deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2012 Yok 16gb wi-fi model. 3G olsa güzel olurdu da bizimkilere nette dolaşsınlar, vakit geçirsinler diye alacağım. Kullandıkları laptop bayağı eskidi; nette surf yapabilsinler, youtube/dizi sitesi stream etsin, 2-3 oyun oynatsın bunları yaparken de acı çektirmesin yeter zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 ucuz ya da pahali olmasi onemli degil ya, ekran koruyucusu sart. sey icin gecerli, simdi sacma sapan bisi olur ekran daha ilk haftadan cizilirse keske alsaymisim diye pisman olmamak icin. yani aleti taktigindan degil de kendi kafanin rahat olmasi icin. yoksa hic bir alete ne ekran koruyucu ne kilif cart curt gerekli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 http://galoscu.net/URUNLER/galoscu/ambalajurunler/strecfilm/Ambalaj_Strec_film_450m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2012 bu arada wifi versiyonuna root çakınca mobile modem çalıştırabiliyormuş. fyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Ekran koruyucu ve kilif geldi. Kilif fena degil ama cok sacma bi olay var. Kilif takiliyken, aletin tusuna basip aciyorum, screen lock'u aciyorum, actigim gibi geri kapaniyor. Ekranin ustundekinden baska bi yerde bi sensoru falan mi var nedir ? edit : Olayi su "Magnetic Sleep / Wake Sensor" muhabbeti sanirim. Kiligin kapagini arkaya katlayinca oluyor gibi. Baya uyuz. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 di said: Ekran koruyucu ve kilif geldi. Kilif fena degil ama cok sacma bi olay var. Kilif takiliyken, aletin tusuna basip aciyorum, screen lock'u aciyorum, actigim gibi geri kapaniyor. Ekranin ustundekinden baska bi yerde bi sensoru falan mi var nedir ? edit : Olayi su "Magnetic Sleep / Wake Sensor" muhabbeti sanirim. Kiligin kapagini arkaya katlayinca oluyor gibi. Baya uyuz. meh. önceki mesajda verdiğin linktekini mi aldın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2012 Evet. Urun fena degil baya guzel fiyatina gore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 gittigidiyorda 600 tl su an kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 hatta link http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/asus-google-nexus-7-tablet-71305485 16gb bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 600 lira çok iyi fiyat. bunu bilir bunu söylerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ObuzHapsever Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Şurda 600 lira civarıymış http://www.teknobiyotik.com/asus-nexus-7-nvidia-tegra-3-islemcili-android-4-1-jellybean-1gb-ddr3-bellekli-8gb-dahili-hafizali-ips-panelli-7-tablet.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 GG'deki 8gb bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 16gb olsa iyiymiş ama 300'e tegra 3 acer varken 8gb+sonsuz sdcard gb buna 600 verilmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 O da android bu da android diyerek dusunmeyin. Nexus baya solid o konuda. Acer nasil diye bakmak lazim o yuzden. Bir de kart, dongle vesaire hep ekstra guc tuketimi demek. Ustune haci ben de varim diyerek sisteme ek is cikardigindan az da olsa etkiliyor kullanimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 SD card'ın da bi limiti vardi diye biliyorum. 32GB lik sd card (varsa) kullanılamıyordu diye okuduydum sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 acer'ın ekran çok kötü ama, nexus ips panel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 yarı fiyata ben kabul ettim ekranını bu şekil, dizi falan bile izliyorum bence gayet iyi çözünürlüğü falan. sonsuz sdcardı da salladım tabii 32gb falan olması lazım max destek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 64 gb var sd kart ama tablet kadardır fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2012 Acera 32 gb sdkart takılıyo max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Selam, 1 tane aldım ben 30MB/s olanlardan, gayet güzel çalışıyor. Hatta Sansa clip+ bile boşta kaldı; zira flac çalabiliyorum aletle :) 8-16 gibi sınırlayıcı hafızalar gıcık edici bir durum olabiliyor. Ekran gerçekten de sıkıntı oluşturmuyor; evet, bazen IPS olsaydı da kafamı yastığa koyduğumda daha rahat görebilseydim dediğim oluyor ama parasına değiyor cihaz. Hatta 90MB/s olan microsd kart alıp daha mı rahat flac kopyalasam diye düşünmüyor değilim; tek sorun max 16GB oluyor kapasitesi : Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2012 ips olup olmaması çok farkediyor mu, ipad vs özlüyüor msunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2013 noldu bu iş geldi mi dandirik telekom dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2013 32gblik 3gli modeli Vatanda 700 bilmem kac lira olmus, 7inc isteyenler kacirmasin. 10 ne zaman gelcek acep:- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 sonunda alabildim be oh eve gidip kurmak icin sabirsizlaniyorum. Evet tavsiyeleri alalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2013 700e 3gli 32gb müthiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar