Sam Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2015 yok yaşlı brus vilis için demiştim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 çocuk, ergenlik, burus hepsi aynı zaman diliminde nasıl buluşuyor ya. 1 zaman yolculuğu yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 abi bi daha izle asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2018 filmi geçen sene izledim ama hatırladığım kadarıyla çocukla burusun gençliği zaten aynı zamandalar. yaşlı brus geri bunların yanına dönüyor işte çocukla genç burus sabit zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Çocuk geri göndermeyi bulan patron değil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 hayır çocuk brusun yaşlılık yıllarında ortalığın anasını ağlatan op süperhero gibi bir şeydi. çocukken de sinirlenince magneto gibi bişey oluyodu kadın kasaya saklanıyordu çocuğun ayarı kaçınca. filmi baya sevmiştim ya hepsi aklımda kalmış resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2018 işte çocuk haliyle joe hali nasıl aynı zamanda, joe annesini? joe nun babası joe mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 çocuk ayrı bi karakter abi. joseph gordon-levitt'le bruce willis aynı adam, bruce willis gelecekteki hali işte. çocuk bruce willis'in kendi zamanında dünyayı ele geçiren eleman. doğduğu yeri zamanı falan bilen yok vs. filmdeki olaylardan sonra evil yola sapmamış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 abi 3 ü de aynı değil mi, joe cocukluğunu anlatıyor hatta bir sahnede, annesinin ölümünü görüyor vs. tarladaki sahnede de ona flashback yapıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 değil yahu çocuk başka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 pff bütün gizemi gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 sdf o mal çocuk vardı ya bi tane, billy the kid mi ne unuttum ismini. onun için "o mafya babasının gençliği mi acaba" diye bi fan theory vardı, onla eylen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 gregonun film puanlamaları bundan sonra geçerliliğini yitirmiştir arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 gregonun vizyon lisansini yirtiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Ah ne grego naptin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 benim zannettiğim şekliyle film daha güzel. ama büyük bir boşluk oluyor tabi. skjfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Baska filmi izlemis adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 filmi izlerken kulaklıktan da 12 maymunu dinlemiş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 12 maymun <3 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 cidden nasıl bu kadar karıştırılabilir ben de anlamadım, bayağı net açıklanıyordu film boyunca. whatsapp suçlu büyük ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 ne, grego millenial miymiş !!! neyse yeterince eğlendik. vizyonun tartışmasız tek yılmaz morgülü var o da Red. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 kadının tarlaya kaç dediği sahnedeki flashbackten karıştım ben. joe çocuğa annesinin nasıl öldüğünü gördüğünü mü anlatıyordu ne. ordan birbirine bağladım. 12 maymun la karıştırmış olmam mümkün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 12 maymun da ne senaryoydu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 12 LOOPER MI ALIR 12 MAYMUN MU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2018 valla bruce reis + joseph gordon-levitt, time travel, mutantlar, western tribi kombosunun alması lazım kağıt üstünde ama o işler öyle olmuyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar