Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Komutan

Öne çıkan mesajlar

Şunlar var açıklanan:

"Characters that might pose diplomacy challenges for the player to overcome in between battles. Example: “a troublesome senator back at Rome” that may have an effect on your plans in a positive or negative way, on a local or global scale. You can ignore them as they carry on being a nuisance, or you can bribe them... or attempt to kill them... but there will be consequences for succeeding or failing at any of these actions.

Every general is affiliated with a ‘party’ within their faction, such as one of the major Roman or Carthaginian dynasties or the royal household of an Eastern kingdom and their court rivals: as these characters act around the campaign map or retire to the homeland to scheme, they contribute to their party’s overall influence within the faction, with repercussions that will carry on from one generation to the next. "
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 hafta sonra ...
knox said:

kesin medium filan ya

dusununce niye medium'da oynasinlar ki diyecegim,sonucta iyi bir izlenim vermek zorundalar.hmm teknik yetersizlik dicem o zaman ilk basta niye boyle birseye kalkissin.bilemedim ya ama bariz kotu,bazi sahnelerde cok siritiyor

abi totalwar serisinin grafiksel manadaki mentalitesi ve geçmişi ortada, endişelenecek bir durum yoktur diye düşünüyorum. eminim bu oyunda da gayet hoş grafikler olacaktır.

bu arada knox sen HUN da ki Fatih misin?
Sosyal ağlarda paylaş

Komutan said:

Bir de multiyi nasıl yapacaklarını söyleseler. Shogun'dakine benzer bir Avatar campaign olursa, hele bir de her faction için ayrı Avatar ve ordu olursa tadından yenmez.

Shogun gibi olacaktır, farklı bir şey beklemiyorum açıkçası.
Her faction için o kadar detaylandırma yapabileceklerini sanmıyorum multide, ama olursa dediğin gibi tadından yenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

lol hala mı "FOTOŞOK BUNNAR, ZAMANINDA ÇOK FOTOŞOK GÖRDÜM" diyen var. oyun çıkınca kendi ss'imizi koyarız artık napalım. şogun2'nin kalitesi belli ve ortada zaten, medieval 2'den bu yana her oyunda ne hızda ilerlediği de yeterli fikri veriyor daha görmeseydik bile.

videoya gelince: rome1'deki o içiçe savaşma olayına geri dönebilmişler ki benim en çok merak ettiğim oydu. ön saflar "gel bir düello atalım" diye dağılıp seyrelmiyor. haliyle mtw2 üzerine kurulu eb2 yalan olur buna kıyasla. umarım ondan vazgeçip buna geçerler ama patladı gibi zaten her haliyle.

umarım aral şogun2 gibi 60 liradan filan koyar bizim burada, zart diye alırım ilk gün. bomba olacak oyun. (tu)
Sosyal ağlarda paylaş

Sam said:

lol hala mı "FOTOŞOK BUNNAR, ZAMANINDA ÇOK FOTOŞOK GÖRDÜM" diyen var. oyun çıkınca kendi ss'imizi koyarız artık napalım. şogun2'nin kalitesi belli ve ortada zaten, medieval 2'den bu yana her oyunda ne hızda ilerlediği de yeterli fikri veriyor daha görmeseydik bile.

videoya gelince: rome1'deki o içiçe savaşma olayına geri dönebilmişler ki benim en çok merak ettiğim oydu. ön saflar "gel bir düello atalım" diye dağılıp seyrelmiyor. haliyle mtw2 üzerine kurulu eb2 yalan olur buna kıyasla. umarım ondan vazgeçip buna geçerler ama patladı gibi zaten her haliyle.

umarım aral şogun2 gibi 60 liradan filan koyar bizim burada, zart diye alırım ilk gün. bomba olacak oyun. (tu)

Sam onlar fotoşoktu işte, ve evet cok fotoşok gördüm zamanında hergünde günde 4-5 saat min görüyorum. işim bu keza. photoshopla yaratılmıs görüntüyle rendered görüntü arasınındaki farkı anlıyacak dile getiricek kadar uzmanlığım var bu konuda.

gamespot'un medium oynamıs olmasına daha cok ihtimal veriyosan diyicek bişey yok tabi.

hayır bunu gectim shogun2nın grafikleri bile yeterli zaten, üstüne eklemlerine bile gerek yoktu. oyunun ambiyansıya uyması için bikac numara yeterdi ki yapmıslar gibi duruyo zaten. photoshopla vermişler bazı efektleri color managementı dedik inanmak istemediniz, ben napıyım şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

ya photoshop dediğin olay zaten artık bir sürü oyunun içinde efekt olarak var, film grain'li oyun bile var yıllardır. illa fotoşokta eklemek gerekmiyor yani.

hayır şogun2'yi madem biliyorsun, burada neden fotoşok diyorsun hiç anlamıyorum. oyunu açınca zaten in-game ışıklandırması vs'si efekt verilmiş gibi. yetersiz mi grafik yani nedir şikayet buradaki? yeterli de demişsin. yani?
Sosyal ağlarda paylaş

sam gidip bak o zaman o benım photoshop dediğim sslere. git bak lütfen rica ediyorum ordaki ısık ambient efektlerine, toz dumanlara depth of fieldlara bir bak, color managementa bir bak.

evet bunların hepsi var oyun motorlarında ama bak tekrar söylüyorum, photoshopla yapılmıs olanla cgi'ın otomatik yaptığı arasındaki farkı anlamak mümkün, bende anlıyorum. benım işimi yapan bir sürü insanda anlıyor.

su videolarda görüyoruzki bu efektler yok oyunda. olmasıda sart değil, olmasada olur.

oyunun grafiklerine kötü demedim bişey demedim, ağzıma laf tıkma.

bu grafikler bu efektler bu sslerde photoshop var dedim, bi kamyon laf ettiniz özellikle sen, gördüm eldi gameplay video, bende dile getirdim bu hatanızı. bu kadar basit.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
steam'de önsiparişe açılmış, eylül çıkış tarihi. greek states culture pack dlc hediyeli. 60$ tahmin edileceği üzere, aral'ın fiyatını bekleyeceğim herhalde.
said:
The Greek States Culture Pack includes three new playable Factions for use in Single or Multiplayer Campaign modes and Custom and Multiplayer Battles. These factions are the diplomatic Athens, shrewd Epirus and formidable Sparta as playable factions. Each offers range of special tactics to achieve cultural and martial victories, and lethal elite units to crush foes in battle.

The Greek States also share a number of common goals, philosophies and general diplomatic aims. However, they are defined by their fierce independence and between them demonstrate a huge variety in approach to civil and military challenges that often brings them into conflict with the wider world, and each other.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...