Loex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 tek başınıza harcadığınız parayı merak ediyorum karı ya kıza yedirdiğinizi değil saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 değişir çok. taksiyle git gel e 40-50 lira veriyorum sadece bazen. çıkıp 3 bira içip toplu taşımayla döndüğümde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Eskiden mal gibi 300 400 500 allah ne verdiyse harcayıp sonra parasız kalıyordum. Şimdi 100'ü geçirmiyorum genelde, bazen o kadar bile değil fazla içesim yoksa. Kız arkadaşım da sülük familyasından olmadığı için bu böyle mümkün zira. Ha işin içine "yemek" girdi mi bu katlanarak artıyor tabi. Ben yemek masasına gelen hesabı kız arkadaşıma elletmiyorum kesinlikle. Ala turkalık belki ama yemek sofrasına gelen hesabı erkekler ödemeli benim gözümde. Çıkıyoruz içiyoruz sıçıyoruz falan büyük oranda herkes içtiğini veriyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 200-250 gidiyor iyi bir restorantta, bi 35'lik yanına balık ya da artık ne varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yemeksizse 100, yemekliyse 150 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 300-400 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ben en çok arabayla çıkıp sonra içip araba kullanamıycak duruma geldiğimde harcıyorum taksi maksi derken 250+ ya patlıyo bi gece ertesi gün arabayı almasıyla falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Arabayla çıkıp "İÇERSEM TAKSİYLE DÖNERİM ABİ NOLCAK" düşüncesini hiç gerçekleştiremedim. Genelde "BU SAATTE ÇEVİRME OLMAZ YEA, SİZ ÖNDEN GİDİN BEN ARKANIZDAN GELİYORUM ÇEVİRME OLURSA ARARSINIZ İYİYİM BEN ZATEN ÇOK İÇMEDİM" şekline bürünüyor promilden bağımsız olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Yakın yer arkadaşlarla 1-2 içki--> 30-40 lira Uzak yer arkadaşlarla 1-2 içki---> 45-55 lira Yemek giriyora işin içine + 20 Bir olay varsa güzelce içilecekse içki fiyatları x 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 kullanmayın alkollü ya, çevirmesi bilmemnesinden değil bariz dağılıyo refleksler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bir de normalde iyi hizmet için paradan kaçınmam o sıra varsa, fakat şu alaçatı nasıl pahalı bi yer fix herşey 20 lira olur mu ya. kola 10 su 5, ara sıcak 20, dandik salata 25 diye gidiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Abi biliyorum. Alsancak'tan Karşıyaka'ya gidiyorum yani çok da uzak değil. Gerçi hep ertesi gün pişman olup bir daha kullanmıcam diyorum ama işte hıyarlık naparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Solo 100+ Esimle 200+ Ailecek 300+ Alkolsuz ise ortam o zaman kafabasi -25TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 nomsaR said: Bir de normalde iyi hizmet için paradan kaçınmam o sıra varsa, fakat şu alaçatı nasıl pahalı bi yer fix herşey 20 lira olur mu ya. kola 10 su 5, ara sıcak 20, dandik salata 25 diye gidiyo.tektekçi diye bir yer açılmış, bu asmalıdakinin çakması. güzel güzel shotlar varmış. haberin olsun gitmediysen. edit: Alaçatı'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Ulaşımım çok pahalı, evim abes yerde olduğundan alkole araba götrümeyince toplu taşımaya kadar en azından taksi şart oluyor, toplam 40 falan ulaşıam gidiyor. Taksim taraflarına gidiyorsam geceyi 120-150 civarına kapatıyorum, uzun zamandır çıkmadıysam daha da artıyor. Eğer arabalıysam bayağı bütçe toparlıyor, hem taksi parası falan girmiyor, hem de alkol parası bayağı düşüyor (1, hadi gece çok uzun geçecekse 2 bira. fazlası yok. o konuda çok katıyım. cüsse de çok iri olduğundan zaten etki etmiyor o kadarı.) otopark ve benzin parasıyla beraber 70-80e kurtarıyorum, ama alkol olmayınca tadı olmuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 dışarı çıkacak halim yok lan = işe başlamak çok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 o tektekçi çok iyi ilk açıldığında daha da iyiydi şimdi çok popüler oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 gece niye dışarı çıkıyonuz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bir insan başkasının ne kadar harcadığını neden merak eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Loex said: o tektekçi çok iyi ilk açıldığında daha da iyiydi şimdi çok popüler oldu Popüler olan yer bitiyor zaten. Çeşme'de son kalem kaldı, o da riders. O da düşerse gg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Direk benzin 100 lira gidiyor zaten meeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 evin anahtarını koyuyorum her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Teodor said: bir insan başkasının ne kadar harcadığını neden merak eder? acaba ben mi çok harcıyorum sorusuna yanıt olabilir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 700-800 filan harcıyorum beyaz kadınlara fazla gitmyior da içkiye çok gidiyor ya yanıma da alkolik karıları alıyorum onların içkisini de ekle allahtan holding sahbiiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ne kadar maaş alması gerektiğine karar vermeye çalışıyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar