı fazla güçlü yapmışlar:o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 çok net belliydi o sonucun çıkacağı, adamın bütün gücü süvarisiydi onları da çöp gibi harcayıp ormanda slinger'larla uğraştı. "al yenil şunla" demişler kesin ehu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Süvari zaten ormanda savaşamaz, hadi TW oynamadın bi Gladyatör bi 13. Legion bi Sıpartacustemi izlemedin be adam! sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Komutanım diye geçiniyorsunuz ama ormanlık arazide süvariyle üstünlük kurmuşluğunuz yoktur =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 hayır süvariyi öyle bıraktı triarii karşısında tam şaka gibi, geriye çekmeyeceksen bari bir charge bastır. tamam real-time çok hakim olmayabilir insan ama madem açılma pusuya düşürücem diye, gördüklerinde geriye çekersin olur biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 sdf o ney lan, adam ormana atlılarla girdi lol melee ile ortadan dalarkene slingerlarlar ormandan yandan support verseydi soldaki boşluktanda atlılarla ileri atılıp arkadan/yandan girseydi bamgüm alırdı halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 oyunun şu an en ucuz digital purchase mekanı neresi bu arada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 http://i268.photobucket.com/albums/jj7/THRRRPT/motivatorf46b37b740dc470faaf765134e.jpg işte creed sandı kendini ama o taktikıl cinyus insanlığa bir kere gelir 40000 yılda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2013 Lancelion said: oyunun şu an en ucuz digital purchase mekanı neresi bu arada ? Oyunun şu an en ucuz digital purchase mekanı benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Steamde oyun 3 Eylül değil sadece Eylül olarak gözükmeye başlamış, acaba bir erteleme mi olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 total war gelecek diye pcyi total war manyağı yaptim ertelemesinler pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Sorieno said: Lancelion said: oyunun şu an en ucuz digital purchase mekanı neresi bu arada ? Oyunun şu an en ucuz digital purchase mekanı benim. sen kimsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 oyun en ucuz pepsi kampanyasi ile 66 lira (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 kutulu değil cdkey lazım, rusçusu falan olmaz mı bu işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Bende var işte key, kutulu aldığım için satıyorum 70 TL'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 kutulu lazım asıl ya empire napolyon shogun falan son 4 oyundur hep kutulu alıyorum çünkü silince ve canın çekince yüklemesi ve indirmesi tam bir zulüm oluyor öbür türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Cidden şu kota saçmalığı online oyunculuğa vurulmuş en büyük darbedir herhalde :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 ya kotasında değilim abi de 8mbit internet var maks genelde 300-400 geliyor yani akşam canın çekse anca öbür gün oynayacaksın gece downloada bırakıp falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Bende steamden preorder verdikten sonra farkettim, 35gb yer isterim diyormus, hani install oncesi 20-25gb olsun, bir gecede inmez benim baglanti ile..neyse kota derdim yok en azindan hehe. Umarim pre-load acarlar, 2 gece acik birakirim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 yalnız kutuyu alip içinden sadece cd key çikarsaalksdhad ps kendi sitesinde Available 3rd September 2013 yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2013 Sam said: http://i268.photobucket.com/albums/jj7/THRRRPT/motivatorf46b37b740dc470faaf765134e.jpg işte creed sandı kendini ama o taktikıl cinyus insanlığa bir kere gelir 40000 yılda. lol Sam, iyi güldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2013 Bu araldan alsak oyunu steam e ekleyebiliyormuyuz acaba?Sitede göremedim öyle bir açıklama.Benim cd-room çalısmıyor dijital dl olmazsa yükleyemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar