Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 yify versiyonu çıkmadan izlemiyorum artık filmleri.adam 1.5gb a 1080p çıkarıyor sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 amma istanbul dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 bu senaryo ne ya luc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 liam da dede olmuş zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 bugün rüyamda üçüncüsünü çektim bunun, liam alman askerlerinin olduğu bir barı resmen tarumar etti, öyle bir dövüş koreografisi vardı ki ayık halde tasarlanamaz yani. kaydedebilseydim keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 nasıl tarif ettiysen uyumak için designer drug falan alıyomuşsun gibi tarif etmişsin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 yok rüyada böyle filmler çektiğim oluyor, senaryosundan dövüş koreografisine hep led kafası ürünü gibi ama bir yandan mantıklı, saçma değil. öyle designer drug olsa hollywood kiloyla kullanır hergün ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2013 ben de bikere bi rüya görmüştüm içinde zamanda yolculuktan tut en ağır drama kadar her şey vardı uyandığımda ağlayasım gelmişti böyle şu rüyayı film yapsam dünyadaki herkes 10 puan verir bütün ödülleri alır falan demiştim kendi kendime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2013 daha basındayımda filmin, liam her an behzatı arayıp " abi mevzu var yardımın lazım!" diyebilicekmiş gibi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 polis kovalamaca sahnelerine kıçımla güldüm. hiç bir türk polisi arabasını öyle o bina senin bu bina benim vurmaz. en fazla 50 ile giderler. bu ne lan. sokakta da HEY HEY NEYAPIYORSUN HIRSIZSIN SEN HIRSIZ değil de, çarp bakam birine alıverir altlarına atarlı abilerimiz maşallah sağolsunlar. iyisıhhatte olsunlar. bi de lololol http://i.imgur.com/5PBXo8C.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Film 80lerde mi geçiyor o arabalar ne ya? artı o zaman bile reno12 toroslar vardı poliste murat değil lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 ahuah feciymiş. mahsun abd'de film çeksin, buick sürsün amerikan polisi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2013 paraya hiç kıymamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Kovalama sahneleri güzel ama TRyi bilen biri için gerçekçi değildi. Bir de adam bana çok yaşlanmış geldi bazı sahnelerde aha şimdi belim belim belim diye çökecek hissi verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2013 abi adam 52 doğumlu zaten, babamdan yaşlı. Bırak çöksün sdffsdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar