Fly Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bu arada hakkaten ne eften puften dertleriniz var ya baska sorununuz olmasin lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 yok ıkı olay aynı tümüyle, farklı bısey yok. dediğim gibi, koluncan cekerdin giderdiniz zaten. ha o an bunu yapmak yerıne para vermıssın akıl edemeişsin falan filan ama yanlıs yöntemi kullandığın ıcın cocukda kızmıs. kızmazı haklımıs haksızmı ondan bahsetymiyorum bak, normal tümüyle bundan bahsediyorum. ne münasebet yanı zorla para isteyen adama nedne para versin, neden vermedıkı verseydıde uzamasaydı konu diye bir tutumunda alemi yok yanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 deadwoll said: Çok yanlış işler yapmışsın dövüşçüyse erkek arkadaşın asdfdgfgj, onun için o adam muhtemelen tokatlanması gereken bir varlıktı o anda. Adam değil erkek arkadaşın kaşıyormuş yarayı muhtemelen, sen de elinden avını alınca köpürmüştür asdfdgf haha adam cidden mma ciyse şu an kendini asıyor bile olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Cuce said: olayıda, erkek psikolojisi, erkeğin toplumdaki rolune falan cekmenın anlamı yok. sen bluz aldın geldin eve aa defoluymus kalktınız gittiniz geri yanında sevgilin. sectin bisey değiştiriceksin defolu bluzla ama kasada sorun cıkartıyo kadın, yok işte bık bık, defolu olsa bilridik biz söle olurdu böle olurdu falan konusuyo iki saat. Sevgilin cat cıkarttı kartı al ccek burdan dedi, ödedi yenı secgiğin giysinin parasını. Hadı bakalım. Cıngarın allahını cıkarsın. mevzunun ne kadar kücük büyük olduğu onemli değil işte, sonucta ınat edilmiş bi mevzuya girilmiş, neden bozuyosunuz insanları böyle. 10 kurus vermeden önce bi asılsaydın koluna cocuğun bosver hadı gıdelım dıye zaten daha cok bulaşmazdı o adama cocuk giderdiniz sakin sakin mekandan. boldlu kısım yapmış olman gerekendi. çünkü onu yaptığında adam kendi içinden "adamın ağzına zıçardım ama hatun korktu" diyecek. Karşıda ki adamlada sessizce bunu konusucaklar. Ha karşıda ki adam olayı uzatıp "noldu kaçıosun" falan derse o onun eşşekoğlueşşekliği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Bella said: evet abi, çeşit çeşit insan var. adamın yanında birşey olabilir. kafayı takabilir, tam oturduğumuzun yerin önünde oldu, bekler vs. şimdi başını belaya mı soksun? bu arada ben chain punch ile adama 2snde 10 yumruk atar sonra da dizimle kafasını yarardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Turk erkeginden kacarken ingiliz macosuna gonlunu kaptiran kizin drami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Ahaha bi de adam dövüşçüymüş kenidni savunabilecek konumda.Sen böyle yaparak iyice kötü hissettirmişsin adama.Valla git özür dile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Zep said: Turk erkeginden kacarken ingiliz macosuna gonlunu kaptiran kizin drami hahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 abi gururla ve inatla alakalı bişi o ben vermediysem bi sebebten vermedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Boks vs. dövüş sporlarıyla uğraşacağım yıllarca. Çalışacağım, terleyeceğim, yorulacağım... En sonunda emeklerimin karşılığını alıp, sürekli kendimi hazır tuttuğum o tehlikeli an gelecek. Beni ve kız arkadaşımı tehdit eden dallamanın ağzını burnunu kırıp sevgilimin kahramanı olup mental doyumun doruklarında gezecekken kız arkadaşım arkadan dolmuş parası gibi 10p uzatacak... Anam yazarken daraldım devam edemicem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 adamı bırakıp dönüp kıza dalardım kafa göz. hıyarbaşı mıyız ? adamla konuşuyosam veresim yok demek ki. orda yaptığı hareketin amacını biliyorum net, "dur fakir ben vereyim" falan değil o. o direkt "ya canım ne uğraşıyosun ben vereyim de gidelim". ama o bile yanlış "canım versen de gitsek" falan de kulağına en fazla ya da bekliycen yanında sabredip. saçma sapan bi hareket o yapılan ama. insanız işte bazen saçma sapan gurur yapabiliyoruz. mecbur sabrediceksin. kesin sevgilinden zılgıtı yedin de ondan soruyosun :D aferin sevgiline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Akhlaur said: Ahaha bi de adam dövüşçüymüş kenidni savunabilecek konumda.Sen böyle yaparak iyice kötü hissettirmişsin adama.Valla git özür dile. diledim ya. diledim de, valla çok sinirlendi ya çok ilginç geldi bana şu dandik olay için. hiç o kadar sinirlendiğini görmemiştim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bella oyle tiplere para vermeyi bir kenara birak muhattap dahi olmadan yuruyup gidin. cevap vermeye falan kasarsan bazen sorun cikabiliyor. ;) ha benzer durum benim basima gelse ki gelebilir her an, suan icin onemsemem sanirim. eskiden suratimi astigim olmustur. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 erkek psikolojisi degil bu, bi meselede piyangodan cikar gibi olaya mudahele eden birinin dediginin tersini yaparsan herkes tepki verir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 bir kızın yapabilceği en büyük hata sanırım erkeği bir mücadele içerisindeyken onu o mücadelede istemediği sonucu sağlayaraktan devredışı bırakmaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 DynamicK said: ha benzer durum benim basima gelse ki gelebilir her an bi taygır aparkata bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Kızın açısından da bakmak lazım ama.Herif pıçah çekse kız senin benim hayatımı riske atmaya hakkın yok gururun yüzünden de diyebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 aquila said: erkek psikolojisi degil bu, bi meselede piyangodan cikar gibi olaya mudahele eden birinin dediginin tersini yaparsan herkes tepki verir. bundan daha efendice anlatilamazdi su durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 piyangodan amorti cikar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Akhlaur said: Kızın açısından da bakmak lazım ama.Herif pıçah çekse kız senin benim hayatımı riske atmaya hakkın yok gururun yüzünden de diyebilir. yahu erkek, kız zorla yaptığı yemekleri erkeğe yedirirken "senın gururun yüzünden benım hayatımı tehlikeye atmaya hakkın yok" diyomu? sevgililer arasında böyle bir anlaşma var işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Doğru noktaya parmak kastın kardeş.O yediğim yemeklerin hakkını alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 buraya kadar yazılanları okudum bella sen haksızsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 "nutella yerim" said: abi kadınların en büyük hatalarından biri kendi logic sistemlerini erkege dayatmaya calısmaları logic sisteminde devasa bir hata olduğunun farkında olmamaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 5 sayfayı okumadım da bellanın erkek arkadaşı bellayı dövdü herhalşde dfs ben muhtemelenb ne para veriosun bu herif bizden zengindir diyip böyle çok basit bir olayı tartışmaya çevirmezdim herhalde çünkü baya saçma ulan sanki karına alma dediğin halde gidip pahalı bişi aldı ev aldı bişi yaptı çarçur etti. kız arkadaşın dilenciye 10 kuruş vermşi.tıopik açılması bile saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Adam dilenci değil orayı kaçırmışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar