Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gs; Türk Telekom'da Bjk oynasın ama Euroleague'i de bize versin.

SuperCandalf

Öne çıkan mesajlar

abi sorun o aslında işte, kimse çıkıp yürürlükte olan sözleşme budur diyip, tartışmaları bitirecek olan metni koyamıyor. Adnan Öztürk bizdeki sözleşme de böyle böyle yazıyor diyor. Suat Kılıç çıkıyor bizdekinde ise böyle böyle diyor, bizdeki geçerlidir diyor.

Biri kulübün yöneticisi, diğeri bakan,

ya biri yalan söylüyor ya da zamanında öyle büyük bir usülsüzlük dönmüş ki şimdi içinden çıkamıyorlar. TAK diye vurupta budur diyebileceği bir sözleşmeyi iki tarafta çıkaramadı.

Bu işin normal şartlarda bu kadar uzamaması gerekiyor. O yüzden diyorum ben işin içinde başka işler var diye, birilerinin ya bir çıkarları olacak ya da gövde gösterisi üzerinde çalışılıyor.

BJK'nin oynayıp oynamamasından önce bunun çözüme kavuşması gerekiyor. Yoksa bu tip tartışmalar her dönem olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Şu sözleşmenin varlığını biliyoruz zaten, devletin bakanı ise çıkıp "bizdeki sözleşme" diyebiliyor. Burada sorular "diğer tarafta gerçekten bahsedilen bir sözleşme var mı?" varsa "niye çift sözleşme var?" olmalı. Bu tartışmayı da forumda copy paste yaparak sonlandıramayız, en azından herkesin kafasındaki soru işaretleri sonlandırılmaz. Çıkıp adam gibi taraftarlar birlikte son noktayı koymalıdır bu konuda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Galatasaray eski yöneticisi Işın Çelebi, bu iddialarla ilgili olarak, "Galatasaray'a Türk Telekom Arena için 49 yıllık intifa hakkı verildi. Yani üst kullanım hakkı. 3 Mayıs 2011 tarihinde imzalanan devir sözleşmesinde, 15 gün içinde tapuya işlenmesi kaydı vardı. Geçici kabul yapıldığı için stat, şu anda Galatasaray'ın bir gayrimenkulüdür. Kulübün 'taşınmazı' haline gelmiştir. 'Devir' sözleşmesi sayesinde Avrupa kupaları da dahil resmi maçlar orada oynanıyor. Bu nedenle stadın bir başka takımla ortak kullanımı için Genel Kurul kararı şarttır. Yönetim kurulu, bu gündemle Genel Kurul'u toplantıya çağırır." dedi.

en mantıklısı bu, zannediyorum sözleşmede yapan ve işleten olarak iki tarafın da hak söyleme hakkı var. ikisi de kabul ederse oynayacak beşiktaş. şimdi bakanlık kabul etti de galatasaraya jest yaptırmaya çalışıyor gibi bir durum var ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle konan belge ile bahsedilen belge aynı değil ama daha güzelmiş bu zira bir hukuki metnin içeriğinde izin şartı konacaksa bu muvafakatine bağlıdır yada iznine bağlıdır şeklinde geçer.

Uygun görüş diye hukuki bir terim yoktur. Bu bir izin değildir. Nezaketen seni dürtükleyecez haberin olsundur.

Bir kez daha söylüyorum Galatasaray klübü basit bir kiracıdır, gayrimenkul üzerinde söz hakkı yoktur. Bukadar tantana akp nin ne şiş ne kebap yansın diyerek evet izin veriyorum ya da hayır izin vermiyorum demesinden kaynaklanıyor.

Güncelleme, çelebi ne temiz yalan söylemiş, allahtan klüpler borsaya kotede raporları görüyoruz. Galatasaray klübü bırakın komplex market vs statdaki büfe den dahi bir kuruş para almıyor, bunlarıda mecburen denetim raporunda açıklıyor halen milleti nasıl yeriz.
Sosyal ağlarda paylaş

masqueradenin koyduğu jpegde intifa hakkı diye bir kelime geçmiyor ama intifa hakkı nedir onu da yazalım;

said:
İntifa hakkı, taşınır ve taşınmaz malların, hakların ve bir mal grubunun kulanımıyla ilgili hukuk terimidir. İntifa hakkı bir mutlak haktır. Kullanıcısına tam yararlanma tanıyan bir hak olup; herkese karşı ileri sürülebilen şahsi irtifak haklarındandır.Bu hakkın kullanımı sözleşmede aksine hüküm yoksa başkasına devredilebilir. Ancak mirasçılara geçemez. Hak sahibinin hayatı ile sınırlıdır.

Taşınmazlar için tapu kütüğüne tescil ile kurulur. Tescilin terkiniyle veya o şeyin yok olmasıyla veya sürenin dolmasıyla sona erer.
Sosyal ağlarda paylaş

aha uyanmalar baslamis.
eksiden bir bjkli:

olay artık ciddi ciddi beşiktaş'tan çıkmıştır. galatasaraylılar da beşiktaşlılar da göremiyor bunu.

fikret orman ısrarla ''maçlarımızı istanbul'da oynayacağız'' diyor. istanbul takımının maçlarını muş'ta oynayacak hali yok. tabi ki istanbul'da oynanacak. ama düne kadar ''hayır kesinlikle arena olacak'' gibi bir söylemi yoktu. (dün bile söylemedi bunu aslında. ''bir tur daha görüşeceğiz'' dedi.)

ilk kez resmi görüşmeler yapıldı ve galatasaray cephesi ''hayır'' dedi. tamam, görüşüldü ve cevap alındı. olayın kapanması lazımdı. ama kapanmadı. galatasaraylı kardeşler olayı kapatmayan tarafı beşiktaş zannediyor. beşiktaşlı renkdaşlar da fikret orman arena için yanıp tutuşuyor zannediyor.

olayı kapatmayan hükümet. başbakan bugün bile ''arena'da oynayacak beşiktaş'' dedi. yani olayı dallayıp budaklayan hükümet, beşiktaş değil. şükrü saraçoğlu gündeme bile gelmiyor niyeyse. bıraksalar fikret orman bi' fenerbahçe yönetimi ile görüşse, belki anlaşılacak. o olmasa, biz kasımpaşa'ya da razıyız. ama suat kılıç ve başbakan bir türlü görüşmelerin sonlanmasına izin vermedi..

yani sonuç? sonuç şu:

akp beşiktaş'ı arena'ya iteleyip, inönü'ye çöreklenecek. ilk önce 1 sene, daha sonra 2 sene diyecekler.. bir bakmışız, arena'da beşiktaş kombineleri satılıyor.. bunu bir beşiktaşlı olarak ben zaten istemem.
galatasaraylıların açısından bakıyorum, onlar da istememekte haklı.. harbi harbi 1 sene geçici olarak kullanılsa, yine bir nebze eyvallah denir ama görünen tabloda bunu söylemek mümkün değil. bildiğin arena'ya sokmaya çalışıyorlar iki takımı da..

ben en başından beri ''avrupa maçlarını arena'da oynayalım, gerisini kasımpaşa'da oynarız'' diyordum. avrupa'ya da zaten gidemeyeceğiz. fikret orman bir an önce görüşmeleri sonlandırıp, galatasaray'a teşekkür edip konuyu kapatmalı. inönü elden çıkarsa, bir daha bize vermeyecekler gibi gözüküyor..

Sosyal ağlarda paylaş

zaaaaaaaaaaa mabediniz gitti cirkeflik sokmedi lol

G.Saray, TT Arena için Beşiktaş’a ‘hayır’ dese de dün Bakan Kılıç, Demirören, Orman ve Dürüst’ün yaptığı mini zirveden formül çıktı. Pazartesi açıklanacak karara göre Kartal önümüzdeki 2 yıl ezeli rakiplerinin evinde!

http://www.milliyet.com.tr/2012/06/28/index.html
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...