Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 tuborg kirmizi sdfsdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 daha pahalı ve çok daha dandik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 salak sağma diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 senko said: daha pahalı ve çok daha dandik http://www.whiskymarketplace.com a baktım, aşağı yukarı 4 kat pahalı. Hangisinin daha dandik olduğu tartışılır ama hangisinin daha fakir olduğu sabit. Argümanın çürüdü. Üzgünüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 copry said: BECCCCCCCCCCCCCCCCK s yi unutmuşum lol ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sonradan görme olarakdüzelt bence onu senko. hani bişiden anlamayan ama parayı alınca bokunu çıkartan falan yazsan uzun sürer. ondan dedim -gaz verir- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 fakirlik her zaman parayla olmuyor hacıt işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mal said: hepiniz fakirsiniz olm. yürek fakiri. fakir olacak yürek yok sizde olm. skol biranın kafasını yaşayamayacak kadar fakir yürekleriniz var. pis fakirler ya gidin. münirözkultirad.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Zaten blended bir viskinin karşısına bu daha güzel diye sinlge malt bi viskiyle çıkmak konuya ne kadar yabancı olunduğunu gösteriyor sanırım. Neyse efendim, bira pek içmem ama carlsberg ve tuborg güzel bence. Son zamanda herkes bomonti içer olmuş, olayı ne bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 natakhtari tam skol kafası ya. gerçi çok kötü değil de bidonla bira alıyorsun gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://www.2beerguys.com/images/forblog/blue_moon_glass_bottle.jpg /thread. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 aktiftablet said: Zaten blended bir viskinin karşısına bu daha güzel diye sinlge malt bi viskiyle çıkmak konuya ne kadar yabancı olunduğunu gösteriyor sanırım. Neyse efendim, bira pek içmem ama carlsberg ve tuborg güzel bence. Son zamanda herkes bomonti içer olmuş, olayı ne bunun? yip pek yabancıyım konuya konu neydi_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 taps bira seven yok mu ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Havenless said: @çeto Sen süt iç abi. niye len? çok bira var, sana da bırakırım merak etme :) Yalnız son yıllarda hiçbir forumda,ortamda Tuborg'un Efes'i bu kadar marizlediğini görmemiştim. Bilinçli bira tüketicileri var. Hoş bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Gidin kendinize viski topiği açın lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Haaa bir de viski safari rulez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Kaliteli viski pahalıdır hep içilmez onun yerine brendi için artık varmı bilmiyorum ama ıhlara brendi gayet iyi bir içki. Nar veya üzüm suyuyla çok güzel olurdu mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 guinness neden yok yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bira hamallik yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 -Deno- said: guinness neden yok yok ? Çünkü bad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Grimbergen diye bi bira içtim bi ara süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 copry said: -Deno- said: guinness neden yok yok ? Çünkü bad lol wut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 cetoritto said: Havenless said: @çeto Sen süt iç abi. niye len? çok bira var, sana da bırakırım merak etme :) Yalnız son yıllarda hiçbir forumda,ortamda Tuborg'un Efes'i bu kadar marizlediğini görmemiştim. Bilinçli bira tüketicileri var. Hoş bir durum. Eskiden başlıklarını trollerdim, bir şey demezdin. Hala demiyorsun. Eyvallaaaaaaaaaahmhdufhdufgısdgh. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 lebira; helal bira... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar