BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Gaming diyince aklıma ne mario geliyo nede battlefield. Gaming dediğin benim için budur. Yayınlandıysa tekrar yayınlansın değer. http://information2share.files.wordpress.com/2012/06/list-of-worthwhile-dos-games.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 utopia yi aradım heyecanla yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Sunu farkettim bu arada her satırda en az 2 hatta 3 oyun var oynadıgım bitirdiğim hastası oldugum. Baya guzel liste olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yarisini indirip tekrar oynamak istedim su an. su settlers i da hic oynamadim. dergilerde falan incelemesini okumus oynamak istemistim cok icimde kaldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Eksik. Ecstatica Phantasmagoria Mortal Kombat Şu oyun lan da hayvancasına zevkliydi hele: Populous 2 İlk action stratejilerden: Herzog Zwei Şu seriyi unutan bizden değildir: Road Rash Daggerfall Segada ayıla bayıla oynardım, harika oyundur: Desert Strike Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 imamizer said: Eksik. Şu seriyi unutan bizden değildir: Road Rash Daggerfall Daggerfallın adının the elder scrools : daggerfall oldugunu bilmeyen bizden değildir. Bu arada phantasmagoria windows oynu. Yukarıyı okursan gorceksin ki hem windows hem dos icin yayınlananlar yok listede diyo. Bu arad mortal kombatta arcade bazlı oyun nes de de release diliyo. PC versiyonu port sanırsam. BURNNNN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Marty said: yarisini indirip tekrar oynamak istedim su an. su settlers i da hic oynamadim. dergilerde falan incelemesini okumus oynamak istemistim cok icimde kaldi. abi settlers 1 yane grafik olarak zorda settlers 2 hala oynanabilir 7 felan cıktı en son sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 imamizer said: Eksik. Ecstatica Phantasmagoria Mortal Kombat Şu oyun lan da hayvancasına zevkliydi hele: Populous 2 İlk action stratejilerden: Herzog Zwei Şu seriyi unutan bizden değildir: Road Rash Daggerfall Segada ayıla bayıla oynardım, harika oyundur: Desert Strike şu phantasmagoria'yı görünce hatırladım bir oyun vardı adını hatırlamadığım aklımda kalan birkaç sahnesini yazıcam kodese atıyolar bizim elemanı ötede duran silahı zihin gücü ile kaldırıp kodesten çıkıyo daha sonra ambar gibi bi yerde eline disk şeklinde bişe fırlatan bir silahla dalıyor uzun saçlı top sakallı sarışın bir yarma ve elemanlarına karşı savaşıyor..oyunun bazı kesimlerinde ofise girip elimizdeki eşyaları çevredekilere sorabiliyoduk atıyorum pense var 'bu ne' diye sorunca karşımızdaki kadın 'ne bilim amk' diye bakarcasına cevap veriyodu..oyunun en büyük özelliği phantasmagoriada olduğu gibi tam ekran gerçek görüntülerden oluşmasıydı biliyormusun böyle bi oyun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 imamizer said: Eksik. İlk action stratejilerden: Herzog Zwei Bu arada epic fail bi mesaj atmıssın abi her satırın yanlıs. Developer(s) TechnoSoft Publisher(s) TechnoSoft Platform(s) Sega Mega Drive/Genesis Release date(s) JP December 15, 1989 NA January 11, 1990 EU 1990 Genre(s) Real-time strategy, Action RTS, Tactical shooter Mode(s) Single player Multiplayer (split-screen) Media/distribution Cartridge Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 güzel liste yapmışlar. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 BonePART said: imamizer said: Eksik. Şu seriyi unutan bizden değildir: Road Rash Daggerfall Daggerfallın adının the elder scrools : daggerfall oldugunu bilmeyen bizden değildir. haa bilmiyodum haggaten. iyi oldu yazdığın. Arada konsollara da kaymışım düşünürken sega'da oynaydığım dos-pc oyunları aklımı karıştırdı. Hem sen Tomb Raider'ın windows versiyonu olmadığına, dos oyunu olduğuna inanıyorsun da benim listememi takıyorsun bu kadar? Hatta dos oyunu bile değil o. lütfen.. Carmageddon dos / windows birlikte release olmuş. O zaman o listede ne işi var? İlk etapta gözüme çarpan bu iki oyun oldu kurcalasam daha bulurum bi şeyler daha. Yani listenin kendisi de fail. Raad ol sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abi where in the world is carmen sandiego'yu da almıslar listeye, listedeki bircok oyunu oynadık ettik ama bunu gormek ayrı bir nostalji dalgasına neden oldu.. + bence de oldukca iyi bir liste, kendi failiniz yuzunden listeye pok atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 imamizer said: haa bilmiyodum haggaten. iyi oldu yazdığın. Arada konsollara da kaymışım düşünürken sega'da oynaydığım dos-pc oyunları aklımı karıştırdı. Hem sen Tomb Raider'ın windows versiyonu olmadığına, dos oyunu olduğuna inanıyorsun da benim listememi takıyorsun bu kadar? Hatta dos oyunu bile değil o. lütfen.. Carmageddon dos / windows birlikte release olmuş. O zaman o listede ne işi var? İlk etapta gözüme çarpan bu iki oyun oldu kurcalasam daha bulurum bi şeyler daha. Yani listenin kendisi de fail. Raad ol sen. Carmageddon was originally released on the PC (for DOS) in 1997, but was eventually ported to Microsoft Windows (1997), Macintosh (1997), PlayStation (1999), Nintendo 64 (2000) and Game Boy Color (2001). Tomb Raider is an action-adventure video game developed by Core Design and published by Eidos Interactive. It was originally released in 1996 for the Sega Saturn, with MS-DOS and PlayStation versions following shortly thereafter. Release date: MS-DOS -NA 14 November 1996 MS-DOS -EU 22 November 1996 Microsoft Windows EU June 1998 Microsoft Windows NA June 1998 http://en.wikipedia.org/wiki/Carmageddon http://en.wikipedia.org/wiki/Tomb_Raider_%281996_video_game%29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 la iste boyle oyunlardan nerelere geldik. bu sene benim icin en buyuk release android carmageddon olucak resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Tamam ya gidiyorum topağınızdan. Kimsede oynamasın ama yazdıklarımı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 yanlis oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 imamizer said: Tamam ya gidiyorum topağınızdan. Kimsede oynamasın ama yazdıklarımı! gitme ya gel beraber desert strike oynayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ssa nerde sam nerde wtf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Küçükken FPS'ciymişim onu gördüm, listede adı geçen tüm FPS'leri oynadım sanırım. Gerçi o dönem oyunları alıp gelen babamdı, onun zevkine göre oynuyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Abi volfied yok? O da mı nintendo mintendo oyunu? Güzel liste beğendim. Geçen gün constructorın adını hatırlayamamıştım onu da gördüm bi sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 ooo Blood ya, unutmuşum resmen şu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Volfied (ヴォルフィード Vorufīdo?) (also known as Ultimate Qix on the Sega Mega Drive/Genesis or Qix Neo on PlayStation) is an arcade game released by Taito in 1989. A port for MS-DOS has been developed by Empire Interactive and published by Taito in 1991. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 abuse cok efsaneydi heyecanlanırdım oynarken hey gidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 BonePART said: Volfied (ヴォルフィード Vorufīdo?) (also known as Ultimate Qix on the Sega Mega Drive/Genesis or Qix Neo on PlayStation) is an arcade game released by Taito in 1989. A port for MS-DOS has been developed by Empire Interactive and published by Taito in 1991. volfied. efsanevi oyun. lecındıri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2012 Volfied'i hala oynuyorum ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar