Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 2012 de bu mu erkek psikolojisi hakkındaki anket aşın artık ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 10 pound mu verdin şimdi zenciye erkek arkadaşın dayak yemesin diye yoksa erkek arkadaşım beni koruyamaz diye güvensizlik hissedip ben de arada kaynamayayım mı dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 hatundan ayrılma sebebim olabilir ki hiç öyle deliyürek triplerim yoktur, şeker gibi adamım. ama o ne lan öyle. sen adam diilsin, 10 kuruştan kaçtın bak hatun çat diye verdi. korkunç. beni bile kavga ettirir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ilk dediğimden vazgeçtim 10p u alır ağzına vururdum sonra adama verirdim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 böyle muşta bulur arasına koyardım 10p'u hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kendi açından doğru olanı yapmışsın da erkeğin gözünde büyük aşağılama şu yalnız, yapmayacaktın bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Llama said: ben direk verirdim laf dalaşına girmezdim yoksada derdim varmı sende (hatuna sorardım) yoksa kusura bakma derdim.. hatun varken laf dalaşiına gerek yok.. kavgayada girilmez. hatunumu kollucan kendinimi. verirler bağırsakları eline valla ilk sayfanın yarısına gelinmeden net doğrucevap verilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Fin said: böyle muşta bulur arasına koyardım 10p'u hatta http://forum.paticik.com/thumbnails/ace/0c3/aeb/db8/3a6/ac6/cb6/56b/212/c61/95_450xNULL.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 muşta taşımak yasak.. yakalanırsanız silah muamelesi görüyor bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 paticikte elite takilan gizli krolarda ortaya çıktı bu topak sayesinde saol bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 sarıl bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Laorx said: Fin said: böyle muşta bulur arasına koyardım 10p'u hatta http://forum.paticik.com/thumbnails/ace/0c3/aeb/db8/3a6/ac6/cb6/56b/212/c61/95_450xNULL.jpg Adamda çıkardı silahı sıktı beynine beynine 2 tane nolcak? Bok yoluna gitti mal diye dalga geçerim valla arkandan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 "yok diyoruz nie veriosn mal mal paranı" derdim kız arkadaşıma da 10 saniye sonra bi daha aklıma gelmezdi heralde. erkek gereksiz triplere girmiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bella said: o kadar sinirlendiği için özür diledi sonra. önemli bir şey değil. iyi yapmışsın o zaman yerin dibine sokup, gururunu kırmakla. Müstahak gibi buradan bakınca. Hatta bir dahakine erkek arkadaşının arkasına eğil zencide itsin düşsün bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 gereksiz trip valla. olay olmasın diye yapılmış bişi sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ayrılık sebebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Abbbuuuiiii topic sahibi hatun kişi diye trollenmemiş neredeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kızmazdım da, kırılırdım ben direk. ya da belki kızar, içime atardım bilmiyorum. olay çıkarmaya gerek yok sonuçta. ama bunun erkek olmakla da alakası yok. cücenin dediği doğru. bir karar vermiş, kendi fikrini savunan, arkasında durmaya çalışan bir insan var ve sen o parayı vererek direk çiğniyorsun onu işte. asıl sorun olan şey bu işte: o fikri savunma şansını elinden alıp, onun yerine sen karar veriyorsun. bu da herkesi aynı oranda kızdırır veya kırar; kadınları da, erkekleri de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 3saatte 13sf mı yazdınız yuh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 adam haklı sen git aylarca yıllarca salonlara vücut geliştir, bi o kadar daha zaman harca boks mma öğren. ne için birgün bi zenci önüne çıkıp para istediğinde desktir diyebilmek için. sonra yanındaki akıllı adama para versin. harcanan saatler, akıtılan terler yemin ediyorum adamın gözünün önünden film şeridi gibi geçmiştir o an. bi de "awwrkadaşlar empati yaptım, adam olgun değil yaa" demiş lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yazar diyor ki : erkek arkadaşım var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 tey allam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 kroluk dediğiniz erkeklik olmasın sakın arada öle gelir atar yaparsın bi inat yaparsın, sırf gıcıklığına yaparsın. bi dostun gelipte keserse bozulursun yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 komikli şakalı şık yok topik kilitlensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 copry said: Empati yapıyorum da bana ısrar edecek kadının biri ben para vermiycem , ben kadınla konuşurken sevgilim uzatıcak vericek parayı ben de kavga çıkarıcam . lol Erkekler gerçekten geç olgunlaşıyor , aynı durumda babam kalkıp olay çıkarmaz şahsen . ay pek bi cirkinmiş be iyyyyğğ. olgunluk memeler cıkınca olmuyo demek istedim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar