DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 çok geçmiş olsun kozalak, Allah acil şifalar versin. inş. iyi huyludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Geçmiş olsun, umarım iyi huyludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 geçmiş olsun kozalak Allah acil şifalar versin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 sagolun arkadaslar. hic boyle bise gelmemisti basıma.cok dusunmemeye calısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bettyzone Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 büyük geçmiş olsun. patoloji özelde genellikle 1 hafta (ki arkadaşlar yazmış) devlette duruma göre 1 hafta ila 15 gün arasında çıkıyor. (cerrahpaşa'yı ref. aldım.) patolojiyi verdiğin servisin sana alacağın günü söylemiş, ya da fiş vs vermiş olması lazım alacağın güne dair. çok afaki olacak ama moralini yüksek tutmaya çalış. acil şifalar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Geçmiş olsun öncelikle. Süreleri bilemeyeceğim ama iyi ve kötü huylu tümörün farkları eğer yanlış bilmiyorsam kötü huylu olanın yayılıyor ve kendini tekrar edebiliyor olması. Annem ilk operasyon geçirdiğinde tümörlü bölgeyi almışlardı, ama tümör kötü huylu olduğundan bir kaç ay sonra daha büyük bir operasyon geçirmesi gerekmişti. Umarım kolayca atlatırsınız süreci. Acil şifalar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 geçmiş olsun. benim arkadaşım da geçen sene lenf kanseri ile mücadele etti, atlattı geçtiğimiz aylarda. iyi huylu tümör vardı onun da göğsünün altında. biyopsi, pad sonuçları benim bildiğim kadarı ile 3 haftada falan çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Allah sağlık, sıhhat ve güzel haberler nasip etsin İnşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 düşünmemeye çalış, hayırlısı olsun, haberlerini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Illumemati Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2012 çok geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 geçmiş olsun inşallah ciddi bir şey çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 geçmiş olsun, umarım iyi haberler alırsın geçenlerde annemde biyopsi oldu gırtlağından parça aldılar devlette 15-20 gün gibi bi sürede çıkıyor sonuçlar tekrar geçmiş olsun, annene moral desteğini ihmal etme(zaten etmiyorsundur) ve sende bozma moralini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 oh be. tehlikeli bişe çıkmamış. vücut bişe üretmiş kaburga kemiğinin üzerinde. ama almaları gerekiyor, yoksa ağrılar devam edecek. neyse kötü bişe çıkmadı şükür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetoritto Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 aman kardeşim, geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 +1 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Çok geçmiş olsun, acayip sevindim abi eheheh Sağlık en önemli şey, ufacık hastalıklar bile adamın bütün tadını kaçırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 hadi geçmiş olsun bari... kuzu muzu bişey kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 çook sevindim :) milat olsun, kıymetini bilsin, daha mutlu yaşasın inşallah :) gözünüz aydın gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Ohhh cok sukur , gecmis olsun , cok sevindim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 sağolun :) ben de çok rahatladım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Archangel_ said: milat olsun, kıymetini bilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 ulan korkuyordum bu topic'e bakmaya iyi oldu sevindim kötü bir şey çıkmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2012 kimsenin basina gelmesin valla dusuncesi bile cok kotu bir sey. cok cok gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar