Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taken 2 (2012)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bugün rüyamda üçüncüsünü çektim bunun, liam alman askerlerinin olduğu bir barı resmen tarumar etti, öyle bir dövüş koreografisi vardı ki ayık halde tasarlanamaz yani. kaydedebilseydim keşke.
Mesaj tarihi:
yok rüyada böyle filmler çektiğim oluyor, senaryosundan dövüş koreografisine hep led kafası ürünü gibi ama bir yandan mantıklı, saçma değil. öyle designer drug olsa hollywood kiloyla kullanır hergün ehe
Mesaj tarihi:
ben de bikere bi rüya görmüştüm içinde zamanda yolculuktan tut en ağır drama kadar her şey vardı uyandığımda ağlayasım gelmişti böyle şu rüyayı film yapsam dünyadaki herkes 10 puan verir bütün ödülleri alır falan demiştim kendi kendime :D
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
polis kovalamaca sahnelerine kıçımla güldüm. hiç bir türk polisi arabasını öyle o bina senin bu bina benim vurmaz. en fazla 50 ile giderler. bu ne lan.

sokakta da

HEY HEY NEYAPIYORSUN
HIRSIZSIN SEN HIRSIZ

değil de, çarp bakam birine alıverir altlarına atarlı abilerimiz maşallah sağolsunlar. iyisıhhatte olsunlar.

bi de lololol

http://i.imgur.com/5PBXo8C.jpg
Mesaj tarihi:
Kovalama sahneleri güzel ama TRyi bilen biri için gerçekçi değildi. Bir de adam bana çok yaşlanmış geldi bazı sahnelerde aha şimdi belim belim belim diye çökecek hissi verdi.
  • Yeni Oluştur...