yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mal said: Mal said: iyi olmuş ya iki üç kere geçtim önlerinden. biz burda galatanın dibinde içen gençleriz naber? diye bakıyolardı. sonra ordan indim aşağı bi ara sokaktan. bi dükyanın vitrinine eski ayakkabılar koymuşlar. şaşırdım girdim sordum, bu ne kullanılmış ayakkabımı satıyosunuz. genç biriydi. yok dedi bunlar eskitilmiş eski süsü verilmiş. kaç para dedim. 250 felandı. sonra ayağımdaki 7 senedir giydiğim paramparça adidaslara baktı çocuk. gülümsedim. 500 lira versen satmam bunları diycektim vaz geçtim. hayırlı işler dedim çıktım. çocuk arkamdan wauvv dedi. selamın aleykum demeyi unutmuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 memleketin üniversite mezununa laf anlatamıyoruz ya, sonra ilkokul mezununun akpye oy vermesine şaşırıyoruz vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 konunun tamamini okumadim fakat buraya yazan cogu kisinin galata'nin ortamini bildigini sanmiyorum. once bir gidin gorun sonra konusun. her yer birbiriyle ayni degil. gayet guzel medeni bir sekilde herkesin oturup keyfine baktigi bir yerdi. turistler uzerinde de gayet pozitif bir etkisi vardi. cok sacma bir karar olmus. beyoglu bu tarz kararlarla kimligini kaybediyor yavas yavas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Abim nerdeyse hergün içiyor arkadaşlarıyla sdf, türkiye de içki yasaklansa ilk ben desteklerim sanırım, bende hergün nargile içiyorum, nargileyi de kaldırsalar yine en büyük destek benden :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 niye devlet birşeylerinizi yasaklasın istiyorsunuz onu anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 iyi olmuş dedim de şaka yaptım. ne gürültü vardı ne serserilik bi durum nede etrafı rahatsız etme. benim gözlemim budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 kuledibinde kurmalı kuş satan eleman duruyo mu hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 onun ben gıdısını yiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Estel_Anorien said: niye devlet birşeylerinizi yasaklasın istiyorsunuz onu anlamıyorum. çünkü genç siviller rahatsızzz Q_Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Mal said: Mal said: iyi olmuş ya iki üç kere geçtim önlerinden. biz burda galatanın dibinde içen gençleriz naber? diye bakıyolardı. sonra ordan indim aşağı bi ara sokaktan. bi dükyanın vitrinine eski ayakkabılar koymuşlar. şaşırdım girdim sordum, bu ne kullanılmış ayakkabımı satıyosunuz. genç biriydi. yok dedi bunlar eskitilmiş eski süsü verilmiş. kaç para dedim. 250 felandı. sonra ayağımdaki 7 senedir giydiğim paramparça adidaslara baktı çocuk. gülümsedim. 500 lira versen satmam bunları diycektim vaz geçtim. hayırlı işler dedim çıktım. çocuk arkamdan wauvv dedi. sonra ordan yürüdüm taksim meydanına. durakların arkasındaki parka gittim dinlenmek için. leventten beri yürüyodum ve bacaklarım rahatsızdı. çok yorulmuştum. uzandım banka. yılbaşı akşamıydı. yılbaşının o amerikan filmlerindeki christmast coşkusu vardı etrafta. çıplak ve ince dallı bir ağacın arkasından gökyüzünü seyrediyodum. biyandan da gelen gideni kontrol ediyorum serseri çok olur orda. boş bira kutusu toplayan bi adam yaklaştı. banka uzattığım 7 senelik paramparça adidaslarıma baktı. yüzünü ekşitti. kötü dedi. çok kötü hissettim kendimi sonra :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Evliva Çelebi’nin 1630 tarihli Seyahatname'sinden istanbulda 300 kadar meyhane olduğu bunların çoğunun'da galata'da olduğu evlerine gidemiyecek kadar sarhoş oların ceza almamak için küfecileri beklediği padişahların bile gizli gizli halk arasına girip buralarda içkili muhabbetlere karıştığı halk arasında söylenirmiş, sarhoş olup etrafı rahatsız edenler şikayet olursa ilkinde zindan ikincisinde kırbaç cezası alırlarmış "dikkat yasaklama yok" burda bi daha içki içemezsin demiyor, efendim şimdi 1630 dan 2012 ye geldik sonuç? siz karar verin. edit:yanlış tarih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Flassh said: yalnız galatayla izmirin herhangi bir sokak arası eş değil Valla o herhangi bir sokak arası dedigin yer eski rum evlerinin bulundugu sokaklar.galata kadar tarihi olmasada halen daha mübadele sırasında evlerini terketmiş ailelerin çocuklarının yada evlerini hatırlayan yaşlı rumların hatıralarının yattıgı yerler ve hersene gelip gezerler oraları.ha rumlar umrumda degil ama cidden böyle birşey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 throine said: Teodor said: binalar gayet sevilir. mesela çok sevdiğim binalar arasında frank lloyd wright'ın fallingwater'ı yer alır. Başka bir bina olabilir ama anıtkabir gibi mimarisi özgün olmayan, insanda hiç bir haz uyandırmayan, soğuk ve baştan sona kadar militarizm kokan bir yapıyı sevmek pek mümkün değil. arifin mencistira attigi golu ararken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Abi hastasıyım bu bazı insanları engelleyemiyoruz herkesi yasaklayalım mantığına. Arsızlık cıkaranı durdurmak yerine herkesi kovalayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Devlet beni de yasaklasın, insanların beni görmeleri yasak olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 geçen polis demirlerinin olduğu dip köşede içtim, bişey diyen olmadı. arada gelip içenlerde oldu banklarda. daha iyi sakin olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yazın oturacak yer olmuyor orada nedense. Hayır bok mu var orada onu da anlamadım :D Eskiden oralara inmezdi millet şimdi concon oldu oralar peeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2012 yok işte artık iki üç tane sevgili çift yada 3 kişilik arkadaş grubu oluyor en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar