di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Hangi gereksiz yazmis lan bu yorumu diye girdim sen ciktin Silp. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 dh efekt bu boru değil, adamı öldürür kardeşşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Silphatos said: gelir illaki de 800 900 gümletecek yine asus kendi fiyatlandırmasıyla. ben valla 420'ye aynı donanımlı hacer aldım, gelsin keyfime bakarım arkadaşşş >:D<:X:o dh efektimi de koyarım böyle aynen 420ye çok ii oldu(tu):)-D(tu)(:P):PB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 çok kafamı kurcalıon silph 420'de fena değilmişte napacam onu yaw. askere de gidiom zaten pofs arada kaldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 bahsettiğiniz hepsiburadadan görünüp kaybolan iconia Ayüzküsür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Eternalus said: bahsettiğiniz hepsiburadadan görünüp kaybolan iconia Ayüzküsür mü? kaybolmadı var 20 tane http://www.hepsiburada.com/liste/acer-a110-8gb-wifi-7-tablet/productDetails.aspx?productId=bd301677&categoryId=3008012&SKU=BD301677 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 geçen tekrar bakmak için arattımdı da çıkmamıştı. şunun fiyatı 199 + kdv iken 400 küsüre geliyor ya, insan ümitleniyor nexus 7de gelir mi ki böyle diye. ama asusun nasıl düdükleyeceği ttnete verdiği fiyattan belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 nexus min 800 yani 2 kat, onun için çektim ben valla a110'u. gayet hoş alet içi dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 a110 diye bi thread açıp ordan size aslında soru sormak lazım nasıl aletle aranız deyü. e kitap okumak için nasıl olur vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 alet baya baya iyi, ekranı ips deil ama parlaklığı yarıya kadar artırınca gayet güzel oluyo, köklemeye gerek yok yani. bunun dışında işlemcisi canavar ve 32gbye kadar sdkart takılıyo. bende 16lık eski bitane vardı 32gb class 10lar ucuzlasıya 16lıkla idare ederim. bi kılıf önünede iz bırakmayacak film düşünüyom çin sitelerinden, zaten kargo beleş dhgatede falan ama alet çok yeni olduundan a110 için pek aksesuar adı geçmiyo 7inçliklere bakacam mecbur. nexus geldi aslında (ttnet-telekom vs) ama 850 lira ve 8gb sd kart takılmıyo. 32liği gelse 1000 lirayı da geççek demektir. 400 liraya hemen hemen aynısı varken, yazık 2-3 katı vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 hacerime aşığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2012 Google 3G'li modeli 239 pound'a veriyo UK'e. Kargo ile 249. Bakalim vaadedilen odemeler gelirse alasim var bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Fak yu google. Delirttin yine beni gece gece. Siparis vermek istersen olmadi haci gibisinden sacma sapan hata mesaji cikariyor, detay falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Bekle abi bence. 15 gune yilbasi indirimleri gelecek orada, gider bir dukkandan alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Store'larda cok daha pahali ya. Indirimler gelse bile daha ucuz olacagini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2012 Silphatos said: hacerime aşığım bende asik oldum ne diyim. 1 seneye yakin ipad kullandim ama bi kac ayda nexus un kullanim suresi ipad i gecti. Cok kibar ve user friendly alet. Uyurken bile kullaniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 ya siz bu aleti dışarı nasıl internete bağlıyorsunuz? yani cep telefonundan hotspotu açıcan da bağlanıcak da, ohoooo kolay bi yolu olmalı. benimki evde takılıyor paso, sıkıldı aasddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2012 cep telefonu hayatin her aninda her yerde yaninda degil mi tek tusla hotspot acip otomatik girmiyor mu nesi zor geldi ki leventcim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Selam ahali, Ben de haftasonu siparis verdim, google 2 haftada gelir dedi, 2 gunde geldi. sdf Simdi alet sahane de jelatinini cikarmadim daha su ekran koruyuculardan almadim diye. Ihtiyac var mi? Bir de kilif bakiyorum ama denk gelenler hep cok kaba, aletin kalinligini arttirip kullanilabiliteyi dusuren tipte seyler. Siz ne yaptiniz, nasil kullaniyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 ekran koruyucu al iyidir. ben kilif sundan almistim http://www.amazon.co.uk/Luxury-Function-Standby-Built--feature/dp/B008GSMRAY/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1354642581&sr=8-1 pek memnun degilim. is goruyor tabi ama mesela otomatik ekran kapatma olayi cok rahat degil. kapagi hafif kaydirmam gerekiyor kapattiktan sonra. bundan once bir farkli modelini almistim o iyiydi disi siyah deri ici gri renkli. http://www.amazon.co.uk/EasyAcc-UltraSlim-Multiple-Wake-up-Leather/dp/B008OR98WW/ref=sr_1_10?s=electronics&ie=UTF8&qid=1354642652&sr=1-10 fena degil gibi bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Ben de ilk senin aldigini gordum ama kullanimi baya kisitliyor gibi gorundu. Sonradan sunu ekledim sepete, senin onerdiginin cok benzeri ama siparis vermedim daha; http://www.amazon.co.uk/gp/product/B008Q7DDIA/ O tutan kisimlar yalan olmuyorsa kolay kolay baya hos gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2012 kılıf, ekran koruyucu ne ya 200 dolarlık şey zaten barnaklaya barnaklaya kullanacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 GG'de 650 liraya satıyor bir adam 0 olarak. Alınır mı? Yarın sipariş vericem ona göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 32GB 3G'li model UK'de 250 kusur pound'a geliyor. Ayni model ise gayet alinir gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2012 Bu arada sim card taktiktan sonra wi-fi'a baglanamadim. Reboot sonrasi duzeldi. Umarim can sikmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar