Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cowboy Bebop

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
18 saat önce, Bone dedi ki:

Dota, Dorohedo, Kengan Ashura bekliyorum hala ben. yeterince LGBT içermeyince iptal ettiler onları herhalde.

dota yı beğenmemiştim de kengan ashura üzdü ?  ses seda da yok çıkacak mı çıkmayacak mı.dorohero da aynı şekil. oysa ki ikisinin mangası da bitmiş yanılmıyorsam

Mesaj tarihi: (düzenlendi)
8 saat önce, Seru dedi ki:

ed'i niye inatla göstermiyorlar.

1. Sezon son sahnede gösterecekler gibi geliyor bana. Netflix stayla işte. 

Akuma_Blade tarafından düzenlendi
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

spikeın karakteri tam kavrayamamışlar sanki

kolay kapışmalarından gülüp keyif alan, ciddi kapışmalarında SRSBSNS takılan biri olması gerekiyor

Mesaj tarihi:

Çok kötü bir şey çıkacak gibi gözüküyor. Netflix'in zaten artık, ''Diversity'' adı altında, beyaz karakterleri zenci filan yapmasından sıkıldım ya. Truva dizisinde de Akhilleus'i zenci yapmışlardı. Savaşa gitmiycem diye kadınlar arasına saklanan, güzelliği ile nam salmış adamı sen gel kel zenci yap...... Bu da saçma sapan birşey olacak. 

Mesaj tarihi:
3 saat önce, ssj4songoku dedi ki:

Çok kötü bir şey çıkacak gibi gözüküyor. Netflix'in zaten artık, ''Diversity'' adı altında, beyaz karakterleri zenci filan yapmasından sıkıldım ya. Truva dizisinde de Akhilleus'i zenci yapmışlardı. Savaşa gitmiycem diye kadınlar arasına saklanan, güzelliği ile nam salmış adamı sen gel kel zenci yap...... Bu da saçma sapan birşey olacak. 

Malum sebepten Gren karakterini baya ön plana çıkartmışlar diye duydum. Kıl olduğum bu durum dışında şu an için diziye nötrüm diyebilirim.

Mesaj tarihi:

orjinal gren tam bir seks monster idi, gercek ve devrimsel bir non-binary karakter. 

when did this:

cowboy-bebop-Elena-Satine-1.jpg

become sexier than this:

gren.jpg

orjinal gren tam bir sex canavariydi, hem erkeklere hem kadinlara hitap edebiliodu

2_20331038149-cowboybebop_113.jpg

su yukardaki tipi castlemek hakaret ya, gercek gren bu diiil!

• Yeni Oluştur...