Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

List of Worthwhile Dos Games

BonePART

Öne çıkan mesajlar

liste fena değil.
abuse, battle chess, blackthrone, blood, carmageddon, command & conquer, crusader no remorse, day of the tentacle, death rally, descent, doom, duke nukem 3d, full throttle, grand theft auto, indiana jones and fate of atlantis, jazz jackrabbit, another world, quake, raptor, realms of the haunting, sam & max, shadow warrior, dark forces, stunts, system shock, daggerfall, monkey island, settlers 2, theme hospital, theme park, ufo enemy unknown, warcraft 2, wolfenstein 3d
oynardık ilkokul-ortaokul yıllarında... (90-98'e denk geliyor)

yalnız gods koymamışlar, bu da bu listeyi silip atar benim açımdan.

bi de dungeon keeper yok, o da dos oyunuydu.
super frog, prince of persia, golden axe de koymamış, o da ayıp.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

yalnız gods koymamışlar, bu da bu listeyi silip atar benim açımdan.

bi de dungeon keeper yok, o da dos oyunuydu.
super frog, prince of persia, golden axe de koymamış, o da ayıp.

Gods is a 1991 video game by The Bitmap Brothers where the player is cast as Hercules in his quest to achieve immortality. The game was first made for Amiga and Atari ST computers and then ported for various other platforms. Like other Bitmap Brothers' games, Gods was highly praised by critics thanks to the quality graphics and music.

dungeon keeper once win relasei cıkmıs

Prince of Persia is a video game franchise created by Jordan Mechner, originally developed for and released on the Apple II Computer in 1989. The original game and its first sequel were 2D platform games, but the series made the switch to three-dimensional following the release of Prince of Persia 3D in 1999.

golden axe
Release date(s) Arcade
May 1989
Mega Drive/Genesis

JP December 23, 1989
NA August 14, 1989
EU November 30, 1990

Mega Drive/Genesis (Virtual Console)

NA November 28, 2006

JP December 2, 2006

PAL December 8, 2006

Arcade (Virtual Console)[1]

JP June 23, 2009
NA October 26, 2009
PAL September 18, 2009
Sosyal ağlarda paylaş

Angry birds ve temple run çok kötü oyunlar ya. Cut the rope yine baya güzel ve telefon mekaniklerine uygun bi oyun da özellikle angry birds çok yavan geldi bana. Bi iki bölüm oynadıktan sonra hep birbirinin aynı, nasıl bu kadar tuttu hiç anlamayacağım.

Temple run da tam bir ayfon oyunu. Keşke androide portlamasalarmış da ayfonda kalsaymış. Androidin kalitesini düşürüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

angry birdsin tutmasının sebebi basit olması yavan olması zaten
iq 15 olan kızlar bile angry birds oynuyorum cok nerdum diye geziyo etrafta
Alıntı

Abi çoğunuz lifersınız, buradan başka bi sürü arkadaşlarınız var derecek kadar çok. Her aktiviteyi dışsardan arkadaşlarınızla yapıyosunuz. Gaming kültürünüz yok. İyi oyunu'yi tanıma kültürünüz yok. _Hardware tanıma kültürünüz yok. Kafanız tek bakış, oyun çeşitliliğine hazır değilsiniz. Nerdüm diyeniz de tatava. Bilirim her yerini yazıcıoğlunun diyo, ara sokakta bir esnaf bilgisayarcısında uğramamıştır mesela. Diskete oyun cçektirmemiştir.
Sosyal ağlarda paylaş

liste imbaymış bi kaç tanede ben ekliyim hoş o yaşta kökenlerini bilecek kadar sufferenough değildik emmeee...

robocop
lotus
infernal tome "du galiba yanlış yazmış olabilirim."

bunlar listede eksik gördüklerim değil aksine belkide listeyle alakası bile yok reset kafayla yaşamıma devam ettiğim için anlık yanılsamalar anca bu kadarına izin verdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Desert Strike gibi bir de Jungle Strike vardı sanırım, öyle bir şeyler hatırlıyorum.
Quarantine oynardım ben deli gibi ama bu listeye girecek kadar iyi mi bilemedim gerçekten.
Abuse gerçekten korka korka oynadığım 4-5 oyundan biriydi. Ama genel olarak ben de FPS oynamışım hep. Rise of the Triad'ı baya oynadıydım. Fellik fellik aradım hatta sonradan.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...