aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 senko said: daha pahalı ve çok daha dandik http://www.whiskymarketplace.com a baktım, aşağı yukarı 4 kat pahalı. Hangisinin daha dandik olduğu tartışılır ama hangisinin daha fakir olduğu sabit. Argümanın çürüdü. Üzgünüm.
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 copry said: BECCCCCCCCCCCCCCCCK s yi unutmuşum lol ^^
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sonradan görme olarakdüzelt bence onu senko. hani bişiden anlamayan ama parayı alınca bokunu çıkartan falan yazsan uzun sürer. ondan dedim -gaz verir-
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 fakirlik her zaman parayla olmuyor hacıt işte
Oski Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mal said: hepiniz fakirsiniz olm. yürek fakiri. fakir olacak yürek yok sizde olm. skol biranın kafasını yaşayamayacak kadar fakir yürekleriniz var. pis fakirler ya gidin. münirözkultirad.jpg
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Zaten blended bir viskinin karşısına bu daha güzel diye sinlge malt bi viskiyle çıkmak konuya ne kadar yabancı olunduğunu gösteriyor sanırım. Neyse efendim, bira pek içmem ama carlsberg ve tuborg güzel bence. Son zamanda herkes bomonti içer olmuş, olayı ne bunun?
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 natakhtari tam skol kafası ya. gerçi çok kötü değil de bidonla bira alıyorsun gibi bişi.
reyou Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 http://www.2beerguys.com/images/forblog/blue_moon_glass_bottle.jpg /thread.
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 aktiftablet said: Zaten blended bir viskinin karşısına bu daha güzel diye sinlge malt bi viskiyle çıkmak konuya ne kadar yabancı olunduğunu gösteriyor sanırım. Neyse efendim, bira pek içmem ama carlsberg ve tuborg güzel bence. Son zamanda herkes bomonti içer olmuş, olayı ne bunun? yip pek yabancıyım konuya konu neydi_?
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 taps bira seven yok mu ya :(
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Havenless said: @çeto Sen süt iç abi. niye len? çok bira var, sana da bırakırım merak etme :) Yalnız son yıllarda hiçbir forumda,ortamda Tuborg'un Efes'i bu kadar marizlediğini görmemiştim. Bilinçli bira tüketicileri var. Hoş bir durum.
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Gidin kendinize viski topiği açın lan
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Haaa bir de viski safari rulez ^^
Soris Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Kaliteli viski pahalıdır hep içilmez onun yerine brendi için artık varmı bilmiyorum ama ıhlara brendi gayet iyi bir içki. Nar veya üzüm suyuyla çok güzel olurdu mesela.
copry Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 -Deno- said: guinness neden yok yok ? Çünkü bad
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Grimbergen diye bi bira içtim bi ara süperdi.
barbu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 copry said: -Deno- said: guinness neden yok yok ? Çünkü bad lol wut?
Havenless Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 cetoritto said: Havenless said: @çeto Sen süt iç abi. niye len? çok bira var, sana da bırakırım merak etme :) Yalnız son yıllarda hiçbir forumda,ortamda Tuborg'un Efes'i bu kadar marizlediğini görmemiştim. Bilinçli bira tüketicileri var. Hoş bir durum. Eskiden başlıklarını trollerdim, bir şey demezdin. Hala demiyorsun. Eyvallaaaaaaaaaahmhdufhdufgısdgh. :)
Öne çıkan mesajlar