Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

List of Worthwhile Dos Games

BonePART

Öne çıkan mesajlar

imamizer said:

Eksik.

Şu seriyi unutan bizden değildir:
Road Rash

Daggerfall

Daggerfallın adının the elder scrools : daggerfall oldugunu bilmeyen bizden değildir.

Bu arada phantasmagoria windows oynu. Yukarıyı okursan gorceksin ki hem windows hem dos icin yayınlananlar yok listede diyo.

Bu arad mortal kombatta arcade bazlı oyun nes de de release diliyo. PC versiyonu port sanırsam.

BURNNNN!!!
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Eksik.

Ecstatica

Phantasmagoria

Mortal Kombat

Şu oyun lan da hayvancasına zevkliydi hele:
Populous 2

İlk action stratejilerden:
Herzog Zwei

Road Rash

Daggerfall

Segada ayıla bayıla oynardım, harika oyundur:
Desert Strike

şu phantasmagoria'yı görünce hatırladım

bir oyun vardı adını hatırlamadığım aklımda kalan birkaç sahnesini yazıcam kodese atıyolar bizim elemanı ötede duran silahı zihin gücü ile kaldırıp kodesten çıkıyo daha sonra ambar gibi bi yerde eline disk şeklinde bişe fırlatan bir silahla dalıyor uzun saçlı top sakallı sarışın bir yarma ve elemanlarına karşı savaşıyor..oyunun bazı kesimlerinde ofise girip elimizdeki eşyaları çevredekilere sorabiliyoduk atıyorum pense var 'bu ne' diye sorunca karşımızdaki kadın 'ne bilim amk' diye bakarcasına cevap veriyodu..oyunun en büyük özelliği phantasmagoriada olduğu gibi tam ekran gerçek görüntülerden oluşmasıydı biliyormusun böyle bi oyun?
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

Eksik.

İlk action stratejilerden:
Herzog Zwei

Bu arada epic fail bi mesaj atmıssın abi her satırın yanlıs.

Developer(s) TechnoSoft
Publisher(s) TechnoSoft
Platform(s) Sega Mega Drive/Genesis
Release date(s)

JP December 15, 1989
NA January 11, 1990
EU 1990

Genre(s) Real-time strategy, Action RTS, Tactical shooter
Mode(s) Single player
Multiplayer (split-screen)
Media/distribution Cartridge
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

imamizer said:

Eksik.

Road Rash

Daggerfall

Daggerfallın adının the elder scrools : daggerfall oldugunu bilmeyen bizden değildir.

haa bilmiyodum haggaten. iyi oldu yazdığın.

Arada konsollara da kaymışım düşünürken sega'da oynaydığım dos-pc oyunları aklımı karıştırdı. Hem sen Tomb Raider'ın windows versiyonu olmadığına, dos oyunu olduğuna inanıyorsun da benim listememi takıyorsun bu kadar? Hatta dos oyunu bile değil o.
lütfen..
Carmageddon dos / windows birlikte release olmuş. O zaman o listede ne işi var? İlk etapta gözüme çarpan bu iki oyun oldu kurcalasam daha bulurum bi şeyler daha.
Yani listenin kendisi de fail.
Raad ol sen.
Sosyal ağlarda paylaş

imamizer said:

haa bilmiyodum haggaten. iyi oldu yazdığın.

Arada konsollara da kaymışım düşünürken sega'da oynaydığım dos-pc oyunları aklımı karıştırdı. Hem sen Tomb Raider'ın windows versiyonu olmadığına, dos oyunu olduğuna inanıyorsun da benim listememi takıyorsun bu kadar? Hatta dos oyunu bile değil o.
lütfen..
Carmageddon dos / windows birlikte release olmuş. O zaman o listede ne işi var? İlk etapta gözüme çarpan bu iki oyun oldu kurcalasam daha bulurum bi şeyler daha.
Yani listenin kendisi de fail.
Raad ol sen.

Carmageddon was originally released on the PC (for DOS) in 1997, but was eventually ported to Microsoft Windows (1997), Macintosh (1997), PlayStation (1999), Nintendo 64 (2000) and Game Boy Color (2001).

Tomb Raider is an action-adventure video game developed by Core Design and published by Eidos Interactive. It was originally released in 1996 for the Sega Saturn, with MS-DOS and PlayStation versions following shortly thereafter.
Release date:
MS-DOS -NA 14 November 1996
MS-DOS -EU 22 November 1996
Microsoft Windows EU June 1998
Microsoft Windows NA June 1998

http://en.wikipedia.org/wiki/Carmageddon
http://en.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider_%281996_video_game%29
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

Volfied (ヴォルフィード Vorufīdo?) (also known as Ultimate Qix on the Sega Mega Drive/Genesis or Qix Neo on PlayStation) is an arcade game released by Taito in 1989. A port for MS-DOS has been developed by Empire Interactive and published by Taito in 1991.

volfied. efsanevi oyun. lecındıri
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...