ulfang Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 2 ay kaldı , 1 eylül itibariyle evli bir pati olacağım. Çok borca girdim ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 boşuna borca girmişsin kimse altın takmıcak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 davetlimiyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 altın takıcaksan niye davet etmesin abi. o kadar borcu varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Tanımadığın birinin düğününe neden gitmek istersin ki? wedding crusher lık falanmı yapıcaksın ? hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 yapsa güzel bir anı olmazmıydı ama. sonra ne güzel torunlarına falan anlatırdın. kuru kuru düğün olmazdı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 davet etmediğine göre düğün kesin mahalle caddesinde :P gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Ben tanıdığım insanın da düğününe gitmek istemiyorum ki :/ çok büyük olasılık benim düğüne 3 kişi falan gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ne kadar borç yaptın? bunu kendim için soruyorum :p pm de atabilirsin. kalem kalem, düğün nikah vs, gelinlik eşya vs ne kadara mal oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 100 net bir rakam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Yemekliyse gelirim bi 50 lira takarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 wastyrx said: Ben tanıdığım insanın da düğününe gitmek istemiyorum ki :/ çok büyük olasılık benim düğüne 3 kişi falan gelecek lan benim cenazeme de 3kişi falan gelecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 tanımadığımız adamın evliliğinden bize ne aga o zaman niye başlık açıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 dasaaa said: wastyrx said: Ben tanıdığım insanın da düğününe gitmek istemiyorum ki :/ çok büyük olasılık benim düğüne 3 kişi falan gelecek lan benim cenazeme de 3kişi falan gelecektir. Benimkisine baya bi kişi gelir ya öldüğümden emin olmak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 NEDEN LAN? O KADAR ÇOK MU DÜŞMANIN VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 hayırlısı olsun. bende evlenicem bi ara fırsat bulursam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 evlenmeyin arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 ulan şu borclar yüzünden evlenmek istemiyorum haaa karıda boşar zaten beni 3 aya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 valla ben kısmaya çalışıorm güzel planlayıp herşeyiyle 20 ye çıkarsam benden güzeli yok sdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Hala geç değil,zararın neresinden dönersen kardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 agustos sonunda ben de evleniyorum. rahat 20-25k arası harcanıyor. dugun masrafları, takı ve yeni ev kurma muhabbeti. hatta daha fazla olabilir, oturup kalem kalem ne nereye gitti diye hesaplamadım henuz. zor bir surec. bu mevzularda cok ayrilan ciftleri duydum. hayirlisi diyelim. bol sanslar ve omur boyu mutluluklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar