Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hangi bira-yine, yeni, yeniden

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
senko said:

daha pahalı ve çok daha dandik

http://www.whiskymarketplace.com a baktım, aşağı yukarı 4 kat pahalı. Hangisinin daha dandik olduğu tartışılır ama hangisinin daha fakir olduğu sabit. Argümanın çürüdü. Üzgünüm.
Mesaj tarihi:
Mal said:

hepiniz fakirsiniz olm. yürek fakiri. fakir olacak yürek yok sizde olm. skol biranın kafasını yaşayamayacak kadar fakir yürekleriniz var. pis fakirler ya gidin.

münirözkultirad.jpg
Mesaj tarihi:
Zaten blended bir viskinin karşısına bu daha güzel diye sinlge malt bi viskiyle çıkmak konuya ne kadar yabancı olunduğunu gösteriyor sanırım.
Neyse efendim, bira pek içmem ama carlsberg ve tuborg güzel bence.

Son zamanda herkes bomonti içer olmuş, olayı ne bunun?
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Zaten blended bir viskinin karşısına bu daha güzel diye sinlge malt bi viskiyle çıkmak konuya ne kadar yabancı olunduğunu gösteriyor sanırım.
Neyse efendim, bira pek içmem ama carlsberg ve tuborg güzel bence.

Son zamanda herkes bomonti içer olmuş, olayı ne bunun?

yip
pek yabancıyım konuya
konu neydi_?
Mesaj tarihi:
Havenless said:

@çeto Sen süt iç abi.

niye len? çok bira var, sana da bırakırım merak etme :)
Yalnız son yıllarda hiçbir forumda,ortamda Tuborg'un Efes'i bu kadar marizlediğini görmemiştim. Bilinçli bira tüketicileri var. Hoş bir durum.
Mesaj tarihi:
Kaliteli viski pahalıdır hep içilmez onun yerine brendi için artık varmı bilmiyorum ama ıhlara brendi gayet iyi bir içki. Nar veya üzüm suyuyla çok güzel olurdu mesela.
Mesaj tarihi:
cetoritto said:

Havenless said:

@çeto Sen süt iç abi.

niye len? çok bira var, sana da bırakırım merak etme :)
Yalnız son yıllarda hiçbir forumda,ortamda Tuborg'un Efes'i bu kadar marizlediğini görmemiştim. Bilinçli bira tüketicileri var. Hoş bir durum.

Eskiden başlıklarını trollerdim, bir şey demezdin. Hala demiyorsun.
Eyvallaaaaaaaaaahmhdufhdufgısdgh. :)
  • Yeni Oluştur...