forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 maaşın yarısını gömüyorum 5000 lira filan kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Teodor said: bir insan başkasının ne kadar harcadığını neden merak eder? cevap veren olacağı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 La madem paranın gözüne vuruyoruz hepimiz bu anket neden farklı söylüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 fakir anketi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 fakirlerin konuşma özgürlüğünü de satın aldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 imamizer said: La madem paranın gözüne vuruyoruz hepimiz bu anket neden farklı söylüyor? ben kartonda yaşıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 her gece 20-50 arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 10 lira filan harcıyorum 3.50 otobüs (gidgel) 6.50 BITCHEZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Saeros said: 6.50 BITCHEZ Şimdi millet harıl harıl şunun için imaj arıyor. Şakalar komiklikler olacak burada birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 boğaza karşı 3 liraya bira içiyorum,ortalama 20-30 filan ay lav çanakkale Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 maaşı gömüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 imamizer said: Saeros said: 6.50 BITCHEZ Şimdi millet harıl harıl şunun için imaj arıyor. Şakalar komiklikler olacak burada birazdan. İN-ŞAL-LAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 tr ye geldigimde yol dahil 150 harciyodum ama bunun icinde 8 saat icme var, + cerezler + yemek + yol. tabii taksim icmesi, bogaz icmesi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 istanbul çok pahalı arkadaş. izmir ne güzel ya.şu ana kadar en en en fazla hesap ödediğim yer eski nişanlım ve onun 3 kız arkadaşı bir barda sabah 4 e kadar içtiler, kredi kartlarında sorun çıktı diye tüm hesap bana girmişti 450 TL tutmuştu. ben alkol kullanmıyorum ama 3 kişi sabun gibi içtiler sabaha kadar 20 shot yager mi ne zıkkımsa ondan, vodka energyler falan en az 8 9 tane, arada meyve suları, biralar, sigara bitmesi sigara getirtmeler falan hepsi içinde. epi topu 450 TL tuttu. izmirin gözünü seveyim ben. istanbulda olsa ruhsatı rehin bırakırdım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bar da öyle dandik biryer değil yani bios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 kredi kartı sorunu lol limit yetmeyince de herkesde fix "alla alla kartta/manyetikte/çipte/posda sorun çıktı heralde yoksa mümkün diil" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sabun içmez zaten yanlış benzetme var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Adam demiş işte alkol almıyorum diye. Jargona yabancı normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Gece çıktığım yok pek de, provaya giderken yol parası vs 10 20 tutuyor 20 de yemek 40 işte. Ev yönetir, dışarda keyif alamıyorum pek (in b4 asosyal) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Chaotic said: bar da öyle dandik biryer değil yani bios :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 süngere izmirliler sabun diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 nereye cıktıgına baglı sahilde de içen reinada da kopan bi insanım yanımda hatun kişimde oldugundan genelde 50 tl felan harcıyorum ortalama bi barda fasıl masılsa genelde 60 90 arası fiks oluyor adam bası ne yapcaksın nerde yapcaksın onemli olay ole kop kop meraklısı bi insan deilim pek cok ozel durumlarda oluyo ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sünger doğrusu özür diliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 sabun gibi içmek ne lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Chaotic said: bar da öyle dandik biryer değil yani bios Chaotic said: dandik biryer değil yani bios Chaotic said: dandik biryer Chaotic said: değil Chaotic said: bios ahhahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar