roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 az çok ne yaptığımı bilen bilir. gayet faydalı sebeplerden okulumu 1 yıl uzatmış idim. bu sabah girdiğim bir ikinci sınıf dersinin bütünlemesinden de büyük ihtimalle geçemeyeceğim için, önümüzdeki yıl ikinci dönem bitirme tezi alamıyorum ve okulum tam 2 yıl uzamış oluyor. planım, +1. yılın güz ve bahar döneminde tüm dersleri vermek, bahar döneminde bitirme tezimi yazmak üzere almanya'ya eski çalıştığım yere dönmekti (davet edilmiştim). ama +1'de bitirme tezi alamayacağım için sıkıntı olacak şimdi. mal gibi kaldım, bütün gündür uyuyorum. +2. yılda ne yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok. adamlara ne dicem onu da bilmiyorum, diğer planlarım da sekteye uğradı, kendimi inanılmaz başarısız hissediyorum. böyle yaptığınız planlar eldeki hesaba uymayınca ne yapıyorsunuz? olabilir yani di mi, normal bişi bu. hayat yani. off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ha 1 yıl ha 2 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 geçmiş olsun. ggnormk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 3 yıl uzatmış gibi bir şey oldu benim, sıkıntı yok ya. bi yerden devam ediyosun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 hayır kaldığım ders te bundan 2 sene önce bi hocanın şekerleme niyetine verdiği mikrobiyoloji, 2 sene önce notu 4-5 sayfaydı, hocası değişmiş kanırtıyor şu an, şimdi 13 tane notu var, sırf %100 ezber anasını satayım. ezber ne lan, ezber ne. latince saçmalıkları ezberlicem de ne olacak, sokayım döngünüze. nefret ediyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bursunu kestiren yoksa np çocuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Öfff en nefret ettiğim dersti benim de mikrobiyoloji , kolay gelsin :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 çok büyük kayıp ben 24 yaşında çalışma hayatına başladım. okulu uzatarak ne büyük hata yaptığımı çalışmaya başladıktan sonra anladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 parayı görünce hata yaptığını anlaman normal:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 okulu uzatma nedenlerine inelim mi biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 senko said: çok büyük kayıp ben 24 yaşında çalışma hayatına başladım. okulu uzatarak ne büyük hata yaptığımı çalışmaya başladıktan sonra anladım. hazırlık okursan zaten 24 oluyor.normal askerlik+yüksek falan 30'a dayanıyorsun ne b.ktan iş arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 3. sınıfta üniyi bıraktım, 1 sene ara verdim, tekrar girdim kazandım. 4 sene böyle gitti. Öss faciası var ki bide liseden sonra, 2 yıl yan gelip yattım. 6 sene gg toplamda. Yılmak yok, yola devam dedim bir şekilde. Hem çalışıyorum, hem okuyorum şuan. Öpülmüş poponun davası olmaz, önündeki seçenekleri değerlendir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Bir de başlığı ' okullu uzaylılar ' diye algılamakta ısrarcı beynim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 kolay gelsin valla. okul bitince hemen yüksek lisans yapayım falan diye düşünürdüm eskiden, şimdi ne kadar uzak bir düşünce geliyor bana belli değil. 26 yaşında falan anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Silktir et hocalatör abim 10 yılda bitirdi okulunu(okuldan atıldı sonra afla geri döndü) o arada kendi başka iş kurdu şimdi iyi de gidiyor işleri yani hayırlısı dicen geçecen çok takılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ben de 2. dönemden 2 ders yüzünden uzatmıştım.. 