Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Looper (2012)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

• 2 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:

filmi geçen sene izledim ama hatırladığım kadarıyla çocukla burusun gençliği zaten aynı zamandalar. yaşlı brus geri bunların yanına dönüyor işte çocukla genç burus sabit zaten.

Mesaj tarihi:

hayır çocuk brusun yaşlılık yıllarında ortalığın anasını ağlatan op süperhero gibi bir şeydi. çocukken de sinirlenince magneto gibi bişey oluyodu kadın kasaya saklanıyordu çocuğun ayarı kaçınca. filmi baya sevmiştim ya hepsi aklımda kalmış resmen.

Mesaj tarihi:

çocuk ayrı bi karakter abi. joseph gordon-levitt'le bruce willis aynı adam, bruce willis gelecekteki hali işte. çocuk bruce willis'in kendi zamanında dünyayı ele geçiren eleman. doğduğu yeri zamanı falan bilen yok vs. filmdeki olaylardan sonra evil yola sapmamış oluyor.

Mesaj tarihi:

abi 3 ü de aynı değil mi, joe cocukluğunu anlatıyor hatta bir sahnede, annesinin ölümünü görüyor vs. tarladaki sahnede de ona flashback yapıyorlar

Mesaj tarihi:
cidden nasıl bu kadar karıştırılabilir ben de anlamadım, bayağı net açıklanıyordu film boyunca. whatsapp suçlu büyük ihtimalle.
Mesaj tarihi:

kadının tarlaya kaç dediği sahnedeki flashbackten karıştım ben. joe çocuğa annesinin nasıl öldüğünü gördüğünü mü anlatıyordu ne. ordan birbirine bağladım.

12 maymun la karıştırmış olmam mümkün.
  • Yeni Oluştur...