bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Alienware'ın tamamen mefta olması üzerine zorunlu olarak yeni laptop arayışına girdim. Vatan vb. kanallardan asus vb. markalara baktığımda ne yazık ki hiçbirinde GT serisi (sadece nvidia kullanıyorum) dışında gpu göremedim. GTX serisine sahip bir tane laptop bulamadım, sanırım bulsam da 5 bin tl'nin altında olmayacak gibi. GT serisinin benchmarklarına baktım ve kötüler kötüsü olduğunu gördüm. Sonuçta her gün gaming potansiyeline sahip laptop almıyosun, 2500 tl (bütçem) verdikten sonra da insan performansı kötü bir şey almak istemiyor. GTX sahibi laptop arayışı sonucunda Monster'ı buldum. Dizaynları korkunç ama sonuçta görüntüsü için almıyoruz. Çok iyi donanıma sahip bir aleti 3 bin tl çıvarı alabiliyorsunuz gibi. (GTX 670M, i7, 8gb ram, 17 inc, full hd 1920 etc) Önceden hiç adını duymamış olduğumdan ve alienware'dan canım yandığı için sormak istedim. Kullanan var mı, türkiyede teknik destekleri nasıl, teslim süreleri, aletlerin performansları nasıl? Aslına bakarsak donanımı göz önünde bulundurunca bir alienware, veya dell'e göre baya iyi fiyatları. Ondan emin olamadım. Kullanan, eşi dostu kullanan varsa her türlü bilgi işime çok yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 1 senedir kullanıyorum. bulabileceğin fiyat/performans konusunda en iyi alet. aletin kendisi de harika zaten. her bi oyunu hala rahatlıkla oynatıyor. servisi baya iyi. Hatta çoğu diğer laptopdan daha üstün. İstanbulda koca bi apartmanları var. adamları ilgili her konuda. fazla kurcalamana gerek yok. direk al yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ekranına, tuş takımına dokun tatmin ederse al diğer her şey aynı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ama sonuçta laptop Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Evet alex degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 iyi bir de plastik kalitesine baksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Teşekkürler, bir de indirim ayarlayabilirsem direk yapışıcam. 17 inch, 660 ı 670 uprade i ile 3200 e yakın geliyor, onu 3000 e düşürtebilirsem kıyıcam paraya. laptop olmak zorunda sürekli yolculuk artı ofiste kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 yapma etme masaustunde daha ucuza kapatirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Şöyle alalım... http://forum.paticik.com/read.php?27,6346791 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 ağırlık sorun değilse iyi laptop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 DareJedi said: Şöyle alalım... http://forum.paticik.com/read.php?27,6346791 Görünce çok heveslendim, satıcı ile de görüştüm fakat yaptığım inceleme sonucu monster'da 2600TL'e satılan alet ile arasında 20% gibi bir gpu performans farkı var (Monster daha yüsek performansa sahip). 100 TL'e için değmez gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Bende gözünden kaçtıysa diye şey ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Alienware le ilgili sıkıntın neydi ? Bende o taraflara biraz ısınmıştım bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Türkiyede teknik destek söz konusu değil. Garanti dışında en ufak bir şeyde servis ücretlerini abartıyorlar da abartıyorlar. Aldın mı garanti bittikten sonra bir hardware problemi olmaması için dua edeceksin, benim kartım yandı şu an elim kolum bağlanmış durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 bende hep monsterım olsun istemiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar