Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Total War: Rome 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
teknik olarak adamlar ilk piyasaya sürdükleri şeyden fazlasını sürmediler zaten.ayrıca abi total war'a görsel olarak laf ediyorsun da piyasada total war grafiklerine yakin oyun yok. dawn of war 2 ya da sc 2 diyeceğim ama görsel olarak bunun yanında mehler.strateji olarak diyorum.diğer türler de ne oluyor ne bitiyor bişi diyemem

gameplay olarak patlama ihtimali var yok değil. bu lejyon sistemini ne hale getirdiklerini görmeden bişi diyemem. ama gene de pre-order edilebilecek strateji oyunlari içinde bir bu bir de company of heroes 2 var.

ilk rome kadar devrim olmayacak ama diğer total warlardaki gelimiş ekonomi sisteminin yanına adam gibi bir de a.i yazarlarsa oyun kendi kendini oynatır mis gibi. balans/gerçekçilik için illa mod çikar haha.
Mesaj tarihi:
Ben multiplayer'i nasil yapacaklarini merak ediyorum. Shogun 2, avatar campaign'i ile multiplayer'i cok guzellestirmisti. Rome 2'de de avatar campaign olur herhalde. Ustelik farkli uluslar oldugu icin, bu defa daha ordu cesitliligi de epey daha fazla olur.
Mesaj tarihi:

Norak said:

http://www.youtube.com/watch?v=CGSHI0Ohgqc

ya ps olsa ne olacak, render mender olsa ne olacak, harita boyutuna, askerlerin alana yayılmasına, çevresel faktörlere, v.b. gibi faktörlere baksanıza biraz
Mesaj tarihi:
said:
Remove the piss filter please.

en uygun yorum youtbe'da yapılmıs zaten. gameplaye dair bişiler gelmeden bence heycanlanmaay gerek yok.

shogunda baya toparladıalr aslıdna gurumu ama yinede cok heycan yapmamak lazım
Mesaj tarihi:
Sam said:

"fotoşok bunlar" diyenler çok kötü patlamış ehueh (tu)

of şahane ya, germanya ormanlarında gladyatör filmi yaşanır resmen.

dostum oyundan sahne değil bunlar dsfsd
Mesaj tarihi:
bi de şimdi hepimiz daha önce Rome total war, medieval traileri görmüş insanlarız birbirimizi kandırmayalım şimdi sdf. oyunları güzel ona laf yok ama hiç bir zaman trailerdaki gibi birşey olmuyor yani, trailer işin gaz kısmı
Mesaj tarihi:
yok mtw viking invasion yüklerken seyrettirmişti rtw trailer, tüylerim diken diken olmuştu. oyun aynısın çıktı.

ayrıca bariz yukarıdaki trailer in-game, yakınlaşıyor adama üzerindeki doku çekiliyor bozuluyor filan. pre-render'da öyle abuk hatalar olmaz. 1000 liranın üzerindeki ters uçan uçak gibi.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=k3y0tvky5Iw
aha bu

ya ardeth cidden rome 2 trailer'ını o shogun pre-render cg videosuyla bir mi tuttun? göz var nizam var. birisi sinema filmi kalitesinde, biri in-game kalitesinde. shogun 2'yi max settings oynarken bakın, sonra rome 2 trailer'a bakın.
  • 2 hafta sonra ...
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...