Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şu erkek psikolojisini bana açıklayın pls.

Bella

Öne çıkan mesajlar

yok ıkı olay aynı tümüyle, farklı bısey yok.

dediğim gibi, koluncan cekerdin giderdiniz zaten. ha o an bunu yapmak yerıne para vermıssın akıl edemeişsin falan filan ama yanlıs yöntemi kullandığın ıcın cocukda kızmıs.

kızmazı haklımıs haksızmı ondan bahsetymiyorum bak, normal tümüyle bundan bahsediyorum.

ne münasebet yanı zorla para isteyen adama nedne para versin, neden vermedıkı verseydıde uzamasaydı konu diye bir tutumunda alemi yok yanı.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

Çok yanlış işler yapmışsın dövüşçüyse erkek arkadaşın asdfdgfgj, onun için o adam muhtemelen tokatlanması gereken bir varlıktı o anda.

Adam değil erkek arkadaşın kaşıyormuş yarayı muhtemelen, sen de elinden avını alınca köpürmüştür asdfdgf

haha adam cidden mma ciyse şu an kendini asıyor bile olabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

olayıda, erkek psikolojisi, erkeğin toplumdaki rolune falan cekmenın anlamı yok.

sen bluz aldın geldin eve aa defoluymus kalktınız gittiniz geri yanında sevgilin. sectin bisey değiştiriceksin defolu bluzla ama kasada sorun cıkartıyo kadın, yok işte bık bık, defolu olsa bilridik biz söle olurdu böle olurdu falan konusuyo iki saat.

Sevgilin cat cıkarttı kartı al ccek burdan dedi, ödedi yenı secgiğin giysinin parasını. Hadı bakalım. Cıngarın allahını cıkarsın.

mevzunun ne kadar kücük büyük olduğu onemli değil işte, sonucta ınat edilmiş bi mevzuya girilmiş, neden bozuyosunuz insanları böyle.

10 kurus vermeden önce bi asılsaydın koluna cocuğun bosver hadı gıdelım dıye zaten daha cok bulaşmazdı o adama cocuk giderdiniz sakin sakin mekandan.

boldlu kısım yapmış olman gerekendi.
çünkü onu yaptığında adam kendi içinden "adamın ağzına zıçardım ama hatun korktu" diyecek. Karşıda ki adamlada sessizce bunu konusucaklar.
Ha karşıda ki adam olayı uzatıp "noldu kaçıosun" falan derse o onun eşşekoğlueşşekliği
Sosyal ağlarda paylaş

Boks vs. dövüş sporlarıyla uğraşacağım yıllarca.
Çalışacağım, terleyeceğim, yorulacağım... En sonunda emeklerimin karşılığını alıp, sürekli kendimi hazır tuttuğum o tehlikeli an gelecek.
Beni ve kız arkadaşımı tehdit eden dallamanın ağzını burnunu kırıp sevgilimin kahramanı olup mental doyumun doruklarında gezecekken kız arkadaşım arkadan dolmuş parası gibi 10p uzatacak...

Anam yazarken daraldım devam edemicem ben.
Sosyal ağlarda paylaş

adamı bırakıp dönüp kıza dalardım kafa göz.
hıyarbaşı mıyız ? adamla konuşuyosam veresim yok demek ki.
orda yaptığı hareketin amacını biliyorum net, "dur fakir ben vereyim" falan değil o. o direkt "ya canım ne uğraşıyosun ben vereyim de gidelim". ama o bile yanlış
"canım versen de gitsek" falan de kulağına en fazla
ya da bekliycen yanında sabredip.
saçma sapan bi hareket o yapılan ama. insanız işte bazen saçma sapan gurur yapabiliyoruz. mecbur sabrediceksin.
kesin sevgilinden zılgıtı yedin de ondan soruyosun :D
aferin sevgiline.
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Ahaha bi de adam dövüşçüymüş kenidni savunabilecek konumda.Sen böyle yaparak iyice kötü hissettirmişsin adama.Valla git özür dile.

diledim ya.
diledim de, valla çok sinirlendi ya çok ilginç geldi bana şu dandik olay için. hiç o kadar sinirlendiğini görmemiştim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Kızın açısından da bakmak lazım ama.Herif pıçah çekse kız senin benim hayatımı riske atmaya hakkın yok gururun yüzünden de diyebilir.

yahu erkek, kız zorla yaptığı yemekleri erkeğe yedirirken "senın gururun yüzünden benım hayatımı tehlikeye atmaya hakkın yok" diyomu? sevgililer arasında böyle bir anlaşma var işte.
Sosyal ağlarda paylaş

5 sayfayı okumadım da bellanın erkek arkadaşı bellayı dövdü herhalşde dfs

ben muhtemelenb ne para veriosun bu herif bizden zengindir diyip böyle çok basit bir olayı tartışmaya çevirmezdim herhalde

çünkü baya saçma

ulan sanki karına alma dediğin halde gidip pahalı bişi aldı ev aldı bişi yaptı çarçur etti.

kız arkadaşın dilenciye 10 kuruş vermşi.tıopik açılması bile saçma
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...