6 ay çok sıkılmıştım, kendini kişisel gelişime ver, bir dil daha öğren bir kursa git ne bileyim bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 +1'e neden uzadı: erasmus'un ardından almanya'dayken staj ayarladım, 3'ün 2. dönemi okula gitmeyip staj yaptım. +2'ye neden uzadı? hiç bi sebebi yok. uzasın ulan tamam da çok sıkıldım ben ya. hangi nota baksam aşinayım, yeni hiç bir şey yok. sadece önceden aldığım dersleri orta veya iyi değil çok iyi ezberleyip geçmem lazım, ezbere dayalı olmayanları zaten geçiyorum. vallahi aynı metinleri aynı değişkenleri gördükçe beziyorum artık, korkuyorum ne lan bu diye okulu bırakmaktan. yeni bir şeyler yapmak istiyorum artık. istediğim yoldan falan devam etmek istiyorum. para sorun değil, 3 senedir çalışıyodum hala çalışıyorum zaten, mezun olunca iş de buluruz okey de, işte, çok sıkıldım yahu. 1. sınıf dersi kalmış mesela bi tane var, açıyorum notları ulan diyorum ben bunları biliyorum ya, biliyorum. sonra giriyosun sınava kopya çekenler geçiyo, birkaç %100 ezberci geçiyo, gerisi kalıyo. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 arapça öğren geleceğin dili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 "roket adam" said: hayır kaldığım ders te bundan 2 sene önce bi hocanın şekerleme niyetine verdiği mikrobiyoloji, 2 sene önce notu 4-5 sayfaydı, hocası değişmiş kanırtıyor şu an, şimdi 13 tane notu var, sırf %100 ezber anasını satayım. ezber ne lan, ezber ne. latince saçmalıkları ezberlicem de ne olacak, sokayım döngünüze. nefret ediyorum ya. aynı olay bana bu dönem 3 dersten oldu,geçen yıl 'kek lan bu dersler,seneye çalışır en az bb alırım' diyordum,hocalar değişmiş ağzıma sıçtılar,alayından kaldım okul uzadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ezber derste kopyanın dibini görür geçerdim. kendileri kaşınıyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Kolu uzayanlar diye okudum löl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 "roket adam" said: +1'e neden uzadı: erasmus'un ardından almanya'dayken staj ayarladım, 3'ün 2. dönemi okula gitmeyip staj yaptım. lisans öğrencisisin okulun almanya da olsa neyse de okul tr'de iş almanya'da olayı hiç olmamış. 10 yıl da staj yapsan okul yine karşına çıkacak. senin durum biraz okuldan kaçış amaçlı staj gibi olmuş. "roket adam" said: +2'ye neden uzadı? hiç bi sebebi yok. uzasın ulan tamam da çok sıkıldım ben ya. hangi nota baksam aşinayım, yeni hiç bir şey yok. sadece önceden aldığım dersleri orta veya iyi değil çok iyi ezberleyip geçmem lazım, ezbere dayalı olmayanları zaten geçiyorum. vallahi aynı metinleri aynı değişkenleri gördükçe beziyorum artık, korkuyorum ne lan bu diye okulu bırakmaktan. yeni bir şeyler yapmak istiyorum artık. sen okuldan ya da bölümünden nefret ediyor gibisin biraz, haklı mıyım? orada bu dersleri vermek için gerekli olan motivasyon yok gibi. yani bir insan aynı dersi, materyali bu kadar çok görüp hala ilerleyemiyorsa bunlar senin için bir şey ifade etmiyor, senin ilgini çeken bir şey yok gibi onlarda ve angarya gibi geliyor? "roket adam" said: istediğim yoldan falan devam etmek istiyorum. bu yol tam olarak nedir, ne yapmak istiyorsun? okulu bitirmekse yol yordam belli zaten? ama başka bir şey var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 4 yıllık okulu 6 yılda bitirdim. Mutluyum keşke bi daha olsa da 7-8 sene okusam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 okulu uzatıp uzatmaman hiç bir şeyi değiştirmez üzülmene ya da sevinmene gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Ben de yarım dönem uzattıydım, yüksek lisansa başlayacağım diye de ekstradan bekledim, 1 sene de sen ona. Yükseğe başladım, tez dönemindeyim, Almanya'ya geldim burada yazarım, doktoraya başlarım diye. Danışman ayarlamadılar, illa ders alacaksın dediler, derslerde devam zorunluluğu var, haftada 20+ saat ders çaktılar (Bir kez hayır dediler mi evete dönmüyor malum Alman zihniyeti). Türkiye'deki danışmanıma 3 kere mail attım 2 kere aradım adamın genital bölgesinde bile olmadı. 87'liyim, artık Türkiye'ye gelince 6 ay iş bakacağım, tezimi bitirmeye çalışacağım, eğer iyi bir iş bulamazsam tezim ne durumda olursa olsun Aralık celbiyle askere gideceğim. Özetle işler yolunda gitmeyince koy götüne diyip önümdeki ihtimalleri sıralıyorum, ne yapabilirim diye bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar