fede Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 kalbimizde. yer bulamadım. 4 3 3 olunca xavi kaptı formayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Bu arada Drogba'yı almayı unuttum ama kesinlikle o hak ediyor forvet spotunu. Adam resmen tek başına chelsey'e kupa getirdi. En kritik anda golleri attı, defansa kadar geldi, müdafa yaptı. vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Messi rekora 1 gol kala sakatlanmış. Yazık lan. Ona bişey olmaz, seneye kırar rekoru da... Üzücü bu kadar gelip son anda kaybetmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 yılın son maçına çıkma ihtimali var diyordu barça doktorları da belli olmaz. Daha da kıramaz, genelde bir doyum noktası oluyor futbolcuların ya. Bu Messi'de olsa bir daha bu kadar kasmaz tahminen, gerçi ispanya kalitesiz bir lig, yaklaşırsa tekrar olacak gibi olursa gelecek sezonun başında yardırabilir yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bizim ujfa bileğini eline verdiğinde bile 1 hafta sonra oynamaya başladıydı bebe. fazla sürmez sakatlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Darkrider, kaynak? ben dün resmi açıklamada önemsiz bişi diye okudum da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ben de bi maç kaçırıcak diye okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 calimero said: Darkrider, kaynak? ben dün resmi açıklamada önemsiz bişi diye okudum da.. Twitter'da La Liga haber kaynaklarından birinde geçmişti. Bizim Türklerde alıp çevirmişti oradan işte Barça doktorları 1-2 maça döner diye, hatta kontrollerden sonra hastaneden ayrıldı vs. falan da deniyordu. Tabii bu hemen maçın üstüneydi. Sonraki kontrollerden daha ciddi bir şeyler çıktıysa bilemiyorum. edit: hatta bu sabaha doğru girmişler yine; Messi could be available to play against Betis this weekend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Ayrıca; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ruav0KvQOOg bu sefer mükemmel olmuş reklam harbi harbi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 senin yazdığını yanlış anlamışım ben ya tamam, sorry :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 DarKRideR said: Ayrıca; http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ruav0KvQOOg bu sefer mükemmel olmuş reklam harbi harbi :D harbi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 2020'yi bize vermediler, karısık oynancak ev sahibi diye bişey yok, alt yazi geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 bizimkiler de çok istemedi zaten. asıl olimpiyatları alamazsak fena patlayacak. ben olimpiyatları 10 tane futbol şampiyonasına tercih ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 ben de olimpiyat olsun isterim de. vermesinler abi ya, yazık olur insanlar olimpiyattan soğur. Modern olimpiyatlarin sonu olur yani :D metrobusde fortlanmaktan evlerine döner insanlar, ne altyapımız var, ne tesisimz var (yapılır dicez de, olimpiyat stadi diye yapılan seyi görduk) ingilizler sehrin merkezne yapar, biz gider gebzeye falan yaparız artık :D insanlık adina vermesinler bize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 belki finali istanbul'da yaparız demişlerdi. arena'da bi yarı final veya final oynanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 olimpiyatlar verilmesin cidden türkiye'ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Lille'in kalecisi Landreau, 360 bin euroluk alacağı ödenmediği için karşılıklı olarak kulüple anlaşarak serbest kaldı. Yani kötü bir kaleci değil, 360 bin euro için serbest bırakılıyorsa Lille gibi bir kulüp tarafından başka birşey yatıyordur onun altında, başkanın kızına karısına mı kaydı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2012 Landreau CM5in mi 4ün mü ne wonderkid kalecisiydi, ben de diyorum isim nerden tanıdık geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 AAAAAAAAAAAAAAABİİİİİİİİİİĞ united 1 kere geldi attı bildigin amatör fifa golüydü kaleci kıpırdamadı ahahah rooney reyiz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 aboo united parçalıyo be, 2-0 yaptı rooney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Ferdinan adamın çenesine tekme vurdu resmen kart yok ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Unitedın golü sayılmadı ve o top döndü Citynin golü oldu. Durum 1-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2012 gol ofsayt zaten, çok ilginç maç oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar