cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bu hükümet yanlış üzerine yanlış yapmaya devam eder. Türkiye'nin zaten can çekişen saygınlığı tamamen yok olur. her sokağa bir cami + 1 imam hatip ilkokulu + 1 imam hatip lisesi neticesinde elhamdülillah tüm toplum daha bir müslüman olur. sanayi tekelleştirilmeye devam edilir, küçük esnaf-küçük sanayici yok olur. tüketim toplumu tavana vurur. insanlar kredi kartlarının borçlarını ödeyemeyince çocuklarını, karılarını satmaya başlarlar. hırsızlık, adam öldürmek sıradan olaylar haline gelir. işsizlik alır başını gider. doktorlar, mühendisler aç gezer. zaten mevcut işlere feto okullarından mezun kenyalı, ugandalı, zimbabveli doktorlar, mühendisler alınmaktadır. Uzatmaya gerek yok, netice olarak dinin aç karnı doyurmadığı gerçeği bu ülkenin en ücra köşesindeki adamın kafasına dank ettiği gün Türkiye bu hükümetten kurtulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ╔══════╗ ║o-<--<║ ╚══════╝ uyan mamoş uyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 said: ..dinin aç karnı doyurmadığı gerçeği bu ülkenin en ücra köşesindeki adamın kafasına dank ettiği gün Türkiye bu hükümetten kurtulur. böyle bir şey olmaz. hindistanda 1 milyar adam aç, yine de dinle doyuyor adamlar. inancın gücünü azımsamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ütopyanın anlamını öğreniver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 distopya olmuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 benim ütopyamda uçan arabalar var. onlar ne zaman gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben de başlığa baktım, cetintas sosyal devlet falan anlatacak zannetim. meğerse ütopya yı yanlış biliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 autopia mıydı neydi bi araba galerisi falan yapacaklardı 2 sene önce baya büyük. reklamı dönüyordu allahın her günü. naptılar batırdılar mı işi ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bu ütopya ise distopyan nasıl bi şey olurdu merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 cetoritto said: bu hükümet yanlış üzerine yanlış yapmaya devam eder. Türkiye'nin zaten can çekişen saygınlığı tamamen yok olur. her sokağa bir cami + 1 imam hatip ilkokulu + 1 imam hatip lisesi neticesinde elhamdülillah tüm toplum daha bir müslüman olur. sanayi tekelleştirilmeye devam edilir, küçük esnaf-küçük sanayici yok olur. tüketim toplumu tavana vurur. insanlar kredi kartlarının borçlarını ödeyemeyince çocuklarını, karılarını satmaya başlarlar. hırsızlık, adam öldürmek sıradan olaylar haline gelir. işsizlik alır başını gider. doktorlar, mühendisler aç gezer. zaten mevcut işlere feto okullarından mezun kenyalı, ugandalı, zimbabveli doktorlar, mühendisler alınmaktadır. Uzatmaya gerek yok, netice olarak dinin aç karnı doyurmadığı gerçeği bu ülkenin en ücra köşesindeki adamın kafasına dank ettiği gün Türkiye bu hükümetten kurtulur. kKk ulusalcı wet dream kKk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Masakari said: ╔══════╗ ║o-<--<║ ╚══════╝ uyan mamoş uyan adam bu anı beklemiş. önceden hazırlık on numara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Benim utopyam on odemeli ev kredisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 benim utopiam kendini biliyo ;). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ütopya bi fikre mi deniyo yoksa bi yere mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Vuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ütopya ayrıca bir kitaptır :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 aquila said: benim utopiam kendini biliyo ;). Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ütopya yer, selenada vardı. http://img467.imageshack.us/img467/9513/resim87wa3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 çetintaş abi kel yada çok gür saçlı birisi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 selam, bu konu güzelmiş çadırımı buraya kuracağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Uzanılamayan ciğer meselesi vol 3454323467 Reserved :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 utopiam, catal karam, cingenem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 liberal said: said: ..dinin aç karnı doyurmadığı gerçeği bu ülkenin en ücra köşesindeki adamın kafasına dank ettiği gün Türkiye bu hükümetten kurtulur. böyle bir şey olmaz. hindistanda 1 milyar adam aç, yine de dinle doyuyor adamlar. inancın gücünü azımsamayın. ahahaha harbi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 benim topiyamda iri memeli kızlar var küçük memelileri kömür madenine yolluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 utopia vardı, eskiden pati radyosu yapardı zaman zaman, n'oldu ona? negzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar