goldbären Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 trailer ve vizyon tarihi çıktı. hem liam reyizi bir kez daha izlerken, biz ayrıca gelişmekte olan ülke vatandaşları olarak sinemada AHA İSTANBUL DEDİ olarak sevineceğiz. fragmana ve imdbye göre hikaye sadece istanbulda geçiyor. detayını bilmiyorum. yönetmenin en büyük referanslarının colombiana ve transporter 3 olması ise korkutuyor beni. http://www.youtube.com/watch?v=vFZ2eQ0PpW4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/original/000/333/482/3b8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 istanbul dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 "welcome to istanbul" sen de hoşgeldin Liam amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ahaha istanbul dedi 10 milyar dolar reklam yesek şu kadar reklam kabartamayız niye daaasalaştım ki durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 i dont know who you are but i will find you and i will kill you nasıl bulcak dedim ilk filmde buldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/239/906/799.jpg said: ok this one man killed all your sons and brothers, so you decide to piss him off again...........Dam Criminals are stupid güzel ama ya, istanbul'u dağıtacaksa liam abi dağıtsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=rBACYFpqeyU http://www.youtube.com/watch?v=dAkqgeNnFWQ&feature=related bir bourne deil ama epey iş yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 film malum yerlere düştü arkadaşlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2012 daha 2 ay yokmu filmin cıkmasına :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=b9wfJO58OLU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 bu cuma giriyor vizyona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Liam reyiz var diye sadece 6/10 veriyorum. İlk filmin yarısı etmez, İstanbul'da resmen saf oryantalizm olsun diye kullanılmış. Şehir mükemmel kullanılmış, teknik olarak diyelim film için gerçi kimse birşey diyemez ama klasik gözüken kadınların tamamının çarşaflı olması, şehrin sadece fakir kısımlarının kullanılarak Kuzey Afrika şehri ortamı yaratılması vs. halen mevcut. Filmin ilk yarısı koskoca bir boşluk, hiçbir şey yok. İkinci yarıda da Liam abi aksiyona giriyor diye çekilir. Başka bir olay yok. Gidin yani izleyin, zaman kaybı değil ama ilk film gibi birşey beklemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 yönetmen zaten bunun sinyallerini yüz metreden veriyor. istanbul'da derken eki kesmeyle değil boşlukla ayıracaksın. şu andan itibaren alan yöneticiliğin alınmıştır. mod panelini ve avatarını masama bırak çık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 okudum ya la yazdığını. nasıl kıstıysam gözleri artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 DarKRideR said: Liam reyiz var diye sadece 6/10 veriyorum. İlk filmin yarısı etmez, İstanbul'da resmen saf oryantalizm olsun diye kullanılmış. Şehir mükemmel kullanılmış, teknik olarak diyelim film için gerçi kimse birşey diyemez ama klasik gözüken kadınların tamamının çarşaflı olması, şehrin sadece fakir kısımlarının kullanılarak Kuzey Afrika şehri ortamı yaratılması vs. halen mevcut. Filmin ilk yarısı koskoca bir boşluk, hiçbir şey yok. İkinci yarıda da Liam abi aksiyona giriyor diye çekilir. Başka bir olay yok. Gidin yani izleyin, zaman kaybı değil ama ilk film gibi birşey beklemeyin. Sehir mi? Filmi sadece Eminonu'nde cekmisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 birinci filmi izlemedim ben, buna da istanbul'u goreyim diye gittim. yaziklar olsun verdigim paraya. murder on the orient express falan izlesem daha cok istanbul gorurmusum eheh. 70'lerde cekmisler sanki sehir sahnelerini. polislar murat 131'e biniyor, kotu adamlar televizyonda galatasaray maci izliyor, televizyon ilk nesil kumandasiz ustundeki dugmeyi cevirerek kanal degistirdigin televizyonlardan ahah. gozuken tum kadinlar kara carsafli, hadi bu 2012'de daha gercekci 70'lere gore herhalde eheh. luc besson paris'e boyle yapmamistir eminim ilk filmde. pazar pazar ciddiye alip boyle bir sey yazdiysam sebebi cumartesi aksamimin heba olmasi tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 eminönü'nden vapura binip tekrar eminönü'ne dönüyor. istanbul değil sanki arabistan. 2-3 sene önce bir sinema dergisinde luc besson istanbul hayranıyım, imkanım olursan bir film çekicez demişti. öpeyim onun hayranlığına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 "avoid at all costs" yorumu alıyor film neyse ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bugun iki kisi izledik sakin para vermeyin nete dusunce indirir izlersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 malum yerlerden izledim. valla objektif yorumlayamayacağım sprski filmden sonra her film muhteşem gelir. bir de europa corp drive'daki bikaç müziği almış buna da çakmış masraf olmasın diye yönetmeninden çekiniyodum açıkçası ama allahtan transporter kadar dandik değil. bir de çarşaflı kadınlar falan demişsiniz de hiç mi yok abi? istanbulu ne sanıyosunuz. ben siz öyle diyince her sahnede her sokakta çarşaflılar var sandım. değil öyle de. dışarıdan bakınca istanbul egzotik, renkli, pazarından souvenir alıp trafikten sıcaktan kaçıp klimalı oteline geri döndüğün bi yer. maslaktaki üç katlı fakir gökdelenleri mi çeksinler zengin ve elit göstersin diye, adamlarda zaten var onun iyisi. beyler kusura bakmayın polis arabasını unutmuşum ahaha murat 131 ne lan. vazgeçtim siz haklısınız, geri vites Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 izledim kotu, istanbulu new york, paris, miami gibi gosterseler ne olacak :) ne oldugu belli yani 131 haric gerisi daha beter :O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 muhtemelen polisten bize polis arabası lazım çekimler için ama parçalayacaz demişlerdir bizim uyanıklarda "ver bizim süper muratı, kurtuluruz bari arabadan" diye itelemiştir onu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 çarşaflı kadın olayı bence gayet normal.hani film nişantaşında çekilen bi holywud filmi olsa anlarım da adamların filmi çektiği yerlerde kara çarşaflılar var zaten genelde sdfds.sonuçta leş arnavut maftasının tokatlandığı filmde güzel karılar lüks mekanlar olması mantıksız olurdu.sultanahmet haliç falan ara sokaklar çekilen film.ne varsa onu koymuşlar işte. tek takıldığım nokta 131ler oldu.muhtemelen bizimkiler cimrilik yapıp 2 tane ortalama polis arabası vermek yerine külüstürleri vermişler film ise 6/10 işte.liam abinin sogukkanlılığı ve yer tarif etme şekli yeter ahha bide gs maçında petre vardı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2013 torrente koyduktan anca iki hafta sonra mı indi abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar