Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Monster Laptop

bingildak

Öne çıkan mesajlar

Alienware'ın tamamen mefta olması üzerine zorunlu olarak yeni laptop arayışına girdim. Vatan vb. kanallardan asus vb. markalara baktığımda ne yazık ki hiçbirinde GT serisi (sadece nvidia kullanıyorum) dışında gpu göremedim. GTX serisine sahip bir tane laptop bulamadım, sanırım bulsam da 5 bin tl'nin altında olmayacak gibi.

GT serisinin benchmarklarına baktım ve kötüler kötüsü olduğunu gördüm. Sonuçta her gün gaming potansiyeline sahip laptop almıyosun, 2500 tl (bütçem) verdikten sonra da insan performansı kötü bir şey almak istemiyor.

GTX sahibi laptop arayışı sonucunda Monster'ı buldum. Dizaynları korkunç ama sonuçta görüntüsü için almıyoruz. Çok iyi donanıma sahip bir aleti 3 bin tl çıvarı alabiliyorsunuz gibi. (GTX 670M, i7, 8gb ram, 17 inc, full hd 1920 etc)

Önceden hiç adını duymamış olduğumdan ve alienware'dan canım yandığı için sormak istedim. Kullanan var mı, türkiyede teknik destekleri nasıl, teslim süreleri, aletlerin performansları nasıl? Aslına bakarsak donanımı göz önünde bulundurunca bir alienware, veya dell'e göre baya iyi fiyatları. Ondan emin olamadım.

Kullanan, eşi dostu kullanan varsa her türlü bilgi işime çok yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

1 senedir kullanıyorum. bulabileceğin fiyat/performans konusunda en iyi alet. aletin kendisi de harika zaten. her bi oyunu hala rahatlıkla oynatıyor.

servisi baya iyi. Hatta çoğu diğer laptopdan daha üstün. İstanbulda koca bi apartmanları var. adamları ilgili her konuda.

fazla kurcalamana gerek yok. direk al yani...
Sosyal ağlarda paylaş

DareJedi said:

Şöyle alalım...

http://forum.paticik.com/read.php?27,6346791

Görünce çok heveslendim, satıcı ile de görüştüm fakat yaptığım inceleme sonucu monster'da 2600TL'e satılan alet ile arasında 20% gibi bir gpu performans farkı var (Monster daha yüsek performansa sahip). 100 TL'e için değmez gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...